ljoti izsmeljosi man nak prata visvisadi mercedesi sakot no 1900gada
Coupe ap 77.g. laikam! Taads... Tam,kam taadas kaa zhaluuzijas pakaleejaa trijstuura logaa!
ljoti izsmeljosi man nak prata visvisadi mercedesi sakot no 1900gada
Coupe ap 77.g. laikam! Taads... Tam,kam taadas kaa zhaluuzijas pakaleejaa trijstuura logaa!
Mizx mersis tieshaam ir sens un stiliigs! pat SAAB meiteneem patiik! sarkans ar gaishu salonu (taa vismaz palicis praataa).
Nezinite rakstīja:Mizx mersis tieshaam ir sens un stiliigs! pat SAAB meiteneem patiik! sarkans ar gaishu salonu (taa vismaz palicis praataa).
Tev tad sanaak ideaala atminja!
Uz Siguldu buushu! Pashlaik top idejiskais upgrade exterjeram, jo, par cik auto ir ikdieniskjsh, ar kaut ko jau jaapaspiid
Jums taksh klubaa ir pontiac markas auto? Ljoti ceru 16.10 ieraudziit vismaz kaadu no shiim skaistajaam mashiiniiteem
Audi , starp citu , arī ir smukas mačīniņas!
Nezinite rakstīja:Jums taksh klubaa ir pontiac markas auto? Ljoti ceru 16.10 ieraudziit vismaz kaadu no shiim skaistajaam mashiiniiteem
man ir pontiac
Nezinite rakstīja:Jums taksh klubaa ir pontiac markas auto? Ljoti ceru 16.10 ieraudziit vismaz kaadu no shiim skaistajaam mashiiniiteem
nju to patiesiibaa raxtiju es... bet no mammas nika
super prieksh manis pontiacs ir ideaalaakaa mashiiniite ever... audi pat blakus nestaav
TheGirL rakstījauper prieksh manis pontiacs ir ideaalaakaa mashiiniite ever... audi pat blakus nestaav
Staav gan ja PONTIAC ir atbraucis pirmais un audi parasti pieparkojas blakus - laikam grib liidzinaaties - otraadi gan parasti nenotiek
Nezinite rakstīja:Mizx mersis tieshaam ir sens un stiliigs! pat SAAB meiteneem patiik! sarkans ar gaishu salonu (taa vismaz palicis praataa).
Principā tāds arī tas paliks: ķiršsarkans ar gaišu salonu. Par pārējo jau citi paspēja komentēt.
KM: Pēc modeļa numura W107, pēc burtiem SLC, tieši kā mans savulaik izlaisti 10666 gab. tādu, 10 amerikāņu naudiņas ir tā robeža, kura nosaka rūsas esamību / neesamību -- labākie var maksāt arī vairāk, bet tāpēc arī tie ir labākie. Šī bilde manu raksturo vislabāk:
http://www.mbclub.lv/images/upload/users/cars/2e8d363a59c9.jpg
Skaists gan tev tas auto
V8 - neizmirsti ka BCL ir pieteicis savu pārstāvi
nezinu vai tas bi tieshi shis , bet kautko liidziigu pirmdien pretii UV centrs redzeeju skaists autinjsh
TheGirL rakstīja:nezinu vai tas bi tieshi shis , bet kautko liidziigu pirmdien pretii UV centrs redzeeju skaists autinjsh
Vakarā? Tas mans!
EEE vai jus nevajaga pabiidiit uz citu forumu tipo ne tas razhotaajs un zem foruma zinjo!
RHINO rakstīja:EEE vai jus nevajaga pabiidiit uz citu forumu tipo ne tas razhotaajs un zem foruma zinjo!
Vajag... Es tik par dalību 16., par dalību... tūlīt mēģināšu saprast / atrast informāciju par neoficiālo daļu, lai varu teikt, vai man tur ir kas meklējams un vai sanāks tur piedalīties, ja nu kas tāds aizķer...
Brauc tik gan jau buus OK!
neviens interesents netiks ignoreets un padziits
vizinaashanaas ar gaisa tramvaju ir paredzeeta ne tikai daliibniekiem, bet arii pasaakuma viesiem no citiem klubiem - tiks izdaliitas speciaalas biljetes
biljetes parbaudiis virs gaujas - bezbiljetniekus aiz borta - bet godiigi sakot paareejiem buus interesanti
RHINO rakstīja:biljetes parbaudiis virs gaujas - bezbiljetniekus aiz borta - bet godiigi sakot paareejiem buus interesanti
Nav vēl gadījies redzēt virs Gaujas lidojošus bezbiļetniekus. Ir vērts padomāt par biļešu tirgošanu tiem, kas to visu no malas redzēt vēlas.
KK rakstīja:
RHINO rakstīja:biljetes parbaudiis virs gaujas - bezbiljetniekus aiz borta - bet godiigi sakot paareejiem buus interesanti
Nav vēl gadījies redzēt virs Gaujas lidojošus bezbiļetniekus. Ir vērts padomāt par biļešu tirgošanu tiem, kas to visu no malas redzēt vēlas.
he - ideja nav peljama ! Varbuut jauns bizness Siguldaa izveidojas - tipa zelta bezbiljetnieku kritis virs Gaujas - es saaku domaat kur palika mana pufaika
kluba biedriem(kas paliks paari peec vagoninja ) tiek organizeetas pusdienas pils zaalee....kas kritienaa izbirs, to varees papildinaat
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]