Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: \"Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācijas padomes loceklis, Mitsubishi auto pārstāvja Aura auto vadītājs Gundars Margēvičs pieļauj iespēju, ka atsevišķi jauno auto tirgotāji ierobežo servisu loku, tomēr saskaņā ar Eiropas Savienības normatīviem pie dīlera jāveic tikai garantijas remonts, savukārt apkopi varot veikt jebkur.\"

pilns teksts www.ldiena.lv/...

Kurš būs pirmais, kas izkodīsies cauri visiem likumiem, lai pierādītu dīlerim, ka apkopi var veikt jebkur nezaudējot garantiju?

Diena vēlreiz raksta par apkopēm brīvi izvēlētā servisā www.ldiena.lv/...

Kādas prognozes? Kaut kas pavirzīsies patērētājam labvēlīgā virzienā?

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

Uggga rakstīja: "Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācijas padomes loceklis, Mitsubishi auto pārstāvja Aura auto vadītājs Gundars Margēvičs pieļauj iespēju, ka atsevišķi jauno auto tirgotāji ierobežo servisu loku, tomēr saskaņā ar Eiropas Savienības normatīviem pie dīlera jāveic tikai garantijas remonts, savukārt apkopi varot veikt jebkur."

pilns teksts www.ldiena.lv/...

Kurš būs pirmais, kas izkodīsies cauri visiem likumiem, lai pierādītu dīlerim, ka apkopi var veikt jebkur nezaudējot garantiju?

Diena vēlreiz raksta par apkopēm brīvi izvēlētā servisā www.ldiena.lv/...

Kādas prognozes? Kaut kas pavirzīsies patērētājam labvēlīgā virzienā?

Pavērsīsies, ja patērētāji (fiziskas personas) aktīvi sūdzēsies Patērētāju tiesību aizsardzības centrā. Pagaidām šajā rakstā centra atbilde ir ļoooti nepārliecinoša....

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Ja notiks tas pat aprakstītais variants ar A6 variatoru. Nomainīsi karobkas eļļu un pēc tam saplīsīs variators. Ko dīleris pateiks? Protams, pašo nak, kreisā eļļa, mainot iekritis uzgrieznis kārbā. Pa garantiju neremontēsim.

Var sataisīt citur, uztaisīt ekspertīzi vai apkopei ir cēloņsakarība ar bojājumu un piedzīt no dīlera izdevumus, tai skaitā ekspertīzes izdevumus...

Reģ.: 27.11.2024
0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

Magistrs rakstīja: Ja notiks tas pat aprakstītais variants ar A6 variatoru. Nomainīsi karobkas eļļu un pēc tam saplīsīs variators. Ko dīleris pateiks? Protams, pašo nak, kreisā eļļa, mainot iekritis uzgrieznis kārbā. Pa garantiju neremontēsim.

Var sataisīt citur, uztaisīt ekspertīzi vai apkopei ir cēloņsakarība ar bojājumu un piedzīt no dīlera izdevumus, tai skaitā ekspertīzes izdevumus...

Spriežot pēc tavas galerijas, tu ar to vien nodarbojies ,kā taisi ekspertīzes.

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

Magistrs rakstīja: A ko darīt, ja pirksti vēdeklī jau kopš dzimšanas?

Man sāk likties, ka visiem tiem jauno "auto" pircējiem laikam ir palikusi kāda psholoģiska trauma no PSRS laikiem, kad 412ā maskavieša iegāde bija notikums uz kuru nāca skatīties visa ģerevņa... tā manuprāt ir vienkārši tāda apliecināšanās metode, nu tipa "redz man ir nullīte"...

Man tagad ir 5 gadus vecs AudiA6 ar kuru braucu jau vairāk par gadu, drīz domāju pārdot un tēmēju uz mašīnām kuru cena ir 22-25k EUR, bet man ne prātā nenāk skatīties kaut kādu tur jaunu mazdu vai fordu. Es nopirkšu Vācijā no zolīda kantora pāris gadus vecu A6 un ticiet man tas ne par kapeiku nebūs sliktāks par jaunu fordu, vēl vairāk pēc pusgada braukšanas ar jaunu auto saproti, ka pirmā eiforija par "nullīti" ir garām, bet es mierīgi turpināšu braukt un priecāties par kvalitatīvu auto.

Pilniigi atbalstu šādu viedokli!

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

Man tagad ir 5 gadus vecs AudiA6 ar kuru braucu jau vairāk par gadu, drīz domāju pārdot un tēmēju uz mašīnām kuru cena ir 22-25k EUR, bet man ne prātā nenāk skatīties kaut kādu tur jaunu mazdu vai fordu. Es nopirkšu Vācijā no zolīda kantora pāris gadus vecu A6 un ticiet man tas ne par kapeiku nebūs sliktāks par jaunu fordu, vēl vairāk pēc pusgada braukšanas ar jaunu auto saproti, ka pirmā eiforija par \"nullīti\" ir garām, bet es mierīgi turpināšu braukt un priecāties par kvalitatīvu auto.

Par 25 tūkstošiem eiro sanāk jauna, lieliska Honda CR-V ar automātisko ātrumkārbu, dalīto klimatkontroli un pietiekamas jaudas 150 zirgspēku benzīna motoru, kurš priekš šāda liela auto nemaz nav ēdelīgs, jo tērē 6,7 litrus benzīna pa šoseju un 10,9 litrus pilsētā.

www.bensonsauto.lv/...

Nopērkot šādu CR-V, pilnai laimei vairs neko citu nevajag, un tad var ar tādu bez raizēm braukt 6-7 gadus līdz 150 tūkstošu km nobraukumam.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Nopērkot šādu CR-V, pilnai laimei vairs neko citu nevajag, un tad var ar tādu bez raizēm braukt 6-7 gadus līdz 150 tūkstošu km nobraukumam.

Maz tev vajag dzīvē,maz....

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: jo tērē 6,7 litrus benzīna pa šoseju un 10,9 litrus pilsētā.

Brīnos, ka tikai viens cipars aiz komata šoreiz.

0 0 Atbildēt

Kaspersky rakstīja:

Viņš taupa kalkulatora bateriju un uzlicis noapaļošanu. Tu zini,cik nodeg baterija rādot tos vēl 6 ciparus???

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Kaspersky rakstīja:

Viņš taupa kalkulatora bateriju un uzlicis noapaļošanu. Tu zini,cik nodeg baterija rādot tos vēl 6 ciparus???

kaads kalkulators!! vecie labie skaitiiklji kuri neteeree neko..

0 0 Atbildēt

316i rakstīja:

deksters rakstīja:

Kaspersky rakstīja:

kaads kalkulators!! vecie labie skaitiiklji kuri neteeree neko..

Muļķības. Uz tiem pastiprināti dilst āda uz pirkstu galiem,jo šim jāskaitļo ir daaaaaudz. A tur jāpērk E vitamīns, un kas tik ne vēl...izdils caurums pirksta un ko tad??

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

A6 rakstīja:

Man tagad ir 5 gadus vecs AudiA6 ar kuru braucu jau vairāk par gadu, drīz domāju pārdot un tēmēju uz mašīnām kuru cena ir 22-25k EUR, bet man ne prātā nenāk skatīties kaut kādu tur jaunu mazdu vai fordu. Es nopirkšu Vācijā no zolīda kantora pāris gadus vecu A6 un ticiet man tas ne par kapeiku nebūs sliktāks par jaunu fordu, vēl vairāk pēc pusgada braukšanas ar jaunu auto saproti, ka pirmā eiforija par "nullīti" ir garām, bet es mierīgi turpināšu braukt un priecāties par kvalitatīvu auto.

A6 un CRV man liekas ka nav saliidzinaami auto vai ne taa?

Pilniigi atšķirīgas klases, dažādiem mērķiem.

Man tiiri vizuaali labaak patiik A6 jaunais modelis un pieļauju ka tas būs ari klusāks un komfortablāks + veel iespeeja dabuut Quatro izpildiijumaa.

Par 25 tūkstošiem eiro sanāk jauna, lieliska Honda CR-V ar automātisko ātrumkārbu, dalīto klimatkontroli un pietiekamas jaudas 150 zirgspēku benzīna motoru, kurš priekš šāda liela auto nemaz nav ēdelīgs, jo tērē 6,7 litrus benzīna pa šoseju un 10,9 litrus pilsētā.

www.bensonsauto.lv/...

0 0 Atbildēt

Dzonijs_007

CR-V ir baudāmāks par Audi-A6, jo ir ar plašāku un ērtāku salonu. Katrā ziņā maksāt 26150 latus, cik maksā lētākais Audi-A6 Avant ar automātisko ātrumkārbu, nav vērts. Labāk par 17550 latiem nopirkt Honda-CR-V ar automātisko ātrumkārbu.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Dzonijs_007

CR-V ir baudāmāks par Audi-A6, jo ir ar plašāku un ērtāku salonu. Katrā ziņā maksāt 26150 latus, cik maksā lētākais Audi-A6 Avant ar automātisko ātrumkārbu, nav vērts. Labāk par 17550 latiem nopirkt Honda-CR-V ar automātisko ātrumkārbu.

CR-V gan nav īpaši daudz vietas aizmugurē (platumā, kājām vēl ok).

