- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
eidis rakstīja: Negatīvs gambls? Cik izdzēri, lai līdz šim nonāktu. Protesta balsojums varēja piezemēties pilnīgi jebkur. Sagaidīt, ka beneficārs būs jenoti, varētu tikai prātu izkūkojis alkāns. Līdz ar to Gobzema motīvs visus apdirst, sasolīt idiotiskus solījumus un gaidīt rezultātus, paliks noslēpums
www.facebook.com/ruslans.strakis.10/posts/pfbid02ydjgW1jn18UiQWikqGEtTTwZGXBQYBjjo3vjsminBipGXMZx9PgXkHGn72jaGQK7l?__cft__[0]=AZU1grZDAya8jXctZxYqGTnoCxcJYbuQbUfuFYo3N6Q83JFBxEvGNPb84ljJED-Sws3Q-LkyalmZcPIZFQMcqQwQZoA6vHKRxYz5OfTjNUTAfHgCXm6X4DbHzNRTCqGWmy82Eu1km5lpEyn34bu321JExBRcJerEdqEEb7dANq-zgA&__tn__=%2CO%2CP-R Iemesls pietiekami labs?
msh rakstīja: Nē, sliktākais ir jenotības panākumi. Kā redzams - politiskā cirka organizēšana atmaksājas - var zagt un izsaimniekot neierobežotos daudzumos, vienlaicīgi publiski tēlojot pilnīgus zābakus un nemākuļus, bet vajag tikai noorganizēt lai kaut kāds gobzems uztaisa klaunādi un lūdzu - tā vietā lai būtu pelnīts zābaks pa dirsu, rezultātā ir lieliski panākumi.
Jā, protams, Gobzemu noorganizēja Vienotība. Kā tad! :D :D
darklight rakstīja: Pieļauju, ka Saskaņa pamatīgi iešāva pati sev kājā bīdot visur Briedi. Pat jebkurš kremļa mīļotājs saprot, ka cilvēks, kurš intervijā nespēj salikt trīs vārdus sakarīgā teikumā, kā arī murgo par čemtreiliem, diez vai būs labākais viņa interešu pārstāvis. Un lojālie krievi to vēl jo labāk saprot.
Saskaņas reitingi visvairāk sāka ļodzīties, kad Urbis nosodīja Krievijas agresiju Ukrainā. Vate to nespēja sagremot un atgūt viņu uzticību jau bija nereāli.
MMX rakstīja: Nav jau daudz ko komentēt - Progresīvie pamatā ir dažādu sociālo grupu interešu aiztāvju un jauno Rietumu sociālistu apkopojums. Gluži pie varas viņus īsti nevar laist, jo papētot kaut vai tā paša viņu satiksmes ministra idejas ir jūtamas auzas, jo trūkst bāzes izpratnes par to ko dara satiksmes ministrs, bet kā gaisa maisītāji dažādu sociālo jautājumu risināšanai viņi ir pat ļoti derīgs veidojums. Es pats neesmu sajūsmā par to visu viņu woke politiku, bet sociāli jautājumi arī ir jārisina un Progresīvie tādā ziņā ir stipri sociālāka partija kā saskaņa vai kas vēl mums tur ir tajās spektrā. Domāju, ka arī turpmākajās saeimās viņi kursēs pie 5-10% robežas.
Mjā sociālistiska partija ,bet vadībā tādi samērā turīgi ....
Kanibaals rakstīja: Ko Brikšens domā tā arī neuztvēru, izklausījās pēc kārtējā līderisma akadēmijas konsultanta. Gobzems no otras nometnes.
Ko var gribēt no air baltic padomes darbinieka . Priekš jūsmiņiem , nosvērs neapvaino .Lavenais tukšu korektu informācija palagu
Bradypus rakstīja: PN. Tu pat nezini, kas ir ad hominem. Nu vai atkal izliecies, ka nezini... Un tu nejautāji ko manā izpratnē tas nozīmē, bet gan to, vai tas nozīmē to, ko TU esi iedomājies. Tieši uz to jautājumu arī atbildi sniedzu - tev kārtējo reizi nākas ķerties pie meliem.
Turpini tik izlikties, ka savos tekstos ad hominem nesaskati. Kā tur Svētajos Rakstos bija - skabargu otra acī redzi, baļķi savējā ne pa kam... tipiska sociopāta uzvedība. Normāli cilvēki jau saprastu, ka ar jautājumu bija gaidīta atbilde: "Nē, nesaprati pareizi. Es biju domājis tā un tā...", Bet, nu, tādam pusmūža krīzes māktam kašķīgam īblim, kurš šeit ir ielīdis tikai lai kašķi meklētu, ir ērti izlikties par muļķi, kurš neko nesaprot.
GB12 rakstīja:
Bradypus rakstīja: PN. Tu pat nezini, kas ir ad hominem. Nu vai atkal izliecies, ka nezini... Un tu nejautāji ko manā izpratnē tas nozīmē, bet gan to, vai tas nozīmē to, ko TU esi iedomājies. Tieši uz to jautājumu arī atbildi sniedzu - tev kārtējo reizi nākas ķerties pie meliem.
Turpini tik izlikties, ka savos tekstos ad hominem nesaskati. Kā tur Svētajos Rakstos bija - skabargu otra acī redzi, baļķi savējā ne pa kam... tipiska sociopāta uzvedība. Normāli cilvēki jau saprastu, ka ar jautājumu bija gaidīta atbilde: "Nē, nesaprati pareizi. Es biju domājis tā un tā...", Bet, nu, tādam pusmūža krīzes māktam kašķīgam īblim, kurš šeit ir ielīdis tikai lai kašķi meklētu, ir ērti izlikties par muļķi, kurš neko nesaprot.
Uzraksti, kas ir ad hominem, tavuprāt. Normāli cilvēki, kas nemeklē kašķi, uzdotu jautājumu uz kuru vēlas saņemt atbildi, nevis citu, pieprasot uzminēt, kas iedomāts.
Bradypus rakstīja: Neaptēsts esi tu, nesaprotot, ka speciāli atbildēju uz jautājumu, kuru uzdevi. Jo savā neaptēstībā vienīgais, ko spēji, bija izdomāt tizlu sagrozījumu no tā, ko pateicu un piekabināt "vai pareizi sapratu" - cerībā, ka ar to pietiks. Jo pats labo saproti, ka nespēj adekvāti attaisnot sev mīļā režīma rīcību, saucot par demokrātiju trešdaļas vēlētāju balsu iznīcināšanu. Un man nav nekas jāmeklē. Tu pats labi zini, ka es neizmantoju ad hominem vispār. Tev tikai ļoti gribas jebkuru tev neglaimojošu raksturojumu nosaukt par ad hominem.
Nē, kāreiz man nepietika, tāpēc jautāju. Jau divas lappuses atpakaļ es tev jautāju, ko labāku tu piedāvā. Tu no atbildes izvairījies un izlikies to neredzam, un tagad melo, ka es it kā aizstāvot kaut ko. Nē, sociopāt, neaizstāvu. Ja tev ir labāks piedāvājums, man nav problēmu tam piekrist. Es, atšķirībā no tevis, izeju uz diskusiju, nevis kašķi meklēju. Tas, ka tu apgalvo, ka neizmanto ad hominem, nenozīmē, ka tā patiešām ir. Sievu sitēji arī visur tikai citu vainu saskata, bet ne savējo. Bet tā vietā, lai paskatītos uz sevi, tu izdomā jaunus melus par "jebkuru neglaimojošu raksturojumu".