ir iegaadaata adrese www.uscars.lv/ -gaidiet info......[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ir iegaadaata adrese www.uscars.lv/ -gaidiet info......[addsig]
Sveiki! Es te kautko ierakstiishu,lai V8 neiedomaatos,ka ir viens pats uz shiis pasaules!
Cau V8!
Labs i,ka taa adresiite iegaadaata! Gaidam info! [addsig]
jau ir demo http://www.uscars.lv
cerams naakoshnedeelj vis buus....[addsig]
skatos un priecājos. Logo tiešām izdevies !
Forsja taa www adrese![addsig]
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu tada dzive...mums ari saits .
[addsig]
lapa very OK! man patik! tik atrak gribas redzet gatavu.[addsig]
Laba ,Laba !!!!!!!! Prieks skatiities !!!![addsig]
LAPA JAU STRAADAA!!!!!!! laipni luudzam...[addsig]
Baigi super! V8 malacis![addsig]
ne jau man ....paldies Ārim un RHINO[addsig]
Malači puiši!
kam sūtīt savus rakstus, bildes?... varētu kaut ko uzrakstīt skaistu! ...[addsig]
suuti uz aris@bank.lv[addsig]
Prieks censties !
tegad tikai jautajums par flaijeriem, vizitkarteem, prezentacijas materiaaliem, utt.
bet visam savs laiks
Man taads jautaajums - vai amiishu Mazda arii ir pieskaitaama USCars??? [addsig]
vispaar jau ne gluzhi...nosaukums vien izsaka[addsig]
labs saits uscars.... skaisti, palika vel pievienot biedru auto foto un sarakstu un bus pavisam cool!
Nu vot! V8 mani reaali atshuva... Bet nekas - es jau arii nepretendeeju, man pietiek ar LMK un veel paari paliek
P.S. Lai Jums veicas![addsig]
Vel tik bisku kamer savadisi visus mus tur ieksa un tad jau reali cooool![addsig]
to RIDERS
par tavu auto jau buutu daudz ko uzrakstiit
Neta var tiri labus rakstus uzrakt! Man jau neliela kolekcija jau sakrata. [addsig]
to RAIDERS
Tev tik pašam jāuzņemas tos rakstus tulkot, bet, ja tie ir pieejami uz Latvijas sitēm, tad jāapsver to pārpublicēšanas lietderība.
to Dundurs
Latvija protams ka neka nav. Ja nem ara galveno tad jau nav nekas traks. Kas tad tur ir vienu A4 lapu iztulkot. Tikai domaju vai vajag.[addsig]
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]