- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
raimondsm rakstīja: Praktiskajiem, darītājiem, ne-jūsmiņiem, ekomuļķību noliedzējiem tautaruna.nra.lv/pasaule/448826-satraucoss-atklajums-jaundzimuso-placenta-konstate-mikroplastmasu/ hsc.unm.edu/news/2024/02/hsc-newsroom-post-microplastics.html www.sciencealert.com/microplastics-found-in-every-human-placenta-tested-study-finds
Tev vajag ieiet kādos antivaxeru forumos, tur šīs lietas tiek detalizēti izskatītas youtu.be/6bXVLTx4snw?si=dqKxRsT_wOQ6Fm_H
Volx rakstīja: Bergs brīdina youtu.be/1WQdnGufq2Y?si=MiNRccsjN2fApwqc
Atsipies ar savu bergu. Lētticīgo masu klikšķu / peļņas ģenerātors.
topinamburs rakstīja:
Volx rakstīja: Bergs brīdina youtu.be/1WQdnGufq2Y?si=MiNRccsjN2fApwqc
Atsipies ar savu bergu. Lētticīgo masu klikšķu / peļņas ģenerātors.
Ko tad tu tik lētticīgi reaģē?
Volx rakstīja: Labrīt. Varu informēt, ka visticamāk, šobrīd izeju slimošanas fāzi ar kovid(otro reizi). Atšķirībā no pirmās reizes šī jau ir tāda maigā versija, citiem pat liksies - sabotieris. No sākuma lauž kaulus un pēc tam nogurums(neliels) Pilnīgi nekas nesāp, nepuņķojas, ir oža, garša. 15.01.2022 15:45 Es spriežu pēc tā, ka nav nekādu redzamu iekaisumu, kas radītu kkādu diskomfortu. Parasti jau sāp kakls, tu klepo, ceļas t. Tagad nekā tāda nav. Mazinājusies ēstgriba un ik pa laikam eju pagulēt. Pirmajā Covid saslimšanas reizē es šitik garu komentāru nevarēju uzrakstīt, tur bija vispār izslēgts no ikdienišķās dzīves.
Tad esi slimojis ar COVID.
darklight rakstīja: Trešā tipa Džo jebkurā gadījumā vajag sēdēt mājās un nevazāties, neatkarīgi no tā, kādu tieši vīrusu viņš ir saķēris. Visā visumā Covid pandēmija ir devusi divus pozitīvus rezultātus. Viens ir tas, ka daudzos kantoros ir saprasts, ka visām biroja žurkām nebūt nav jāsēž uz vietas piecas dienas nedēļā, otrs tas, ka vilkties uz darbu ar temperatūru vairs neskaitās kruti, bet gan stulbi.
Par attālināto darbu esmu runājis ar zināmiem ļaužiem, kas strādā dažādās jomās. Attālinātais darbs cilvēkiem patīk, bet līdz zināmai robežai. Visi tomēr vēlas reizi pa reizei satikt kolēģus, parunāties, arī sapulces klātienē ir produktīvākas. Vēl jau tāda lieta, ka ne visiem mājās ir piemēroti apstākļi darbam. Kam mazi bērni/mazbērni, kam daudz demotivējošu elementu, teiksim, blakus mājai dīķis, kur varētu pamakšķerēt, bet jāstrādā u.t.t. Respektīvi, hibrīdmodelis (daļēji mājās, daļēji darbā) visiem šķiet vispiemērotākais un pamatā tā arī viss notiek. Atšķiras vien nianses, kā tas tiek īstenots.
raimondsm rakstīja: xtv.lv/rigatv24/video/VvNjO8Md7M8-23_03_2024_nacionalo_interesu_klubs_1_dala xtv.lv/rigatv24/video/3X7QqDMY7Am-23_03_2024_nacionalo_interesu_klubs_2_dala
Ļoti labi linki, bet ko Tu saprati no šiem raidījumiem un kāda ir galvenā atšķirība no Dr.Berga?
Volx rakstīja: DDD Tev tak skaidro, ka experti nesēž mājās un neaplaizž neko.
Gan jau pēc nedeļas atkal šito pašu uzdrukāsi ![]()
Vai eksperts var dabūt infekciju un to pārnēsāt?
Volx rakstīja: Nu vispār jā. Es sevi gribētu uzskatīt par tīru antivaxeri, bet arī īsti nevaru. Es tak nevaru savam radiniekam-senioram pateikt - nekādā gadījumā nevakcinējies. Bet personīgi no manīm Big farma gan nevienu centu nedabūs. Tikai un vienīgi vakcināciju par savu naudu, ne manu.
13.01.2022 9:59 Re, kur labs.