Paranormāla reika

TasPatsMaikls Reģ.: 08.01.2020

Sveiki visiem !

Pus gadu atpakaļ iegādājos lietotu volvo v70 2001 gada 2.4d

Sanāca nedaudz ieberziens, jo iesmērēja ar beigtu reiku.

Trijos servisos kur šo mēnešu laikā esmu bijis ar dažādiem sīkumiem pie viena esmu prasījis par šo problēmu un neviens īsti nevar pateikt, kas varētu būt par vainu un ka vienkārši jāvelk ārā reika un jāved restarēt

Problēma tāda ka uz auksta dzinēja stūre ir ļoti cieta, īpaši vienā konkrētā punktā pēc kura uzreiz pazūd pretestība. Jocīgi tas ka pretestība ir tikai uz labo pusi un līdz kādiem 50 grādiem, pēctam pazūd līdz atkal veicot pilnu apli sasniedz to noteikto posmu.

Tiklīdz motors ir uzsilis uz optimālu darba temperatūru 95% problēmas pazūd un var just tikai vienā vietā tādu minimālu pretestības punktu.

Esmu pamanījis to ka ar pirmajiem ātrumiem braucot lēnām, bet ar lielākiem apgriezieniem nekā tukšgaitā stūre paliek nedaudz mīkstāka un kaut cik ļaujās pagriesties, jo stāvot to nav iespējams izdarīt uz auksta motora, liekas ka kaut kas lūzis, jo pretestība tiešām ir liela. ( Tikai uz labo pusi )

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Būt tur var bez jegas kas - sākot jau ar sajatiem krustiņiem stūrres mehāniskaja daļa, greiziem stures regulejamiem stieņiem ( sodry nosaukums nenak prata- stulbums uzkritis) un sprustošiem pirkstiem vai balsta šarnīriem, pat līdz drazām pastiprinatājā, sķidruma vai tamlīdzīgi.

Tas ko es pamēginatu - paceltu priekšu gaisa - abus ratus, un tad ar roku pagrozītu tos aiz riteņa - meģinot noķert to sprūšanas momentu

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Tas, ka tas parādās pie viena punkta, liecina par to, ka problēma ir pašā reikā - tās mehāniskajā daļā, ieteikums ir labs, vienīgi nelaime ir tādā, ka reti kurš serviss kleintu laiž iekšā pie pacēlāja skatīties ko bauda - to tad jāaprunā atsevišķi, uzreiz atkrīt populārie "atdzeniet - apskatīsimies" varianti.

Ja runa par Rīgu un neskaita visas Koļas garāžas (kas šādā veidā nav slikts variants), man nāk prātā Baltic cars Ziepītī, kur var mēģināt šādi sarunār, lēti gan viņi nav....

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Atkārtojas pēc pilna apļa - domāju, ka problēma zobratā vai posmā no stūres rata līdz zobratam.

felix65 Reģ.: 13.01.2017
0 0 Atbildēt

Man gadījās paranormāla reika opelī. Jau pie 30 štukām sāka klaudzēt. Iespējams, vaina bija ielu, pa kurām pārsvarā braucu, stāvoklī, jo mainīti tika gan pirksti, gan vilktnes, gan stabilizatora atsaites. Ielas saremontēja, problēma pazuda, bet vienu gan varu teikt- 2 reizes man to reiku Ķengaragā remontēja un abas reizes pat gadu nenovilka, tā ka labāk pasūti rūpnieciski atjaunoto. Būs nedaudz dārgāk, bet ar garantiju.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Aizbrauc Imantā Eskada serviss Jūrmalas gatve 33?, pirms tam piezvani, parasti pieraksts. Viņi labo, atjauno. Pats tur esmu labojis. Patika.

murx Reģ.: 15.04.2016
0 0 Atbildēt

Stūres stieņa krustiņi beigti. Stūres mehānismā ieguldītā nauda izdota par velti.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti