Iespējas iegūt tiesības strādājot ar slīdošo grafiku.

Pyra Reģ.: 21.12.2018

Sveiki, vai ir iespējams Rīgā vai Jelgavā kārtot teoriju ar nestandarta grafiku? Principā sarunājot konkrētus datumus un laikus kuros tikties (tāpat kā braukšanā)

Ir vēlme iegūt tiesības, bet grafiks visu sabojā, 3 dienas, 3 naktis, 3 brīvas.

Piedodiet par diezgan blondu jautājumu.

 
Laaciz Reģ.: 01.04.2016
0 0 Atbildēt

Nezinu kā ir ar to apmeklējumu obligātumu, bet ja vari teoriju apgūt arī neejot uz visām nodarbībām, tad nevajadzētu būt problēmai. Galvenais pēc tam varēt skolas teorijas eksāmenu nolikt un pēc CSDD. Protams, bieži ir arī stāsti iz dzīves par situācijām uz ceļiem.

Bet vai autoskolas ir pretīmnākošas šajā jautājumā to drošvien tik zvanot varēsi nsokaidrot. Viena lieta, ko obligāti nāksies apmeklēt, ir pirmā palīdzība.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Varbūt pēdējos gados kas ir mainījies, bet kādu laiku iepriekš apmeklējums bija pat ļoti obligāta lieta - tā man teica autoskolu apmeklētāji. Esot bijuši pat kontrolieri.

Iesaku sazināties un noskaidrot.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Pēdējos gados ir palicis tikai sliktāk. CSDD prasa nodarbības sākumu un beigas reģistrēt on-line sistēmā, atzīmējot apmeklēumu, un CSDD pārbaudītāji var ierasties jebkurā mirklī pārbaudīt atzīmēto kursantu klātesamību. Ja uz vietas nav kāds, kas ir atzīmēts, autoskolai tiek piemērotas bargas sankcijas. Ja kāds nav atzīmēts, attiecīgi viņam netiek uzskaitītas obligātās mācību stundas.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Iespējams pareizais risinājums būs paātrinātie kursi, kurus var iziet atvaļinājuma laikā. Tādus daudzas autoskolas piedāvā.

P.S. Parasti jau darbos ar slīdošo grafiku ir elastīgas samainīšanās iespējas, tas gan atkarīgs no kolektīva atsaucības un draudzīguma.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Jāinteresējas konkrētās autoskolās, bet par obligātumu un CSDD pārstāvju kontroli taisnība. Lielajās autoskolās paralēli notiek vairākas grupu nodarbības un iepriekš saskaņojot var konkrēto nodarbību atstrādāt pie citas grupas.

Pyra Reģ.: 21.12.2018
2 2 Atbildēt

Paldies par atbildēm, meiģināšu painteresēties par paralēlajām grupām. Īsti darbā nevaram samainīties. Būtu labi, ja man būtu 8h maiņa, varētu vakara grupā iestāties, bet diemžēl tās 12h. Pagaidām visreālākais variants ir gaidīt atvaļinājumu un meiģināt paātrinātos kursus, diezgan ilgi jāgaida līdz tam, bet pacietīšos. (4mēn.?)

Lai nepiesārņotu mājāslapu jautāšu vēlvienu jautājumu.

Vai jūsuprāt ir laba ideja iegādāties auto iepriekš un pamācīties braukt ar kādu kuram ir 3 gadu stāžs?

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Ja jau nemāki braukt, tad labāk nevajag. Un vispār, lielākoties tiem, kam tas stāžs ir, ir arī mašīna

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 1 Atbildēt

Ja pilnīgi nemāki, tad sajūgu atlaist un spoguļos skatīties, garāžā iebraukt jau pamācīties var. Tikai lai nesanāk tā, ka autoskolā nelabie ieradumi stundām ārā jādzen.

msh Reģ.: 16.04.2007
3 0 Atbildēt

Mācīties braukt ar mašīnu braucot garāžā?? Tāda mācīšanās ir ar lielu iespēju sasist mašīnu...

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Sieva stāstīja, ka šāda esot bijusi viņas pirmā pieredze pie auto stūres. Iesēdās, ielika robā un... iznesa garāžai vārtus. Viņa pat negribēja tai garāžā iebraukt

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Atkal stulbs vai izliecies? Labi, īpaši kurzemniekiem: mācīties braukt pa laukumu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Lasu tavu tekstu - sajūgu atlaist, skatīties spoguļos, iebraukt garāžā. Pirmās divas darbības ietilpst pēdējajā nodarbē; viss skaidrs.

Bet vislabāk mācīties braukt līdzenā apvidū pa tukšiem grants ceļiem, lēnos ātrumos. Protams, šis nebūs pareizais gadalaiks šādām nodarbēm. Mani pašu tā pusaudža gados mācīja, un es pats tā pirms pusotra gada sāku savu sievu mācīt - kad vairs nebija bail no 50-60 kmph, tad pa šoseju kruīzā uz 70-80 [jā, A11 ir diezgan tukša, neviens tā netiek kavēts], lai iemācās noturēt mašīnu trajektorijā un pierod pie lielāka ātruma. Pagaidām tālāk neesam tikuši, sen neesmu devis braukt; nākamais solis gan būs laukums, lai iemācās robus slēgāt.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

“Garāža” ir arī uz laukuma

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Labi - autoskola, tāpat kā vidusskola, ir atstāta aiz muguras pirms vairāk kā desmit gadiem un šādi termini ir labi aizmirsti...

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Laaciz rakstīja: Nezinu kā ir ar to apmeklējumu obligātumu, bet ja vari teoriju apgūt arī neejot uz visām nodarbībām, tad nevajadzētu būt problēmai. Galvenais pēc tam varēt skolas teorijas eksāmenu nolikt un pēc CSDD. Protams, bieži ir arī stāsti iz dzīves par situācijām uz ceļiem.

Bet vai autoskolas ir pretīmnākošas šajā jautājumā to drošvien tik zvanot varēsi nsokaidrot. Viena lieta, ko obligāti nāksies apmeklēt, ir pirmā palīdzība.

Pirms 20+ gadiem sarunāju, ka apmeklēšu tikai 1 no 2 pirmās palīdzības kursiem. Tad gan jautājumi par to eksāmenos bija mazāk.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti