Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Fiat 600 2024 / 2025 auto tests, atsauksmes un iespaidi

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Fiat 600 auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2024 / 2025

Janis_Mezulis Reģ.: 23.04.2014
2 0 Atbildēt

Tikai pozitīvas emocijas 10 minūšu testā. Maigs hibrīdiņš, ar vieglu gaitas sajūtu. Viss tieši kā priekš mūsu mīļajām dāmām. Tie nav stereotipi vai aizspriedumi. Es jutos kā zilonis trauku bodē. Vieglais oliņveida dizains tā tik vien mudināja uz romantiskām domām un aicināja uz vieglprātīgiem  emociju izraisītiem piedzīvojumiem. Arī krāsas un to kombinācijas runāja tikai romantikas valodā. Tāpēc arī funkcionālā lietošana veidota viegla, saprotama. Panelis nav pārslogots ar dažādiem parametriem un sausiem tehniskiem datiem. Tikai tik daudz, lai nokļūtu galamērķī bez sarežģījumiem. Meitenes sarosās!

JanisBite Reģ.: 02.08.2016
1 0 Atbildēt

Man noteikti viens no patīkamo pārsteigumu autoriem ir FIAT 600 – vienkārši lakonisks iekšienē, izaicinoši draisks ārienē – precīzas un saprotamas sajūtas braucot!

Žūrijai bija iespēja testēt FIAT 600 Hybrid izpildījumā – jāsaka gan, ka “Hybrid” izpildījums ir tā saucamais “maigais” jeb “mild hybrid” – 1,2 litru benzīna turbodzinējs ar degvielas patēriņu robežās no 5 līdz 7 litri uz 100 km.

Un izrādās šai itāļu mazulītei ir dvīņu māsa pilnīgi elektriskā izpildījumā ar pieklājīgas ietilpības akumulatoru – 54 kWh. Cenas starpība māsām gan jūtama – 28 290 EUR pret 42 690 EUR “L aprima” aprīkojumā – ir par ko padomāt un parēķināt!

Bet ar to radu raksti nebeidzas – mazliet citādi “saģērbts” ir brālēns Alfa Romeo Junior – tagad top skaidrs, kādēļ tik perfecto sajūta stūrējot FIAT 😊

SandrisM Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Man patika. Mazs, fifīgs un stilīgs. Laikmetā, kad automobiļi bieži vien ir viens otram ļoti līdzīgi un vizuāli garlaicīgi, Fiat 600 šajā pelēcību pulkā jau pa gabalu izceļas. Par to vien jau uzslava. Patika arī tas, ka displeji nav pārblīvēti ar nevajadzīags informācijas gūzmu, te viss ir vienkārši un saprotami. Kā brauc? Normāli brauc - nav raķete, taču ripo raiti un gana dinamiski.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti