Domāju, ar kuru auto modeli/marku lai iesāk atskaiti par Latvijas Gada auto 2025 testa iespaidiem. Šoreiz atklāti pasaku savas sajūtas, lai piedod un man neko nedod pat lielie spēles spēlētāji.
Izvēlējos jaunpienācēju mūszemē. Un par lielu nožēlu jāsaka godīgi, manas sajūtas, ka ir labs. Dizains exterjerā tāds uhh, nav. No priekšas labāks kā no aizmugures. Nu ok tas tik mans viedoklis. Salonā iekšā jau labāk! Materiāli vizuāli un uz tausti ir patīkami. Jautājums kā tie uzvedīsies ilgtermiņā, zinot kas notiek ar eko ādu citiem izstrādājumiem... Dizains ok. Ātrumā, netērējot laiku ar vadības lietām iepazinos bez piņķerēšanās. Nu līdz niansēm neiespringu, galvenās vajadzības it kā saprotamas. Dizains un izkārtojums ir labs, izņemot lielo planšeti, neesmu tādu televizoru piekritējs, ļoti novērš skatiena uzmanību no ceļa. Iespējams spilgtumu un fontu, toni var mainīt, bet nemeklēju kur. Vispār auto kā jau ķtr viss no visa salikts/noskatīts, klimats ekrānā kur angļu izstrādājumos redzēts un nav ērti pārskatāms. Stilīgi, varbūt. Mana prioritāte draivings. Slēdzu sport un aiziet, teiktu aizlidojam nē. Bet dinamika ir laba pietiekoši un ļoti patika dobjā sportiskā pieskaņa. Paši spilgtākie iespaidi, komfortabla gaitā, kas netraucē dinamiski izjust ceļu. Un bremzes!? Tādas sajūtas, ka vajadzētu asākas, varbūt pierašanas vaina, bet ir atklāts, paliek jautājums par šo faktu. Vai man šis auto patika? Jā ļoti. Vow bija? Nez nez, kas tur pa to cenu ir vēl?
GWM Wey 05 2024 / 2025 auto tests, atsauksmes un iespaidi
GWM Wey 05 auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2024 / 2025