mixeris2 rakstīja:Vot nesaprotu kur tu izraavi vadu pa 90 Ls
!
piezvanīju uz E&S vienīgā vieta, kur bija iespējams pasūtīt...
!
turbopiile rakstīja:
!
vadus priekš svecēm pielasīt būss pagrūti, jo tie ir samērā specifiski, ar ļoti garu izolāciju pie sveces, bet nu centrālo vadu es domāju ka Tu varēsi pēc parauga ieprk jebkurā daudz maz normālā autodetaļu veikalā aptuveni pa 2Ls.
Labrītt!!!
un vēll, ja Tev visi gali trūkst, un tomēr vaig visu svečvadu koplektu, tad varu piedavāt Tev uzsūtīt , Bochs izpildījumā, Vācu, pa 20 Ls, tik 10 dienas aptuveni būss jagaida.....
Vot....
Un vēll, Turbo, es būtu ļoti priecīgs, ja Tu man vismaz šogad to logu tīrāmo sledzi varētu kaut ka pārdot, jo drīz sāksies rudens un lietus, un tad šī sāpe, ka nestrāda tie tīrītāji un "špricētājs" jau sāks kļūt ļoti aktuāla......
to gumijas gofru es jau iegādājos iekš E&S, ar atlaidi .....
bet nu tas pārslēdzējs logu birstēm gan ir man tu-tū vēll jo projām.....
ja kas, es viņu lietotu pirms 1,5 gada pirku no Mixera....
Mixeri, aljo......a viņam tagad nepienākas bezmaksas garantijas remonts no Tavas puses....
Veciit es tev arii ko par vinju teicu! Ka ties sleedzhi taa dara. It seviskji pagriezienu sleedzis taisa trikus, kad noluzt austinja iekshaa. Vinji ir aizkniedeeti un garantijas remonts vinjiem ir beidzies ui pirms cik ilga laika
35 lati un tev buus pilniibaa jauns!
Ha!!
Jaunu es pats varu pa 25 uzsūtīt...
bet es gribu lietotu un labu pa 3 vai 5Ls...
BINGO.. centrālo pa 2 lati nopirku.. sveču vadu komplekts vēl varēs mazliet pagaidīt...
Sviest, es vēl neesmu bijis laukos visu šo laiku.. man jau kauns kaut ko solīt par laikiem.. bet šajās brīvdienās beidzot plānoju braukt un tad arī atvedīšu!!
varbūt vēl kadam kaut ko no tā donora..??
Sviestc rakstīja:un vēll, ja Tev visi gali trūkst, un tomēr vaig visu svečvadu koplektu, tad varu piedavāt Tev uzsūtīt , Bochs izpildījumā, Vācu, pa 20 Ls, tik 10 dienas aptuveni būss jagaida.....
Vot....
to NOTEIKTI ņemšu vērā.. es vakarā iegāju tajā mazajā bodītē, kas uz gogoļa ielas.. tur arī pasūtot pa 36 lati bija..
vēl, ja kuram interesē, bija 900 OG lampu reflektori pa 29 lati..
un ejot uz bodi redzēju 9-5 ar uzlīmi " 63"
63nummurs ir iistais...ralliju auto
Sviest
Bidz ja...ies! Noperc labak Olafa un Walchas peleko konfeti
neatceros kā to ieliņu sauc, bet tas bija tur kur pie gogoļa ielas ir tāda maza baznīciņa, un pretī tai pāri ielai...
turbopiile rakstīja:neatceros kā to ieliņu sauc, bet tas bija tur kur pie gogoļa ielas ir tāda maza baznīciņa, un pretī tai pāri ielai...
Tad tu nekļūdījies, tas biju es.
Walcc, paldies par radiatoru. Neesmu to vel redzejis, bet zinu ka no 2 taisis 1.
vai tad maneejo nevar sataisiit???
Paraak lielu tu walcc buusi iedevis.
Zingzengam neder 60 gadu maaju baterejas Vinjam vajag jauno smuko balto radiaatoru
prichom 60 gadu???no sava donora - 74.gada...
Kredoks rakstījaviest
Bidz ja...ies! Noperc labak Olafa un Walchas peleko konfeti
Domāju ka lētāk man sanāks uztaisīt Super Konfekti no sava....
vajag Saab 9000 el. antenu. un cik maksa jauna??
Cullmann rakstīja:vajag Saab 9000 el. antenu. un cik maksa jauna??
a nahreb Tev taada, uzmet prastu plastmasas puljkji un brauc bez beedu, es taa jau triisus gadu vizinos i neko... padaargi maksaa, padaargi....
lai gan nemaz netaisos noliegt to, ka iisteniibaa gribeetu to ruucosho aaraa iekshaa liideeju
bizenajs rakstīja:
Cullmann rakstīja:vajag Saab 9000 el. antenu. un cik maksa jauna??
a nahreb Tev taada, uzmet prastu plastmasas puljkji un brauc bez beedu, es taa jau triisus gadu vizinos i neko... padaargi maksaa, padaargi....
lai gan nemaz netaisos noliegt to, ka iisteniibaa gribeetu to ruucosho aaraa iekshaa liideeju
gribu , lai smukak butu Patika tas troksna raditajs bagaznieka gribu atkal un vel vajag logu skidruma bacoku, bez ta jau gadriz gadu braukaju
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]