14. Saeimas vēlēšanas Latvijā 2022

Nu, ko, vēlēšanas un tam sekojošie "atlaist saeimu" bļāvieni nav aiz kalniem, sākam spamot. Kurš tiks, kurš netiks? Varbūt kāds grib atklāt, par ko balsos vai par ko noteikti nē.
< 1 ... 3 4 5 6 7 8

viencexperc rakstīja:

Bradypus rakstīja: Vai PSRS bija stabila valdība? Ja mērķis ir stabilitāte, tad noteikti nevajag aprobežoties ar tikai trešdaļas vēlētāju balsu izmešanu miskastē un var panākt ļoti stabilu divu, vai vēl labāk - vienas partijas valdību.

jebkurā gadījumā 1 partija ir labāk, nekā 4. bradipussi neko nesaprot ko nozīmē kompromiss un tirgus ( kad sāk tirgoties ar amatiem). p.s. Ar ko tad tavi progresīvie labāki par piemēram, stabilitātei? Par pēdējo arī nobalsoja 1/5 cilvēku. Abas ir sociāldemokrātiskas ( komunistiskas)

Socdemi mums ir vieni, kas pārstāvēti parlamentos - Saskaņa! Progresīvie un Stabilitātei ir Trockisti!

Kad tad būs valdība?
Kad saskaitīs patiesību par to, kas notiek ar saimniekiem.
xtv.lv/rigatv24/video/PBGaZVyQp8o-olafs_libermanis_veselibas_ministrs_ir_diezgan_bezcerigs_postenis
www.la.lv/solis-uz-prieksu-valdibas-veidosana ltv.lsm.lv/lv/raksts/14.11.2022-sodienas-jautajums-vai-partiju-sarunas-par-jauno-koaliciju-atkal-nonakusas-strupcela.id277471
Ir jēga vairs satraukties par valdības veidošanu? Iekšlietu ministrijas struktūras vairs visā valstī nespēj nodrošināt savas funkcijas pilnā apjomā, medicīna principā ir maksas, izglītība vispār labu laiku maldās 4 priedēs, zinātne balstās nevis uz izpēti un risinājumu pārdošanu, bet gan ES naudas apguvi, valsts un pašvaldību iepirkumi arī strādā tikai uz ES naudām, armija praktiski palikusi bez karotājiem, vieni virsnieki sēž, valsts uzņēmumi no pamatpakalpojumu sniedzējiem kļuvuši par kaut kādām korporācijām kam pofig par klientiem un darbiniekiem. Vidēji jebkurai problēmai jau ir vismaz 20 gadi, es neredzu kā kāds no iebalsotajiem spēkiem būtu spējīgs kaut ko fundamentāli mainīt, šeit ir tikai jautājums par esošās sistēmas dzīves paildzināšanu. Tāda paliatīvā aprūpe valsts pārvaldei, lai mirst ar mazliet mazākām sāpēm un netik ātri.
Njā. Kautkā tā izskatās
Tu pārspīlē.
Īsti nē, nepārspīlēju. Vidēji statistiski situācija ir tieši tāda. Bet ir arī pozitīvā ziņa - pat ja valsts pārvaldes sistēmai ir "system failure", tauta kā par spīti turpina izdzīvot un dzīvot. Mēs vēl neesam krievi, kas labprātīgi grimst savos sūdos. Tas norāda, ka valstij kā tādai vēl ir nākotne, bet tā nākotne noteikti būtu vieglāk sasniedzama un gaišāka, ja pārvaldes sistēma beidzot izvilktu rokas no pēcpuses. Tā pati iekšlietu ministrija - nu tur tak ir pipec, tur nevajag jaunu ministru, tur vajag kā 90tajos sākt no nulles - pārdalīt algu fondu, pārskatīt darba laikus un amatu nepieciešamību, pārskatīt telpu fondu, utt. Pliks ministrs labākajā gadījumā iznāks priekšā un pateiks - džeki nav labi, paši saorganizējaties, jo zin ka ja viņš iejauksies par dziļi, tad ātri vien vairs nebūs ministrs (ir cilvēks, lietu piemeklēsim).
TV1 tagad. Vakardienas Šodienas jautājums. Atkārtojums.
Kariņš negrib savas partijas ministra biedru Veselības ministrijā. ltv.lsm.lv/lv/raksts/24.11.2022-sodienas-jautajums-cik-produktiva-solas-but-partiju-sadarbiba-jaunaja-koalicija.id278452
tv24 tagad xtv.lv/rigatv24/video/w4pVREOlpOX-16_12_2022_nedela_post_scriptum_1_dala xtv.lv/rigatv24/video/PBGaZQmwp8o-16_12_2022_nedela_post_scriptum_2_dala
Viens FSB aģents būs atsaukts atpakaļ? Nesanāca tikt Saeimā. www.santa.lv/raksts/privatadzive/andris-lielais-atgriezies-maskava-nolemu-panemt-pauzi-54683/
Kas tā par herņu virsrakstā? Rakstā taču teikts, ka viņš ir Latvijā!
Dzeltenā prese, buržuji izklaidējas. Arī redzēju, ka feisītī ielicis bildi no Majoru dz stacijas. Ķip viss OK, baigi aizņemts esmu.
Vilciens Rīga-Maskava vēl kursē?
Nezinu, vajadzētu būt. Es tik pie Spices stāvlaukumā esmu ievērojis mikriņus Rīga - Viļņa - Minska. Diez, tie kkādi nelegāļi?
Valentīns sapinies ar kkādiem Igaunijas krieveļiem no KOOS telesco.pe/TVFonline/4461 Tiem tur tagad vēlēšanās, tas KOOS kko uzvarējis ka tik traki bļauj? Experti zin?
Tas "kopā" tagad kļūs par visu pasaules vateņu trendu... Bet, cik dzirdēts, īpaši labi šamiem vismaz EE neveicas.
Izskatās, ka labais Kariņš nemaz negrib vadīt valdību, bet grib uz Eiropu.
Grib iet Dombrovska pēdās. Bet man jau pašā sākumā bija sajūta, ka šī valdība līdz 15. vēlēšanām nedavilks... Jautājums tikai, kas nāks Kariņa vietā?
Un kāpēc lai negribētu? Ja veselības ministre uz jautājumu kur paliek piķis nozarē atbild ar "hvz", tad es ar teiktu "nah, nah, cīnaties paši". Var protams teikt, ka ministru prezidents atbild par saviem ministriem, bet neaizmirsīsim, ka ministrus izvirza partijas, bet ja tajās palikuši vieni "spīdekļi", tad rezultāts vienalga būs pakaļā. Nav svarīgi kas ir ministru prezidents, ja partijas tev iedod lohu komandu. Kāpēc parrtijās tik mazs kadru klāsts? Jo vēlētājiem pofig, viņi uzskata, ka reizi 4 gados nobalsojot viņam tagad viss būs. Krievi vispār 30 gadus balso par krievu partijām, kas atrodas mūžīgajā opozīcijā un paši brīnās huļi nekas nemainās
Ja inovatīvais medikaments, kuru Igaunija un Lietuva apmaksā saviem onkoloģiskajiem pacientiem maksā tik miljonus, tad tur nekā nevar optimizēt. www.youtube.com/watch?v=Xb-Esjaej8Y lr1.lsm.lv/lv/lr1/raidijumi/krustpunkta/
Nu, kā jau teicu topika tēmā... www.facebook.com/EdmundsZivtins/videos/761858469290433  Atzīstaties, kurš parakstīsies?

raimondsm rakstīja: Izskatās, ka labais Kariņš nemaz negrib vadīt valdību, bet grib uz Eiropu.

Vēl tā kā neesi aptvēris, ka amats eiropā ir "izdienas pensija", kad par EPSRS pasūtītajiem noziegumiem pret savu valsti ir jāmūk?

< 1 ... 3 4 5 6 7 8

Lasītākie raksti

Jaunie raksti