- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: "Nākamai plāndēmijai" pēc tavu domubiedru apgaismotajiem paredzējumiem jau bija jābūt palaistai 2021. gadā... A šobrīd pusi pasaulei, šo rindu autoru ieskaitot, jau bija jābūt zem zemes nošvakcinētam. Bet, nu jā, tev kā tipiskam bomzim, patīk vilkt no misenēm visādus sūdus ārā.
Kādām vēl misenēm? Svaiga ziņa. Par pārējo - tipisks sazvērestības teoriju piekritējs, notic visam burtiski - bet nu tāpēc arī patiesību maisa kopā ar pilnīgiem absurdiem, priekš tādiem kā tu.
GB12 rakstīja: Pēdējā bija 2 gadiem tieši ziemjos... bet diez vai tāds pats. Tak te bija teksti par to, ka sajāta imunitāte un kas tur vēl... Nē, nu, ja tā skatās, šajā sezonā es saķeru visādus sūdus vairāk kā iepriekš. Tam noteikti nav sakara ar to, ka sāku tikties ar sievieti, kurai mazais cilvēciņš no bendiķa nes visādus draņķus mājās. Noteikti vakcīna vainīga.
Ar mazā cilvēciņa vīrusiem parasti neslimo pieaugušie.Mazā cilvēciņa imūnsistēma iepazīst apkārt esošos vīrusus un tādā veidā stiprinās. Lielais cilvēciņš jau ar tiem ir sastapies un ja nav galīgi sabeidzies pa šo laiku, tad tos vīrusus vairs neņem vērā.
Volx rakstīja:
GB12 rakstīja: Pēdējā bija 2 gadiem tieši ziemjos... bet diez vai tāds pats. Tak te bija teksti par to, ka sajāta imunitāte un kas tur vēl... Nē, nu, ja tā skatās, šajā sezonā es saķeru visādus sūdus vairāk kā iepriekš. Tam noteikti nav sakara ar to, ka sāku tikties ar sievieti, kurai mazais cilvēciņš no bendiķa nes visādus draņķus mājās. Noteikti vakcīna vainīga.
Ar mazā cilvēciņa vīrusiem parasti neslimo pieaugušie.Mazā cilvēciņa imūnsistēma iepazīst apkārt esošos vīrusus un tādā veidā stiprinās. Lielais cilvēciņš jau ar tiem ir sastapies un ja nav galīgi sabeidzies pa šo laiku, tad tos vīrusus vairs neņem vērā.
Tu izgudro medicīnu! Ir tikai neliels skaits adenovīrusu, kurus pieaugušie jau izslimojuši un ieraksts tos apkaro. Lielākā daļa ir sezonāli izstrādājumi, kas salīp gan lieliem, gan maziem. Un tiek atvilkti no bērnudārza, jo daļai vecāku moto "ai tās tikai iesnas" vai "bērnība jau viss jāizslimo". Jāņem vērā, ka lauku sārtvaidži ir tikai tāpēc sārtvaidži, ka bērnībā neviens viņiem šos mēslus neievazāja. Jo tālu vest bija
Volx rakstīja: Sārtvaidži, kas netiek vesti uz bdārzu, šo visu iziet 1.klasē. Ja esi turēts izolācijā, tad vēlāk ir grūtāk ar tiem cīnīties. Un tādu klasisko lauku sārtvaidžu vairs ir maz. Vai tad tagad katrā sētā tur govi un audzē cūku? Nav tak nekāda starpība kur tu pērc to saindēto pārtiku - lauku veikaliņā vai pilsētas hipermārketā. Laukos nedzīvo veselīgākie cilvēki, ja kas. Tas ir izdomājums.
tas ir labi, ja tikai 1.klasē. Man vieniem paziņām - antivakseriem ( kas jau ir diagnoze) bērns 4.klasi iet ar mājas apmācību, jo katru mēnesi pa nedēļai slimo. Tur vēl lomu nospēlēja sterilā vide, kas bērnam bija bērnībā. ( slimīgi sterilā, kad tika mazgāts ar antibakteriāliem līdzekļiem viss, ieskaitot knupīti) Tagad viņam pret visu alerģija - pret ziediem, pret putekļiem, pret dzīvniekiem utt. Vecāki tagad pārdzīvo, bet man smīns, jo es viņus par to brīdināju jau tad, kad pirmo reizi to marasmu ieraudzīju.
iciks rakstīja: Aptaurētu ļautiņu netrūkst visās ļaužu grupās.
Tas gan, jā.