Bet vienalga, ar A6 nav korekti salīdzināt.

0 0 Atbildēt

Uggga

Nu labi, ar A6 es neesmu braucis, neņemšos apgalvot. Bet jaunākā modeļa BMW-320d ar 163 zirgspēku dzinēju, ar kuru esmu pie stūres braucis, nu gan man nelikās pārāk baudāms - nu tā, nekas sevišķs. Dīzelim tukšgaitā bija paliela vibrācija - ne mazāka kā manai Merivai 1,3 CDTI. Bet maksā gan tāds BMW universāls ar automātu gandrīz 35 tūkstošus eiro (nedaudz virs 24 tūkstošiem latu). Manuprāt, nav vērts tādu BMW pirkt - nu nekā sevišķa tur nav... Noteikti labāk Hondu-CR-V...

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Dzonijs_007

Ej tak tu nah.uj ,losi. Tož jau debils palicis,konkrētais āmurgalva, plānprātiņš un govju mīlētājs....

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

tada sajuuta, ka cilveekam nekas cits nav galvaa kaa vieni vieniigi cipari, komati,kosinusi un hvz veel kas

0 0 Atbildēt

shmurger rakstīja: tada sajuuta, ka cilveekam nekas cits nav galvaa kaa vieni vieniigi cipari, komati,kosinusi un hvz veel kas

Da nekas tur nav, pelēkie zirņi ar speķi tur ir.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

shmurger rakstīja: tada sajuuta, ka cilveekam nekas cits nav galvaa kaa vieni vieniigi cipari, komati,kosinusi un hvz veel kas

jeb , kaa teiktu dizenais rakstnieks Skailis: vinjam paurii skjidri meesli....

0 0 Atbildēt

shmurger rakstīja:

deksters rakstīja:

Šķidri sliktāk par cietiem?

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Uggga

Nu labi, ar A6 es neesmu braucis, neņemšos apgalvot. Bet jaunākā modeļa BMW-320d ar 163 zirgspēku dzinēju, ar kuru esmu pie stūres braucis, nu gan man nelikās pārāk baudāms - nu tā, nekas sevišķs. Dīzelim tukšgaitā bija paliela vibrācija - ne mazāka kā manai Merivai 1,3 CDTI. Bet maksā gan tāds BMW universāls ar automātu gandrīz 35 tūkstošus eiro (nedaudz virs 24 tūkstošiem latu). Manuprāt, nav vērts tādu BMW pirkt - nu nekā sevišķa tur nav... Noteikti labāk Hondu-CR-V...

Vēl 3. piejauci 3. BMW nevar salīdzināt ne ar CR-V, ne A6, ....varbūt ar Merivu, tikai motors jāpārliek

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Pirms gada labākais auto bija 10 gadīgs Audi, tagad jau 5 gadīgs, progress acīm redzams

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

shmurger rakstīja:

deksters rakstīja:

Šķidri sliktāk par cietiem?

izklausaas sliktaak tomeer... skjidrs vienmeer ir sliktaak...

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

2VWfans , CR-V aut.,patreiz eed~12-12,5l/100km , Tew gan warbuut sanaaktu iekljauties razjotaaja dotajos datos muusu gjimenee taa nenotiek CR-V diizelis , braucot gana 'agresiivi', taadaa pat marshrutaa , eed 7,4-7,7l/100km . pilseeta min 60km/h , Juurmalene 120-140km/h , salu tilc min.2x dienaa . tas taa infai saloons tieshaam liels , telpas pieteisk 5pieaugushiem (visi 'daudz latviesha ' ~100kg, 185cm ) un bagaazjniekaa 'maati aiz kaajas' var ielociit +apkopju izmaksas 'patiikamaakaas' starp parketniekiem .

P.S. Santiima 'draziienu' var apluukot manaa galerijaa

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: 2VWfans , CR-V aut.,patreiz eed~12-12,5l/100km , Tew gan warbuut sanaaktu iekljauties razjotaaja dotajos datos muusu gjimenee taa nenotiek CR-V diizelis , braucot gana 'agresiivi', taadaa pat marshrutaa , eed 7,4-7,7l/100km . pilseeta min 60km/h , Juurmalene 120-140km/h , salu tilc min.2x dienaa . tas taa infai saloons tieshaam liels , telpas pieteisk 5pieaugushiem (visi 'daudz latviesha ' ~100kg, 185cm ) un bagaazjniekaa 'maati aiz kaajas' var ielociit +apkopju izmaksas 'patiikamaakaas' starp parketniekiem .

P.S. Santiima 'draziienu' var apluukot manaa galerijaa

Pareizi - ne jau velti, lai iegūtu jauno CR-V, ir jāgaida pusgadu ilgā rindā...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti