Volvo s60 2005 d5 elektronikas problēmas

gunchatu Reģ.: 06.05.2017

Labs vakars , gribēju pastāstīt par savu volvo nedienām , varbūt kādam kas līdzīgs gadījies.

Braucot sāka pazust vis instrumenta panelis , spidometrs , nu vis kas tajā ir , kā arī nedarbojas blakus panelī pie radio gaismas un ventilātors , no sākuma problēmu varēja atrisināt pasitot pa drosinātāju kasti kas atrodas aiz vāciņa pie pašažiera durvīm , rodas sajūta , ka tur kkur nav kontakts , drošinātāji visi veseli , visas četrās vietas visi drošinātāji darbojas , pārbaudīju ar testeri.

Tātad nedarbojas - instrumenta panelis , gaismiņas pa labi panelī , kā arī kreisajā pusē pagrieziena rādītāji, bremžu gaismas , pārējais vis darbojas rūc utt..

Varbūt kādam kas līdzīgs bijis , šķiet ka problēma iespējams nav liela , varbūt bez diagnostikas neatrast ? Īstenībā vis sākās ar to ka viebā rīta nedega meviena gaisma aizmugurē, ne bremžu gaismas utt

 
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Ne gluži Volvo, bet Opelim bija līdzīga problēma - laiku pa laikam pārstāja darboties šādas tādas elektriskas funkcijas, pakustinot lielo vadu saišķi virs pedāļiem, viss atsāka darboties. Vaina vienkārši ir sūdīgos kontaktos, varbūt jātīra, varbūt vispār kāds lodējums/ savienojums vaļā atnācis. Vari pats jaukt tos štekerus vaļā un iet visam cauri, vari dot elektriķim, ja neesi drošs. Nekas baigi traks un sarežģīts nav, nezinu tikai, kā Volvo ar klāt tikšanu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Jābeidz sist pa drošekļu kastēm un jāsāk testēt, ideāli ja brīdī kad panelis utml. ir "izdzisis". Vai ja pašam elektrība ir tumša lieta, tad dabūt problēmu un tikt ar tādu līdz elektriķim.

Ja pats darbojies, tad elektriskās shēmas noteikti var Volvo klubu lapās/forumos atrast ...

Bet kopsummā pēc tam kad redzēju kas ar durvju vadu izolāciju notiek 2003 gada XC90, es vairs ne par ko nebrīnos ....

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti