5 kārba tajos laikos man palika tikai domās.
Tas gan ,Man arī.Tagat tapēc nomainu uz 5 jo ar 4 robiem zāģet negribas ja var ar komfortu un neklausīties kā motors grib izlekt ārā🤣
Ok, ir daudz brīva laika, brīvi finanšu līdzekļi, var jau čubināt to žiku.
Tiešām ir doma ar to lūzni braukt? Tas kāds soda veids priekš paša? Arī pievienojos tiem, kas nesaprot to psrs lūžņu restaurēšanu un kur nu vēl braukšanu ar tiem! Pieņemu vēl kkādu super retu Čaiku vai valdības limuzīnu restaurēt, bet ierindas kapeiku? Priekš kam?
Vai tiešām autobūvē nav interesantāki eksemplāri? MB, BMW, Porsche, utt. , kaut vai vecu Turbo Saab pacel…
Ja esi jauns, vari ņemties. Kad pastrādāju Rīgas motormuzeja restaurācijā, pietiekoši pat ar mb uc rūsām un vrakiem apmierinajos. Nekas atšķirīgs no fiat gēniem bleķos nav. Tag novērtēju sev atvēlēto laiku. Ja nu vienīgi ar cita rokām to darīt…Par žiku. Nu jā ir kā ir. Varētu jau pavizinaties ar, bet tad neko tur nedarītu, bildē pietiekami labs izskatās, lai vienk līkumu izmestu.
Katram savs. Es biju iesprindzis uz 2103 atrašanu, bet nopirku A6. Jo ilgu laiku ir bijuši rAudi īpašumā.
Neko nenožēloju. Vienīgi, ka maza garāža un ja uzrastos labs 2103…nevarētu nopirkt, jo nav kur likt.
sviestdienis rakstīja:
Un nepaņēmi normāla ražotāja…bet krievu
.
.zeme atveries.
Vai tu zini ka tie normālie ražotāji pastāv? Es gadu atpakaļ 30 gadus vecam Nissanam mainīju sajūgu - vienīgais variants bija Ashika, kas ir itāļu pārpakotāja Japanparts brends - ražots laikam bija pēc viņu pasūtījuma Ukrainā.