- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
insekc rakstīja: Kāpēc ar dīzeli?
vissticamāk , tāpēc ka viņam bendzīna versijas nīkuuļi motori un tos tik divriteņus piedāvā,
msh rakstīja: Paga, kāpēc ģimenei vajag "labas riepas" un pseidopilnpiedziņu? Dižajā pilsētā skolas un bērnudārzi atrodas pļavu vidū, 1 km no tuvākā grants vai asfaltētā ceļa? Tu vispār ar to savu kaščeja pieminēšanu pats apgāzi nepieciešamību pēc pseidodžipa.
Šoziem sniegotajā laikā ļoti labi izbaudīju pseidopilnpiedziņas priekšrocības dižajā pilsētā. Pagalmā ledus/sniega reises bija tik dziļas, ka reti kurš divritenis spēja no tām tikt ārā, lai noparkotos.
GB12 rakstīja: Tur jau gan man gribas diezgan piekrist - vadāmības, komforta, skaņas izolācijas utt. ziņā vācu auto pārsvarā tomēr ir pārāki par konkurentiem. Jautājums, vai par to visu ir vērts maksāt? Līdz ar to izmaksu ziņā vācu mašīnām citi gan iekabina. Bet no otras puses - japāņu/korejiešu auto Vācijā maksā dārgāk kā šeit, bet pašu vācu auto, ja nemaldos, plus mīnus līdzīgi, attiecīgi, tur tā cenas starpība kļūst mazāka, kas atkal runā par labu vācu auto Vācijā tieši no izmaksu viedokļa.
Skatījos cenas mobile.de, ko piedāvā dīleri jauniem x-trail, tad cena +/- tāda pat vien ir, tikai viens gan, ka šobrīd pakaļ met 7 gadu garantiju!! ![]()
eidis rakstīja: Man vienīgais auto, kas jebkad ir bijis jārok, ir tas haldex 4x4. Pārvērtēju tā spējas. Ar divriteni vinkārši nekad neesmu iesēdies
Tieši tā - nevajag pārvērtēt ne savas, ne auto spējas... 4x4 jebkurā izpildījumā tomēr nav tanks;)
Ezits rakstīja: Nu nevajag jau pārspīlēt;) ....rakstīju arī, ka katru informāciju vajag uztvert ar zināmu daļu skepses. Parasti apskatnieki tieši tāpat kā žurnālisti parastie saņem auto uz salīdzinoši īsu brīdi un tad nu spriež par to. Šeit cerēju sasniegt kādu, kas reāli braukā ar šādu auto ikdienā pa Latvijas ceļiem un ielām. Sakat, ka tas bija slikts plāns?
Labi, labi, neburam drāmu. Tāda neliela ironija ar sarkasma piedevu tikai... ![]()
eidis rakstīja: Man viss labi. Diezgan ilgi nobraukāju ar premium pseido. Neko pārāku, izņemot cenu (un attiecīgi pontus) nesaskatīju. Vairs neapsveru šo kategoriju. Vienu reizi gan bija sajūtami pārāks sniegā, bet sedanu es vnk būtu parkojis cietā vietā. Bieži neattaisnoja uzliktās cerības, bojāja dzīvi ar nejēdzīgu understeer un nestabilitāti līkumos. Ēdelīgs nemērā. Labi ka bija dienesta : apkopes, daļas nemaņā dārgas.
vai tiešām ??? ,nabadziņš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GB12 rakstīja: Jebkuram japānim un korejietim detaļu cenas ir premium līmenī. Hyundai/Kia tās ir vēl augstākas.
Par premium runājot - manam 11-gadīgajam nu jau bijušajam jaguāram radiatora reste maksā 900 euro, priekšējais lukturis ap 2500 (alternatīvu nav, ja nu vienīgi lietoti kaimiņzemes šrotos), X-Trailam, cik zinu, ap tūkstoti, Tavam eks-džūkam daaaaudz lētāk.
Ar par remontiem "pa garantiju" - jau n reizes esmu rakstījis, ka dīleris kā reiz ir ieinteresēts uz garantijas darbiem, jo par tiem tiek maksāta nauda. Vai tikai nebūs problēma kur citur? Ja teiktu, ka viens dīleris ir sūds, varbūt pat piekristu, bet, ja raksti, ka visi sūdi, vai tikai nav tā, ka problēma ir nevis dīleros, bet tevī?
A par alternatīvajām runājot - dīlera pienākums nav tirgot alternatīvās. Dažreiz tas tiek darīts, bet, nu, pienākuma nav. Un tikai nevajag, ka nissanam nav kvalitatīvu alternatīvu - to saku kā 3 kaškaju bijušais īpašnieks ![]()
es auto nemainu ,kā zeķes , ja viņi tevi , kā labu slavinātoru , ir 3reiz aplaimojuši ar kaškaju , tad tavs viedoklis ir neviedoklis 'pircējam vulgaris' kurš auto pērk reizi 5-8 gados un grib nobraukt 150-180kkm .
problēma IR dīleros , diemžēl .konkrēti nissan/renault dīleri ir pilnīgs' atstojs ' -pieredze kopš 1997 gada .
Manam exJūkam lukturus un radiatora resti nevajadzēja mainīt , bet pēc 3,8 gadiem un 88kkm galveno bremžu cilindru gan -un tas bija tikkai origin.~480eur+darbs 200eur ,pirms tam 'svēta lieta'' diagnostika ~80eur -kura tikai apstiprināja manu 'bezdiagnostikas' diagnozi , tāpat līdzīgi ar citām lietām . Salīdzinot, piemēram, ar MB GL uzturēšanas izmaksām , neko lētēk nebija ?!
Un mani reāli kretinē , ja kāds mani grib 'appist'' vai uzspiež nevajadzīgus pakalpojumus . Paldies saprātam ka neļāvos sajāt variatoru un neklausīju viņu tekstus par lifetime eļļām utt dumības , dzinēja eļļa arī esot jāmaina ik pa 30kkm
NISSAN vairs nav NISSAN un punkC .