Sābus šitos visus nevajadzīgos varētu sadzīt kāda pamestā armijas daļā kā tādus ļeņinekļus un vest tur skolniekus, lai mācās neizdarīt kļūdas dzīvē. Lai skolotāji rādā un stāsta kā nepieļaut dzīvē kļūdas, kad prātiņš sašķobās.
Sābus šitos visus nevajadzīgos varētu sadzīt kāda pamestā armijas daļā kā tādus ļeņinekļus un vest tur skolniekus, lai mācās neizdarīt kļūdas dzīvē. Lai skolotāji rādā un stāsta kā nepieļaut dzīvē kļūdas, kad prātiņš sašķobās.
farruhs rakstīja:
deksters rakstīja:
farruhs rakstīja: Es par atiecigu dalibsmaksu varu uzrikot šovu... "SAAB 900 OG burnings"...
Pasākums būtu kulturāls ar aliņu un desām,bet 5 no sejas... i viss...
aha, sāc apzināties savu kļūdu, nopērkot to lūzni? Vēl tik tev jāatbrīvojas no tā sūda 9-5 un lēnām pārtapsi par cilvēku.
Kāpēc tad kljūda...
1-kārt es šo nemaz nepirku...viņš pats man piesējās...
2-kārt lāga auto,ja nebūtu tik vecs un spētu izturēt manas izdaribas...
kāds uzdāvināja? Tipa-humpala?
deksters rakstīja: Sābus šitos visus nevajadzīgos varētu sadzīt kāda pamestā armijas daļā kā tādus ļeņinekļus un vest tur skolniekus, lai mācās neizdarīt kļūdas dzīvē. Lai skolotāji rādā un stāsta kā nepieļaut dzīvē kļūdas, kad prātiņš sašķobās.
Pats uzskatu,ka taisos viņu apmainit pret daudz lielāku cydy... bet tāda ir dzive... pareizāk sakot iAuto rallijs...
farruhs rakstīja:
deksters rakstīja: Sābus šitos visus nevajadzīgos varētu sadzīt kāda pamestā armijas daļā kā tādus ļeņinekļus un vest tur skolniekus, lai mācās neizdarīt kļūdas dzīvē. Lai skolotāji rādā un stāsta kā nepieļaut dzīvē kļūdas, kad prātiņš sašķobās.
Pats uzskatu,ka taisos viņu apmainit pret daudz lielāku cydy... bet tāda ir dzive... pareizāk sakot iAuto rallijs...
Pret ko?
Tev jau nevar teikt...
Fartuk, taisi izsoli. Redzēsim patieso cenu. Kā anglijā, kur man gadās šad tad aizbraukt uz izsoli. Jebko pārdod, cena iet uz leju, kamēr kāds nopērk
farruhs rakstīja: Tev jau nevar teikt...
Dro;si vien varu iedomāties
Nu,nu... Ko ta tu iedomajies?
farruhs rakstīja: Nu,nu... Ko ta tu iedomajies?
Saki vien, gan jau būs tas, ko domāju
deksters rakstīja:
Neticu,ka tu biji iedomajies 11 reni...
batka rakstīja: Nu tads pats suds
Pats tu sūc... man viens vecis teica,ka no viņa var normālu mašinu mačiem saskrūvēt...
farruhs rakstīja:
batka rakstīja: Nu tads pats suds
Pats tu sūc... man viens vecis teica,ka no viņa var normālu mašinu mačiem saskrūvēt...
Pirmais, vai ne?
farruhs rakstīja:
deksters rakstīja:
Neticu,ka tu biji iedomajies 11 reni...
Ne, nebiju gan.
TAS iR P.I.Z.Ģ.E.C
Tāds tika iegādāts par nieka 450ls ar forsētu dzinēju... apmēram 140Zs... sporta hadene utt... tas onka tur vēl šo to piečiņs un būs labu labais.
Tie 140 zirgi ir poniji vai ne????
batka rakstīja: Tie 140 zirgi ir poniji vai ne????
Nezinu...vēl viņus par kW sauc...
Un kurš tad tos 140 zs samerija????Jeb tas onka ir zilnieks
batka rakstīja: Un kurš tad tos 140 zs samerija????Jeb tas onka ir zilnieks
Atslābsti! Nedomāju,ka tik viegli uzķersies...
farruhs rakstīja:
batka rakstīja: Tie 140 zirgi ir poniji vai ne????
Nezinu...vēl viņus par kW sauc...
Zs un kW nav viens un tas pats. Nu, tas tā, ja nezināji.
batka rakstīja: Un kurš tad tos 140 zs samerija????Jeb tas onka ir zilnieks
Tas onka ir Pirmais, viszinis.
Es paardodu SAAB!!!
nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]