Triplex - Auto stiklu maiņa

Mracemir Reģ.: 29.11.2019

Gaidam Jūs mūsu servisā Triplex. Mūsu specialisti nokonsultēs Jūs un piedāvās labāko risinājumu plašā cenu diapazonā, kā arī piedāvās ērtāko laiku auto stiklu maiņai. Vairāk kā 6000 autostiklu vienības mūsu noliktavā dod iespēju piedāvāt klientiem auto stiklu nomaiņu īstermiņā.

Ja ir izsists aizmugurējais vai sānu stikls, un stikla gabali izbiruši automobīļa salonā, mēs iztīrīsim tos un piedāvāsim auto stikla nomaiņas risinājumu tajā pašā dienā. Ja Jums ir KASKO polise, sazinaties ar mūsu servisa speciālistiem, un mēs uzņemsiemies noformēt visus nepieciešamos dokumentus Jūsu KASKO gadījumam. Mēs patstāvīgi sazināsimies ar Jūsu apdrošināšanas kompāniju un piedāvāsim ērtāko laiku pakalpojuma sniegšanai. Auto stikla uzstādīšanas laiks aizņem no 2 līdz 3 stundām. Garantija uzstādīšanai 2 gadi.

Vairāk informācijas mājas lapā!

triplex.lv/transportlidzeklu-vejstiklu-maina/

 
okso Reģ.: 16.10.2019
0 0 Atbildēt

Piedāvājam auto stiklu maiņu Valmierā un tās apkārtnē. Profesionāla un individuāla pieeja katram klientam, lai nodrošinātu maksimāli ātru, kvalitatīvu un patīkamu apkalpošanu. Sadarbojamies ar apdrošinātājiem, nodrošinot iespēju samainīt stiklu arī KASKO apdrošināšanas gadījumos.

Zvani +37128355776 vai piesaki pakalpojumu mājaslapā mf-stikli.lv

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti