Subbis rakstīja: Paldies par padomu! Tu esi kaa modinaataajs! Paldies!
Nav par ko. Skatos, Sektas Vadonis Tevi nav pienācīgi apstrādājis...pārdot šitādu Dārgumu....tas nav labi, nav nemaz labi.
Subbis rakstīja: Paldies par padomu! Tu esi kaa modinaataajs! Paldies!
Nav par ko. Skatos, Sektas Vadonis Tevi nav pienācīgi apstrādājis...pārdot šitādu Dārgumu....tas nav labi, nav nemaz labi.
Dekster, auto varees apskatiit 17.-19. maijaa. Riigaa. Tev iedoshu atlaidi un otru disku komplektu. tel. 26434994
Subbis rakstīja: Dekster, auto varees apskatiit 17.-19. maijaa. Riigaa. Tev iedoshu atlaidi un otru disku komplektu. tel. 26434994
tad jau tie tādi kā svētki visiem saab mīļotājiem, ne? Iedomājieties, SAABu varēs APSKATĪT
veselas !!! divas dienas...un kur... RĪGĀ tak
Ja gribi ilgaak, tad tikai peec Jaanjiem. kaut katru dienu. Bet salvetes liidzi njem pats.
Subbis rakstīja: Ja gribi ilgaak, tad tikai peec Jaanjiem. kaut katru dienu. Bet salvetes liidzi njem pats.
Narcisismus atstāj savā sētā, neizplati, nevienam to nevajag. Tīksmināties par savu sūdu var tikai slimnieks
Paldies par padomu! Tu esi labs draugs. Bet neaizmirsti datumus!
Subbis rakstīja: Paldies par padomu! Tu esi labs draugs. Bet neaizmirsti datumus!
PN, neinteresē.
Subbis rakstīja: kas tad tev intresee?
Nu ne jau tavs lūznis.
nu zheel gan... bet vispaar man patiik, kad mani citee... bet kad shitaa... nu iizbeidz... Labaak pastaasti kaut ko interesantu! Piemeeram - kaadu velosipeedu tu man ieteiktu nopirkt?!
Tu vienkaarshi taads labs padomdeveejs pagadiijies... ievies uzticiibu... saproti?
Subbis rakstīja: nu zheel gan... bet vispaar man patiik, kad mani citee... bet kad shitaa... nu iizbeidz... Labaak pastaasti kaut ko interesantu! Piemeeram - kaadu velosipeedu tu man ieteiktu nopirkt?!
Spārīti.
Nu re! Padom!s likts aiz auss! Spaariitei tai buus buut
Gribu nopārdot savējo 900 OG... visdrizāk,ka uz daljām...
Moš kādam vaig...
Galerijā viš ir(sarkanais )
farruhs rakstīja: Gribu nopārdot savējo 900 OG... visdrizāk,ka uz daljām...
Moš kādam vaig...
eu, kas notiek ar sābistiem?? Visi savus Super Auto izpārdod??
Nezinīte, Hirsh...kurš nākamais pirks Volvo?
farruhs rakstīja:
Moš kādam vaig...
Ir atvērts Tolmeta jaunais meitas uzņēmums 'Tolsābs'.
deksters rakstīja:
farruhs rakstīja:
Moš kādam vaig...
Ir atvērts Tolmeta jaunais meitas uzņēmums ''Tolsābs''.
Pirms tam bija Renaultu pārstrādes un pieņemšanas uzņēmums ''Tolplasts'''.
deksters rakstīja:
farruhs rakstīja: Gribu nopārdot savējo 900 OG... visdrizāk,ka uz daljām...
Moš kādam vaig...
eu, kas notiek ar sābistiem?? Visi savus Super Auto izpārdod??
Nezinīte, Hirsh...kurš nākamais pirks Volvo?
Pat SAABam ir savs resurs...
rusu jau neņem tolmeta,taka naksies to saabu vien iedzit kada upee
Es par atiecigu dalibsmaksu varu uzrikot šovu... "SAAB 900 OG burnings"...
Pasākums būtu kulturāls ar aliņu un desām,bet 5 no sejas... i viss...
batka rakstīja: rusu jau neņem tolmeta,taka naksies to saabu vien iedzit kada upee
Varbūt Rūsiņš ieinteresēsies? Vēla vasaras nogalē tie sapujekļi var viņam noderēt
farruhs rakstīja: Es par atiecigu dalibsmaksu varu uzrikot šovu... "SAAB 900 OG burnings"...
aha, sāc apzināties savu kļūdu, nopērkot to lūzni? Vēl tik tev jāatbrīvojas no tā sūda 9-5 un lēnām pārtapsi par cilvēku.
deksters rakstīja:
batka rakstīja: rusu jau neņem tolmeta,taka naksies to saabu vien iedzit kada upee
Varbūt Rūsiņš ieinteresēsies? Vēla vasaras nogalē tie sapujekļi var viņam noderēt
Klausies Dex! Pat vislabākie tauki kādreiz sabojājās... tā kā ...
Ja varetu ar saabu tirumu nomeslot tad viņam butu vismaz kada vertiba,ta pat puvekļi nav derigi no saba
deksters rakstīja:
farruhs rakstīja: Es par atiecigu dalibsmaksu varu uzrikot šovu... "SAAB 900 OG burnings"...
aha, sāc apzināties savu kļūdu, nopērkot to lūzni? Vēl tik tev jāatbrīvojas no tā sūda 9-5 un lēnām pārtapsi par cilvēku.
Kāpēc tad kljūda...
1-kārt es šo nemaz nepirku...viņš pats man piesējās...
2-kārt lāga auto,ja nebūtu tik vecs un spētu izturēt manas izdaribas...
Es paardodu SAAB!!!
nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]