Meklēju vīriešus pētījumam

Petijums Reģ.: 29.03.2021

Meklēju vīriešus vecumā no 18 līdz 60 gadiem, kuri piedalītos pētījumā par sociālā dzimuma normām Latvijā.

Lai piedalītos, spied uz zemāk redzamās saites!

Paldies par Jūsu laiku!

Saite pētījumam: latvia.questionpro.com/t/ARhSQZj8zz

 
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Kārtējā melīgiem rezultātiem paredzētā anketa, kuru nav iespējams izpildīt, ja neatbild uz uzlādētiem jautājumiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
8 0 Atbildēt

Pildīju, tiku līdz kārtējam tādam marasmam - "bioloģiski Juris piedzima kā sieviete"... un

Iesaku pētījuma autoram iepazīties ar bioloģiju, kā rodas vīrieši un sievietes.

Sievietēm ir xx hromosomas, vīriešiem xy.

Nav trešā varianta.

Visi tie zilie ir tie, kuriem bērnībā ( embrionālā vecumā) notikusi kāda novirze. Vai fizioloģiska, vai psihiska. Medicīnas vēsturē bija pat gadījums kad sievietei izauga tik liels klitors, ka ārsti to noturēja par pimpi...

Process, kurā embrijam parādās dzimumpazīmes ir ļoti garš un sarežģīts. Un bieži tur kaut kas noiet greizi

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Tiek atkārtots viens un tas pats jautājums "caur puķēm":

1.Tam, ka sievietes un vīrieši pieņem konkrētas dzimuma lomas esot intīmās attiecības, ir pamatots iemesls; tas ir labākais veids, kā uzturēt veiksmīgas attiecības.

2.Veselīgās intīmās attiecībās sievietes var dažreiz uzņemties tādas lomas, kas stereotipiski atbilstu vīrietim, un vīrieši var uzņemties tādas lomas, kas stereotipiski atbilstu sievietei.

Faktiski viņa grib jautāt, vai jums nekas nebūtu pretī, ja jūs izdrāž sieviete ar uzkabinātu dildo ;)

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nez ko ta jūs veči gaidijāt, ir pilnīgi un absolūti cilvēcīgi būt stereotipiem par citu stereotipiem ... utt.

Līdz ar ko tiks atrasts tieši tas kas tika meklēts ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Gaidīju un joprojām gaidu, kad manā dzīvē parādīsies kāds aptaujātājs ar patiesiem, neitrāliem, nevis uzlādētiem jautājumiem. Nopietni - iedodiet man godīgu aptaujas anketu, kas nav "tiks atrasts tieši tas kas tika meklēts" un es tās autoru apbalvošu ar kādu īpašu apsveikumu!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es ar gribētu, bet apzinos ka diezin vai pats spēju būt dikti labāks ...

Bet tādēl man ir intersanti diskutēt ar tevi, nezinu gan vai tas abpusēji ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Nezinu par tevi, bet es spētu - esmu mācījies socioloģiju un ļoti labi varu noformulēt neuzlādētu jautājumu. Diemžēl pēc tā laikam īsti nav pieprasījuma, jo cik nu ir nācies saskarties ar socioloģijas kantoriem (visvairāk laikam ar Arni Kaktiņu SKDS) ir skaidrs, ka vislabāk apmaksātā pieeja socioloģijā ir mācēt paslēpt pielādētos jautājumus tā, lai pasūtītājs saņemtu vēlamo rezultātu, bet respondenti napamanītu, ka tie ir pielādēti jautājumi.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Normāla aptauja ar plašām atbilžu variācijām. Ne tā kā te pirms tam bija:

Cik bieži jūs vingrojat:

a) divreiz dienā

b) pēc ēšanas

c) visu cauru dienu

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Daudzās aptaujās to sastādītājs nav pietiekami paškritisks, lai pievienotu atbildes variantu "nekas no uzskaitītā" ;)

Krotow Reģ.: 09.09.2008
5 0 Atbildēt

Atkarīgs no tā ko uzskata par vingrošanu. Sesks arī ir vingrošana. Grupveida sesks ir vingrošana grupā. Un sesks šūpuļtīklā stāvus viesuļvētras laikā ir trīscīņa.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Krotow rakstīja: Atkarīgs no tā ko uzskata par vingrošanu. Sesks arī ir vingrošana. Grupveida sesks ir vingrošana grupā. Un sesks šūpuļtīklā stāvus viesuļvētras laikā ir trīscīņa.

un datorspēļu spēlēšana ir mazās motorikas trenēšana - tātad, - treniņš.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Ja sabiedrība sāks uzskatīt, ka, piemēram, suicidālisms vai šizofrēnija ir normālas lietas. Ja tev kaimiņš ir pedofils, un tas ir normāli ( patiesībā, pedofīlija ir DAUDZ veselīgāka par homoseksualitāti. Jo pedofīlija eksistē tikai tāpēc, ka sabiedrība nolēma par bērnu uzskatīt līdz 18 gadiem. Lai gan fizioloģiski - tas ir 12 gadi. Turklāt, vēsturiski tā bija visu laiku, pat daudzām tautam tas ir saglabājies).

