ja kaadam meetaajaas kaads sakariigs sarkanais bloks droshi uzklabiniet man uz ipastu kaadu zinju. pamazaam skatos taa virzienaa
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja kaadam meetaajaas kaads sakariigs sarkanais bloks droshi uzklabiniet man uz ipastu kaadu zinju. pamazaam skatos taa virzienaa
to Bad_Mf; man ir tas bloks, vari to dabuut....raksti, zvani vai suuti faksu.....
Labrītt! Meklēju priekš Saab 900 86.gada Turbo 8 varstu motoram ( der arī no neTurbo) brīvgaitas regulatoru inžektoram, stradajošu, lietotu, pa sapratīgu cenu! Ja kadam ir, lūdzu steidzami dodat ziņu!
martsSR rakstīja:to Bad_Mf; man ir tas bloks, vari to dabuut....raksti, zvani vai suuti faksu.....
Mani arii interesee sarkanais bloks !
Atsaucaas kam ira taads prichendals , a to no riitiem dazs labs brauc ar triis cilenderiem
dragreiss pie vainas dragreiss...
garaam , tas nav manam rumakam he,he,he , un vispaar , TP kas taa izrunaajas , vot kad no riita stikshu uz celja :[
es laicīgi notīšos zem ikšķiles tilta..
Labdien,kungi!
Vakar braucot cauri Jaunciemam redzeeju dzeltenu imho 99(zalsh taads skraida pa ielaam) bundzu seetaa meetaajamies.Taa ir kaadam no jums,vai nezinaama?
..jaa,jaa ir man tas bloks. Atvedu to no laukiem Bad_MFam, bet shis mani ignoree jau veselu nedeelju ja jau vinjam nevajag, tad varu to piedaavaat ikvienam interesentam. Taatad- bloka saakumcena 100Ls(viens simts latu) cena ir maksimaalaa un taa nepieaugs taa var tikai samazinaaties, ja paraadiisies kaads konkurents
joprojam mekleju releju gaismam !
ja kadam i laipni lugtum piedavat !
Sveiki pirmdiena!
Vai gadijuma kadam nav purina saglabajies (metajas) SAAB 9000 CS 92.g kreisais dzeltenais pagrieziena raditajs? Looooti vajadzetu.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
varbūt kāds var piedāvāt 9k ādas beņķu pārvalkus (labā stāvoklī!).. priekšējo vadītītāja paņemtu ar visu sēdekli... (lai pasažieri loka un lien iekšā pa labo pusi...)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. protams var piedāvāt arī 900 sēdekļus..
piile
Zvani uz maskavas 14 srotu 7112406, 9268908. Kadu laiku atpakal viniem bija kadi tris adas saloni, vien no tiem pat bja labs, citi 2 ne visai. Bet sen tur neesmu bijis, var but vairs nav
paldies.. !!
pagaidām ievācu infu, kad zināsu konkrētu pašreizējo remonta ciparu varēšu plānot arī pārējos izdevumus....
opā! un ciparam ar ne vaina.
Sitais ir vel interesantaks, varbut kadreiz pat pameginasu.
ahaa, sanaaca!!!!
davai tagad visi, kas met linku iekshaa, raksta adresi caur http un priekshaa un pakaljaa iesit space bar, iznaak smuks links, nu gluzhi kaa man, nu smukaaks kaa ZZ
http://www.saabsite.com/99/99parts.htm
tests, bet ka jau zinat ar Makintoshu
http://www.thesaabsite.com/900old/900&79to94faqs.htm
nu kā būs??? meklēju infu par to cik daudz kopīgā ir 900 un 9k beņķiem....
sanāca..pašam prieks un mute smej...
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]