Es zinu Thunderbird, kas svēra ap 1500kg
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Es zinu Thunderbird, kas svēra ap 1500kg
Kāds man kau kad jautāja par kaut ko interesantu!
Jūs ( tobiš kluba aktīvisti) esat dzirdējuši par vienu makten lielu ( zārkmobīli), kurš jau labu laiko klejo no rokas rokā biku apskādēts?
Ja pareizi atceros 1970 gada kadiljaks ( ar hromētām ugusmēlēm uz spārniem). Kaut kas no tās visas godības esot pusnahrenizēts!
ja pareizi atceros, tad tas ir 79 vai 80-taa gada un peleekaa kraasaa(?) - tas kas kaadu laiku atpakalj vazaajaas pa Riigu...
Ir neglaabjami beigusies vasara un pietuvojies rudens. Videejaa gaisa temperatuura strauji kriitas ar katru dienu. No riita uz auto stikla ir ledus. Tauta, paliidziet ar padomu, kaa lai piesilda lielu boksu ar remontbedri un lielajiem vaartiem.
Logi aizsalst 1.7 litru diizelim, savukaart boksaa novietots 6.2 litru diizelis.
1.7 litru diizelis ir turbodiizelis, dzineejam ir chetri cilindri, tikpat virzulju, horizontaalaa klokjvaarpsta, 99.gads.
6.2 litru diizelis nav turbodiizelis, dzineejam ir astonji cilindri, tikpat virzulju, horizontaalaa klokjvaarpsta, 88.gads.
To: KM
RHINO
Es shobriid neesmu gatavs neko pirkt
To: Egapele
Es shobriid neesmu gatavs neko paardot
To: 13trakie
un LOMS
Jau ieprieksh liels paldies par informaaciju
To: visi paareejie
Ko Juus domaajat par 1984.gada V6 2.7 litru un
1989.gada 4 cilindru 1.1 litra benziinniekiem?
Kaa ar rezerves daljaam? Kur ir vaajaas vietas?
Jau ieprieksh liels paldies par informaaciju LOMAM un 13trakajiem
To:egapele 2.7 litru agregaatu varu paardot
To:RHINO 1.1 litru agregaatu labpraat nomainiitu uz 1.6 litru, tehniski tas ir iespeejams, tikai jaanopeerk. Visas iespeejas paardeveejiem)
To: V8 Visiem augstaak mineetajiem agregaatiem ir Eiropas ugunis, cik maksaa paarkrukjiit uz amerikaanjiem, nomainiit oranzjaas lampinjas uz sarkanajaam?
Vai Kanaada ir Amerika???
cdr74
es tev ari neko nevaru piedavat
Loms rakstīja:Es zinu Thunderbird, kas svēra ap 1500kg
Mana Impala sver 1572 dziivsvaraa un 2150 kautsvaraa!
cdr74 rakstīja:Vai Kanaada ir Amerika???
Kanaada nav Amerika! Kanaada pat nav Amerikaa!
Kanaada ir Ekvadoras galvaspilseeta vispaar!
Kautsvars ir bez iekshaam, t.b. bez motora, tad kaadeelj sanaak smagaaks?
Seejeeeeeeeej, kaa sokas ar jaukshanu?
Shon bija panemts puteklsuuceejs,bet bmw paneema visu dienu! Naakamnedeelj buus!
Slow low
ja tu jauc veel kautko kautkad, neko aaraa nemet, katru shtruntu ir iespeejams paardot vismaz par 20 santiimiem.
Kameer nevienam neievajadzeesies motoru ar kaarbu vai busu ar vai bez motora, neko aaraa nejaukshu vairaak! Un mazaak arii ne!
Palidziet CDR74 - steidzami vajaga aarstu! - vinjam ir panesusies Logoreja
Nu es taa arii nesapratu ko no manis gribeeja cdr74?
Varu paliidzeet,bet ...
Alv.
Dakteri, daktei vajag! vinjsh laikam atsalis buss nekurinaatajaa garazhaa jeb piesalis
Sievieti vajag, kas sasilda vinju,nevis dakteri!
Alv.
hmmm...esmu skaidraa, bet vienalga neko nesaprotu..
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]