pagaajuso es pa 250 Ls nopirku veel ripojusu.. cik naudas ieguldiiju, taapat neticeesiet un remonta beigas veel tikai tuvojas
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
pagaajuso es pa 250 Ls nopirku veel ripojusu.. cik naudas ieguldiiju, taapat neticeesiet un remonta beigas veel tikai tuvojas
turbopiile rakstījaagaajusogad
viens mans draugs saka - nauda ir kā gaiss, ja to neizelpo, nav vietas ieelpai..elposhana ne vienmēr ir loģiska, toties nepieciešama, lai piepildītu jebkuru vēlmi.
Elposim dziļi un brauxim ar SAAB! )
..ka tik nesaak klepot..
turbopiile rakstījaagaajuso es pa 250 Ls nopirku veel ripojusu.. cik naudas ieguldiiju, taapat neticeesiet un remonta beigas veel tikai tuvojas
Tas pa tiem 100 tika pirkts nevis uz "durochku" tipa " vai cik skaists un vai cik lēts!" bet pēc apsekoshanas un pat nelielas komisijas divu cilvēku sastāvā ,kuri tad arī nolēma ,ka šajā eksemplārā ir vērts investēt.
Autiņām no stāvēšanas bija tā ierūsējuši bremžu diski un uzlikas,ka "Grietas" transportētājs vilkās klāt,bet saabs i pat nenoraustijās
Tas bija neripojošs
es jau ar apsekoju..
turbopiile rakstīja:es jau ar apsekoju..
Es tā nebiju domājis par Tavu gadījumu vai varbūt negadījumu piedod
ko tur vairs, kaa teica Neziniites draugs, elposim dzilji..
aga ,jo dzīve ir brīnums!!!
ja nopietnaak, tad ja izreekina rentabilitaati, tad tie ieguldiijumi jau sevi driiz atpelniis, jo kops iegaades ir nobraukti kaadi 30 k..
bet autinjs kluust nevis sliktaaks bet tikai labaaks...
Labrītt!! Intresē Saab 900 86 gada sedana aizmugurējā labā lampa, bez defektiem un par saprātīgu cenu!
Piezvani An2, ja nemaldos tad vinam kadai vajadzetu but krajuma, bet perfekta ta manuprat nebija.
Sviestc rakstīja:Labrītt!! Intresē Saab 900 86 gada sedana aizmugurējā labā lampa, bez defektiem un par saprātīgu cenu!
varu peec nedēļas piedāvāt...
P.S. ir arī vel šis tas no 86 gada sedana...
Čau tautieši!
Vai kādam nav aizķērusies no elektro antenas tā plastmasas serdene? Nepārlausta
A to jaunu pa 18Ls iegādāties kautčkā nevelk!
Man naf, man liekas, ka tas ir deficiic, peerc vien nost vai pasuuti Inetaa
LUUDZU UZMANIIBU! MEKLEEJU TO CILVEEKU , KAS KAADU GADU ATPAKALJ NOPIRKA NO MANIS AUTOMAATISKO KAARBU.
IPASHAAS PAZIIMES; LAAGA VEECIS ; PAARVIETOJAS AR 9000CS AUTOMAATU; STRAADAAJA ZAALJU FIRMAA "ORIOLA" SAISTIIBAA AR DATORIEM. JA KAADAM IR NOJAUTA KAS VAREETU BUUT SHIS CILVEEKS, TAD PAZINJOJIET TO MAN
PALDIES.
P.S NEKAA KRIMINAALA, VIENKAARSHI GRIBEEJU PARUNAAT
MarC rakstīja:LUUDZU UZMANIIBU! MEKLEEJU TO CILVEEKU , KAS KAADU GADU ATPAKALJ NOPIRKA NO MANIS AUTOMAATISKO KAARBU.
IPASHAAS PAZIIMES; LAAGA VEECIS ; PAARVIETOJAS AR 9000CS AUTOMAATU; STRAADAAJA ZAALJU FIRMAA "ORIOLA" SAISTIIBAA AR DATORIEM. JA KAADAM IR NOJAUTA KAS VAREETU BUUT SHIS CILVEEKS, TAD PAZINJOJIET TO MAN
PALDIES.
P.S NEKAA KRIMINAALA, VIENKAARSHI GRIBEEJU PARUNAAT
Nufis....tel. esmu nozaudeejis...
IZ9 rakstīja:Čau tautieši!
Man šķiet, ka man vecā varētu mētāties garāžā, nedēļas laikā centīšos atcerēties apskatīties kāda tā izskatās un vai vispār tā varētu vēl mazliet strādāt. Atdošu bez maksas Manējā tagadējā arī nevelkas līdz galam iekšā, nāksies jaukt ārā kapitāli un eļļot.
Antenas masts jauns Astras ielā bija pa 16 ar kap.
Ja galīgi negribas tērēties, vari pameklēt sekojošu daiktu - padomju laikos bija tādas spēlmantiņas kā kautkādas uzvelkamās mašīnītes, tipa, tur ar tādu pašu serdeni ievilkās spararats un tas daikts labu gabalu spēja noripot. Ar sekojošu masta izjaukšanu pa sastāvdaļām un minētā serdeņa ieriktēšanu tas varētu būt vai nu lētāk vai pa velti.
Yukki rakstīja:
IZ9 rakstīja:Čau tautieši!
Man šķiet, ka man vecā varētu mētāties garāžā, nedēļas laikā centīšos atcerēties apskatīties kāda tā izskatās un vai vispār tā varētu vēl mazliet strādāt. Atdošu bez maksas Manējā tagadējā arī nevelkas līdz galam iekšā, nāksies jaukt ārā kapitāli un eļļot.
Būtu labi, ka atrastos!
Alus tak Tev garšo
Marc
ka brauc uz Tals pus ieved man to karter vaak.
Snow.
es nezin ku vish i palics. mekleejos gan riigaa gan talsos nikur i nav
a var vel bish pameklet ?
bishk var, bet nav atlicis daudz vietu kur mekleet. Nevaru atcereeties kur vinju nobaazu. Varbuut kaadam paardevu?
gr, vai Tevi joprojām interesē spogulis, kura puse? varbūt varu izlīdzēt...
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]