Viencexpercs rakstīja: Parasti visi tie pamuļķi vienā maisā bāžami. Kas ir antivakseris? Sazvērestības teoriju, pseodozinātņu cienītājs. Pat zinātnieki ir oficiāli pierādījuši, ka visas ticības iet kompleksā. Piemēram, cilvēki, kuri tic dievam, par 30% lielāku varbūtību tic NLO, par 40 % varbūtību tic sazvērestības teorijām, nekā cilvēki, kuri nekam netic. p.s. Cilvēki, par kuriem es rakstīju IR ANTIVAKSERI.
"Kas ir antivakseris?" Saskaņā ar vakseru definīciju, jebkurš, kas uz vārda netic politmedicīnas propagandai. Par "Antivakseri" var tikt klasificēts arī cilvēks, kas pirms vakcinēšanās konsultējas ar ģimenes ārstu par piemērotākās vakcīnas izvēli, nevis skrien stāvēt rindā uz vakcinēšanos konferenču centrā. Mūsdienās par vissmagāko ticības formu ir kļuvusi tieši ticība "zinātnei", zem kuras var pastumt jebkuru sūdu, tikai vajag piekabināt birku "zinātne". Un visbēdīgākais jau ir tas, ka tie, kas sevi pasludina par "neticīgajiem", patiesībā ir visticīgākie un patstāvīgi domāt nespējošie. Un rezultātā tic "vadonim", politzinātnei un visam, kas vien varnešiem nepieciešams - jo ir pārliecināti, ka vienigais, kam nedrīkst ticēt, ir reliģija.
Bradypus rakstīja: Palasi tepat forumā, cik mani šeit ir saukuši par antivakseri
Tikai pilnīgam pamuļķim vajag "oficiālu definīciju" primitīvam faktam - cilvēks tiek nosaukts par antivakseri.
Piemēram, es nekad tevi par antivakseri neesmu saucis. Pārīti biedru gan varu iedomāties. Nevajag vispārināt atseviškus ekstrēmus gadījumus. Ja dzērājs uz ielas nosauks tevi par pidaru, tad arī tu pārdzīvosi un žēlosies, ka "visi" tevi tā saukā?
Viencexpercs rakstīja:
Volx rakstīja: Sārtvaidži, kas netiek vesti uz bdārzu, šo visu iziet 1.klasē. Ja esi turēts izolācijā, tad vēlāk ir grūtāk ar tiem cīnīties. Un tādu klasisko lauku sārtvaidžu vairs ir maz. Vai tad tagad katrā sētā tur govi un audzē cūku? Nav tak nekāda starpība kur tu pērc to saindēto pārtiku - lauku veikaliņā vai pilsētas hipermārketā. Laukos nedzīvo veselīgākie cilvēki, ja kas. Tas ir izdomājums.
tas ir labi, ja tikai 1.klasē. Man vieniem paziņām - antivakseriem ( kas jau ir diagnoze) bērns 4.klasi iet ar mājas apmācību, jo katru mēnesi pa nedēļai slimo. Tur vēl lomu nospēlēja sterilā vide, kas bērnam bija bērnībā. ( slimīgi sterilā, kad tika mazgāts ar antibakteriāliem līdzekļiem viss, ieskaitot knupīti) Tagad viņam pret visu alerģija - pret ziediem, pret putekļiem, pret dzīvniekiem utt. Vecāki tagad pārdzīvo, bet man smīns, jo es viņus par to brīdināju jau tad, kad pirmo reizi to marasmu ieraudzīju.
"katru mēnesi pa nedēļai slimo" - šitas ir nasing spešal - man tā bērnībā arī bija. Šī iemesla dēļ es praktiski negāju bērnudārzā.
Volx rakstīja: Cilvēki X(tvitter) sašutuši par kārtējo LTV propagandu. Neskatoties uz to, ka Janvāris ir vispasaules Carnivore mēnesis, šie reklamē vegānu akciju "Neapēd zemi" Interesanti ko tad viņi ēd , ja ne no zemes izaugušo. WTF!!!
Vegānfašistiem jau vienalga, ka viņu sojas dēļ izcērt lietusmežus. www.thebureauinvestigates.com/stories/2022-02-10/farms-touting-deforestation-free-soya-still-tearing-down-the-amazon
raimondsm rakstīja: www.instagram.com/neapedzemeslodi/?hl=en www.la.lv/par-kampanas-neaped-zemeslodi-mulkibam
Instagram kontus izveidot var jebkurš un par jebko, bet sašutums ir par LTV izmantošanu šajā propagandā. Tas tomēr ir sabiedrisks mēdijs un pprasītos arī pieminēt par vispasaules Carnivore mēnesi.
raimondsm rakstīja: Noteikti, un tas notiek uzreiz, tiklīdz pievēršas Bergam. Organisms pārkārtojas momentā.
Nu, jā, izmaiņas ir diezgan kardinālas. GB acīmredzami slikti studējis Bergu.
GB12 rakstīja: Es to šarlatānu nestudēju vispār.
Nav nekāds brīnums ![]()