Tātad, tā - ja bērniem māca, ka būt ar novirzem ir labi, tad bērni to pieņems un ar daudz lielaku varbūtību paši tādi paliks.

Bērns redz, ka divi zilie bučojās, mamma Igors saka, ka tas ir labi. Un bērns var padomāt, ka arī viņš tāds ir, lai gan patiesībā, nē.

Homīši tie ir psihiski vai fizioloģiski ATPALIKUŠI cilvēki, kurus vajag ārstēt. Bet tā, kā tas ir iedzimts, tas neārstējas.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Tu par tiem 12 gadiem esi kaut ko bišķi sajaucis. Nav tāda apakšējā cipara - 12. Ir cits cipars - 9. Kur šis cipars radās? Ideālais cilvēks, ideālais piemērs, pravietis muhameds apprecēja savu sievu Aišu kad viņai bija 6 gadi un pirmoreiz uzvilka uz desas kad viņai bija 9 - un tā nu kārtīgiem ticīgiem musulmaņiem nav nekas pretī ja 9 gadus vecas meitenes drāž, jo, lūk, muhameds tā darīja. Bet nu tu laikam minēji 12, jo priekš 9 tev būtu grūti atrast kaut cik loģisku pamatojumu...

Jebkurā gadījumā, par to tavu pedofīlijas attaisnojumu - kategorisks NĒ!, nekā labāka tur nav. Pirmkārt, pedofīlijai vai, precīzāk sakot, pedofīliem nav vecuma apakšējās robežas, daudzi nesmādē arī mazus bērnus, vai arī tieši uz tiem koncentrējas. Otrkārt, par tiem 12 gadiem - tu ko, nopietni?! 12 gadus vecs bērns, iespējams, ir spējīgs iznēsāt bērnu, bet tas nav ne fiziski, ne morāli nobriedis. Nē, pedofīlija nav ne kripatu labāka par homoseksualitāti, drīzāk otrādi, jo tā ir novirze kas rada citiem cilvēkiem smagas psiholoģiskas traumas uz mūžu.

Un par pēdējo rindkopu, atkal, NĒ! Homoseksuālisti kā tādi nav nekādā veidā atpalikuši - viņiem vienkārši ir psihiska novirze kuras dēl viņi nejūt riebumu pret savu dzimumu un jūt pret pretējo. Atpalikuši ir tie atsevišķie indivīdi, kuri cenšas izrādīties ar savu novirzi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Redz ar to pedofiliju nav tik vienkārši - likumam ir tāda īpatnība, ka tajā var ierakstīt tikai vienu cipariņu, kurā notiek maģija. Rekur, ja divi 16 gadīgi jaunieši to dara - daži varbūt teiks, ka par agru, bet tā nebūs pedofīlija. Par pedofiliju šīs attiecības kļūs vecākā jaunieša 18 dzimšanas dienā, uz laiku, kas vienāds ar abu vecuma starpību. Tādejādi likums ir degradējis pedofilijas jēdzienu, jo aprakstītā situācija liekas absurda. Bet grūti ir aptvert to, ka tiesiskā likumu pasaulē tā ir ar visu - tiklīdz kaut kādas vispārpieņemamas normas kļūst par likuma burtu, ar burta kalpu palīdzību tās ir iespējams degradēt ar marginālajiem gadījumiem. Jurisprudence un morāle diemžēl ir savstarpēji izsledzoši sabiedrības likumu veidošanas principi.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tas gan, bet tas jau ir cits stāsts. Man, piemēram liekas neadekvāti tas variants kas vairākkārt ir bijis ASV, kur gados jaunu skolotāju [sievieti] iemet aiz restēm uz diezgan nopietnu laiku par to ka šī kniebusies ar saviem skolniekiem, ap 16 gadus veciem čaļiem. Lai būtu noziegums, vajag arī cietušo, tajā variantā nevienu cietušo neizdodas ieraudzīt...

