- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Man kolegei rada gabals tirgo 9-5 ar sadu dizeliti jau treso menesi un nav sanemis vel pat nevienu zvanu ![]()
farruhs rakstīja: Gribu nopārdot savējo 900 OG... visdrizāk,ka uz daljām...
Moš kādam vaig...
Galerijā viš ir(sarkanais )
20ls
voice rakstīja: jā, e&s to mīl skandināt kā mantru: "nepērciet 3.0 TiD, iepirksieties problēmās". pats braucu jau 1.5 gadus, un apkopes nav ne biežākas, ne dārgākas kā manam iepriekšējam benzīnauto (10 gadīgam mitsu). cik var noprast no jūzeru diskusijām www.saabscene.com, tad šie TiD dalās divās grupās - tie, kuriem pēc pirmajiem 50kkm mainīts dzinējs un tie, kuriem tas strādā nevainojami.
Es personigi gribetu kadreiz nobaudit so 3 litrinieku, nu man ari neticas, ka tam vajadzetu but tik problematiskam, vairak jau tas noteikti ir pareizas ekspluatacijas jautajums.
Vainiigs ir nevis dzineejs, bet gan bliive starp seedekli un stuuri- ja taa ir suudiiga, tad jebkuram dzineejam buus probleemas....
Tas ir fakts ![]()
ZingZeng rakstīja: Problema tikai ir raditais imidzs, jo noperkot auto ar so motoru ir loti mazas ceribas no ta Latvija veiksmigi skirties.
Tas ir fakts
Es tomeer ceru, ka Tu kljuudies ![]()
Jaunulis rakstīja:
ZingZeng rakstīja: Problema tikai ir raditais imidzs, jo noperkot auto ar so motoru ir loti mazas ceribas no ta Latvija veiksmigi skirties.
Tas ir fakts
Es tomeer ceru, ka Tu kljuudies
Es ari ceru.
Lai veicas ar pardosanu, izskatas jau tas auto loti labi un liels pluss ir jaunais purns ![]()
Purns takshu toch ir jaunais, kaa nekaa- dokumentos staav raxtiits, ka auto no konveijera noripojis 18.10.2002.
Shitam purns veel vecais. Dokumentos rakstiits, ka no konveijera noripojis 29.04.1985.
P.S. sviestcs - kas par iemeslu ir tavai tirgoshanai?
kas šie par uzpircējiem?? strādā bez brīvdienām, maksā skaidrā naudā... un pērk tikai pajaunu auto modeļus..
Subbis rakstīja: 900 GL
iecheko epastu,ir interese.
viser rakstīja: Pēc savas pieredzes, man bija 2 auto, varu pateikt ka tiem 3.0TiD motoriem nav nekādas vainas. Vienkārši viņi prasas lielāku uzmanību apkopēm. Ja visu dara laicīgi, tad darbojas ilgi.
Man tikai viens - bet esmu loti apmierinats ar so motoru. Apkopes vinam ir pat retakas, neka citiem, bet pilnigi noteikti tas nedrikst ignoret. Principa motoram ir divas vajas vietas - EGR un cilindru caulas. EGR noved pie smagam sekam tikai taja gadijuma, ja ignore 'check engine', savukart cilindru caulam nepatik strauja atdzesana un parak daudz augsti apgriezieni - motors ir loti izteikts zemapgrizienu. 600 rpm brivgaita un 1000-3000 normalais darba diapazons. Ja sis lietas ievero, tad 176 Zs / 350 Nm ar videjo degvielas paterinu 7,5-8 litru robezas ir pat loti baudami.
voice rakstīja: jā, e&s to mīl skandināt kā mantru: "nepērciet 3.0 TiD, iepirksieties problēmās". pats braucu jau 1.5 gadus, un apkopes nav ne biežākas, ne dārgākas kā manam iepriekšējam benzīnauto (10 gadīgam mitsu). cik var noprast no jūzeru diskusijām www.saabscene.com, tad šie TiD dalās divās grupās - tie, kuriem pēc pirmajiem 50kkm mainīts dzinējs un tie, kuriem tas strādā nevainojami.
Nav brinums, ka E&S sola problemas sim motoram - vini manejam piedavaja ieliet to pasu ellu, ko lej visiem benzinniekiem. Pie tam uz daziem gana vienkarsiem konsultativiem jautajumiem vienkarsi nespeja atbildet. Nacas pasam sameklet atbildes interneta plasumos. Ta ka E&S viedoklis ir skaidrs - neesam gatvi sniegt kvalitativu servisu, tadel labak novelt vainu uz sliktu motoru.
sama rakstīja: Pārdodu SAAB 9000, `92, 2.3 t, 200zs, mehāniskā kārba, centrālā atslēga, el. spoguļi, el. logu pacēlāji, gaisa spilveni, lietie diski, miglas lukturi, sēdekļu apsilde, spoguļu apsilde, stūres pastiprinātājs, kondicionieri, kruīzs, signalizācija, Pionier, CD, Mp3
Kas tad nu? Cik atceros bija dikti OK autiņš...
iRAFAR rakstīja:
sama rakstīja: Pārdodu SAAB 9000, `92, 2.3 t, 200zs, mehāniskā kārba, centrālā atslēga, el. spoguļi, el. logu pacēlāji, gaisa spilveni, lietie diski, miglas lukturi, sēdekļu apsilde, spoguļu apsilde, stūres pastiprinātājs, kondicionieri, kruīzs, signalizācija, Pionier, CD, Mp3
Kas tad nu? Cik atceros bija dikti OK autiņš...
gribu automātu un varbūt varētu arī mazākus parametrus
Seene rakstīja: EGR noved pie smagam sekam tikai taja gadijuma, ja ignore 'check engine'
Kas taas ir par sekaam, pie kaa EGR noved? Tikko maasas merivai "izraveeju" EGR, lai neslaapst nost laiku pa laikam. Forumos salasiijos, ka nekam tragjiskam nevajadzeetu notikt bez EGR.
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20