man ir viens lieks APC vaarsts no 9k saaba. rabochijs, normaljnjijs veel ir viens pastuuzis ar subu kopaa. ja kas interesee rakstat uz ipastu
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
man ir viens lieks APC vaarsts no 9k saaba. rabochijs, normaljnjijs veel ir viens pastuuzis ar subu kopaa. ja kas interesee rakstat uz ipastu
aa jaa veel ir sarkanais bloks ar kuru reizeem viens cilindrs nestraadaa, bet ja izsleedz tuvaas gaismas straadaa
Bad_MF rakstīja:aa jaa veel ir sarkanais bloks ar kuru reizeem viens cilindrs nestraadaa, bet ja izsleedz tuvaas gaismas straadaa
Laba sagadiishanaas! Arii man ir bloks ar vienu nestraadaajoshu cilindru, kursh arii it kaa straadaa
neko nesaprotu..
TP ko tu nesaproti, ja kaut ko vajag sit emilu un dabūsi atbildi, bet tā ir usa un transporta izdevumi būs lieli.
pārsteidzos, iedziļinājos un visu sapratu...
šajā lapā pie linkiem atradu veselu kaudzi ar dažādiem detaļu linkiem... vismaz apskatīt, ja ne pirkt...
turbīnu meklēju...
Turbo, a vai tad tas Frukts atsevišķi to turbīnu netirgo? Viņam tak bija divas gab???
A šitais Frukts no Limbaziem , saimnieka tel.nr. 9425649, gribeja pa kapeikām visu Saab atdod, mošs viņam ir Turbīna????
šamajam parastais inžektors.. tā jau viņš to autiņu pakaļ met..
apsvanīju visus reklamas un doskas OG 900 un sūdu... naf..
eļļu rij un nejēga dūmo... AN2 saka, ka jārestaurē, plus vēl plaisiņa briest....
Nu tak turbo nopeerc to pa 250,tikai pirms pirkshanas paarliecinies,ka toch turba ir vesela,un gan jau veel kaut kas no taa aparaata noderees.
1) nav kur turēt...
2) nezinu vēl tāmi par pašreizējo remontu
3) nepirkšu vairs nevienu mašīnu principa pēc..
AR PRINCIPIEM zini kur var aiziet.....d.i.r.s.t. var aiziet,nav jau tev jaapeerk mashiina,bet lai saveejo paceltu,ir jaapeerk donors.
Aprunaajies ar AN 2 mosh vinjam ir kaadas idejas kur uz laiku ,kameer izjauc donoru sho var patureet.
apsakati manu pēdējo komentāru sviesta topiku un tad punktu Nr 2.. šajā topikā....
kopš kura laikiem aptiekā nevar nopirkt mīlestību?! kaut nedaudz un bez receptes! man kādus 3 kg
Es atradu vienu 90 , vienā mājas pagalmā atradis atdusas vietu , nedaudz aplasīts un apsūbējis , saimnieku sastapt nesanāca. Rīt piebraukšu vēl. Vai kādam ir interese?
Deps rakstīja:Es atradu vienu 90 , vienā mājas pagalmā atradis atdusas vietu , nedaudz aplasīts un apsūbējis , saimnieku sastapt nesanāca. Rīt piebraukšu vēl. Vai kādam ir interese?
Kas konkreeti ir aplasiits?
Deps rakstīja:Es atradu vienu 90 , vienā mājas pagalmā atradis atdusas vietu , nedaudz aplasīts un apsūbējis , saimnieku sastapt nesanāca. Rīt piebraukšu vēl. Vai kādam ir interese?
Apskatījos , nav pagriezu stiklu , salona izskatas bedigi , zem kapota netiku , katru reizi kad braukšu garām mēģināšu sastapt sainmieku , līdz šim mirklim nav izdevies to izdarīt.
To 90 iebildeju no ielas , pagalma nelīdu , ja kadam interese varu parsūtīt.
Varbuut kaads grib NEW saabu??? Tumshi zils divdurvju sedans ,veel nav aplasiits ,bet iespeejams ,ka driiz buus
llxx rakstīja:Varbuut kaads grib NEW saabu??? Tumshi zils divdurvju sedans ,veel nav aplasiits ,bet iespeejams ,ka driiz buus
Tas , par kuru bomziishi izraada interesi?
tas pats,NEW te draudeeja ,ka saaks to piedaavaat pa detaljaam ,bet nu ,taa teikt bomziishi jau pashi pieteicaas, nobraucu garaam ,bet ciitiigaak nepapeetiiju,pagaidaam tik izskataas ,ka pakaljeejais labais logs ir izgaseets ,kas tur iekshaa panjemts vai izlauzc zinju nav.
skumji ,ka autinjsh nu galiigi nebija donors,bet nu tagad par taadu kljuust.
mosh NEW te uzrodas un mosh par sakariigaam naudaam grib tikt no autinja valjaa,katraa zinjaa 1000eur taa mashiina sen jau nemaksaa, es dodu 80ls(nopietni) ,ja kaads dod vairaak ->uz priekshu
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]