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Vai ta 16 kā reizi nebija tas cipars, kad var?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

ASV ir valsts kura tikai ārēji šķiet ka nav ļoti daudz aizspriedumu, iekšpusē ir ļoti labi redzams ka pat LPSR to aizspriedumu bija par kārtu mazāk kā tādā visnotaļ progresīvā vietā ka Sietlas apkārtne ;)

Un tur es pamanijos ietuset gan ar Vašingtonas universitates kadriem, gan lauķiem iekš tadas dejosanas ko sauc par square-dance. ;)

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 0 Atbildēt

un kas tad ir komandu sporta spēles?

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

jocīgi, par ko te vispār bazars?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Parasti esmu atsaucīgs aptaujām, taču šoreiz dārgajai studentei teikšu nē. Absolūts stulbums. Eksistē vien divi dzimumi, un tas paliks neapstrīdami.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

3 ( jeb vairāk ) dzimumi būtu tad, ja pēcnācējus varētu radīt vienīgi visiem 3 ( jeb vairāk ) dzimumu pārstāvjiem kopojoties reizē. Tas ir, divu dzimumu pēcnācēju radīšanai būtu par maz.

Acīmredzot, no evolūcijas viedokļa, tas būtu visai sarežģīts pēcnācēju radīšanas veids, tāpēc arī nepastāv.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

hmm šis labs arguments. Jāmēģina izmantot. Jāpiedāvā pārbaudīt sarežģītākas evolūcijas ciklu.....

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 0 Atbildēt

kāda dārgā studente?..... lētākā no lētākajām

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Kkāds kārtējais sviests! Drīz būs ar lāpstu jāiet zilīši trenkāt!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Man būt žēl lāpstu smērēt, paši apsprāgs ...

Jo nu 100x jēdzīgāks variants ir ieguldīt savā jaunatnē , kaut vai tikai rādot piemēru ...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

paši neapsprāgs. Tā ir daļa no populācijas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tā ir daļa no populācijas kura domā ka homoseksualitate ir dabīga, taču nepamana ka šādā veidā pēcnācējus ir grūti "iegūt" ... tāda kā "pašiznīcinoša suga" ...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Ne gluži. Ja tā būtu pašiznīcinoša, tad evolūcijas rezultātā pederastija izzustu ( izmirtu visi zilie) un paliktu normali cilveki vai dzīvnieki.

Bet lieta tāda, ka tur kur ir +, tur ir arī -, un otrādi. Homīsi veidojas kaut kādu noviržu rezultātā, organisma attīstības stadijā, bet tāpat, veidojas novirzes arī uz otru pusi - paaugstinātu seksualitāti. Zilīšus kompensē tie, kuri drāžas daudz biežāk kā vidējie cilvēki.

Man viena pazīstama bāba ļolti mīl seksu. Ved bērnu uz dārziņu, un iepazīstas ar citiem vīriešiem, - tēviem. Tad nu viņai ir 4 sīkie... Nu, bet zilītim 0. Kopā sanāk tik un tā +4.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

pieminot to mauķeli, nākas pieminēt viņas vizuālo dīvainību. Uzbudinajuma laikā šai krūts gali izstiepjas par 2 cm, vismaz, ja ne garāki. Ar lineālu nemērīju, bet es redzēju daudz pupus savā dzīvē, bet nu tik garas - krūtis "akordionus" neredzēju. Pat pretīgi palika un uz tiem neskatījos, lai pimpis nenokrīt.

Es par to rakstīju, ka kādam nekas nestrādā uz savu dzimumu, bet kādam - no pupiem izlien pirksti.

Kāds bērnu taisa vesalu gadu, bet kāds - izvelk, norauj kulakā, bet tik un tā, izrādās, ka par vēlu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
6 0 Atbildēt

Derētu aptauju vīriešiem par to vai gailītis darba stāvoklī noliecas pa labi, pa kreisi vai taisns.100% atbildes būs ka taisns. Tā ir ar tām aptaujām.

Dēls jautā tēvam:

- kas ir "teorētiski" un "praktiski"?

tēvs pajautā mammai:

- siev, tu par miljonu atdotos jebkuram vecim?

- Jā

tad pajautā meitai:

- meit, bet tu par miljonu atdotos?

- Par miljonu nē, bet par diviem gan.

- Nu redzi, dēls. Teorētiski mēs esam miljonāri, bet praktiski mums ir darīšana ar divām maukām.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti