V8 rakstīja:kluba biedriem(kas paliks paari peec vagoninja ) tiek organizeetas pusdienas pils zaalee....kas kritienaa izbirs, to varees papildinaat
šodien pudienās svaigs, kraukšķigs lidojošā Rhino cepetis ar krāsnī ceptiem kartupelīšiem Jack Daniels mērcītē 
KK rakstīja:
V8 rakstīja:kluba biedriem(kas paliks paari peec vagoninja ) tiek organizeetas pusdienas pils zaalee....kas kritienaa izbirs, to varees papildinaat
šodien pudienās svaigs, kraukšķigs lidojošā Rhino cepetis ar krāsnī ceptiem kartupelīšiem Jack Daniels mērcītē
JD tu man virsuu nelej
shito suslu es nelietoju - tad jau labaak "Famoust Grouse" 
GirtzB rakstīja:Cerams ka ēdienkartē netiks iekļauti viesi
nekad nesaki nekad - muusu kluba biedru apetiite nav prognozeejama - apeediis bez saals(it sevishkji BMW kluba dazhus aktiivistus)......nekaa personiiga 

Paņemšu sāli līdzi
jūsu kluba biedru apetīte tikpat neprognozējama kā mana auto apetīte 

Par ko nu neesam savaa klubaa sudzeejushies tas ir pa apetiiti - taa gan mums gan musu autinjiem vienmeer ir laba 
laikam ja taapeec degunradzim ir aste citaadi vinjsh taa diivaini beigtos.......
Man shodien viens krievs ar 80-o gadu amerikaani(jaatziist,ka bija kopts un skaists) jautaaja vai paardodu low! Amerikaanis taadaa oranzhiigaa kraasaa skaistaa,bet p[ats krievs gan nerullee! Ceru taadu fruktu klubaa neredzeeshu! :r
tak po..,kam pardot,drusku pardzivojums,bet toties cash kabata un jaunas iespejas
KM rakstīja:tak po..,kam pardot,drusku pardzivojums,bet toties cash kabata un jaunas iespejas
Da vinsh vinju gribeeja par kaadu shtuku laikam Es tikai pasmaidiiju!
Patiesiibaa vinjam nebija pat nojausmas,kas tas ir,jo,kad jautaaju vai vinsh zin,kas tas taads ir, vinsh man atbildeeja,ka apmeeram! Esmu paarliecinaats,ka vinsh domaaja modeli nevis low! 

Ar vinja attieksmi taa pat vinsh nebija neemaajs!
RHINO rakstīja:JD tu man virsuu nelej shito suslu es nelietoju - tad jau labaak "Famoust Grouse"
khm, maz cilvēku zin' šo izcilo dzērienu necilajā pudelē....
a kas sim bija pa aparatu?
KM rakstīja:a kas sim bija pa aparatu?
Da her vinj zin! Neiedziljinaajos un nepeetiiju! Kautkas liidziigs tam sarkanajam pie Sporta pils!
sejejs rakstīja:
Da her vinj zin! Neiedziljinaajos un nepeetiiju! Kautkas liidziigs tam sarkanajam pie Sporta pils!
To sarkano pie Sporta pils tie, kam nav slinkums, pamanās paklusām aplasīt... it kā jau sargā, bet reti kurš moldings palicis... Šādu attieksmi noteikti stimulē tie lūžņi un plastmasas bļodas, kas pa logu redzamas salonā...
P.S. Famoust Grouse ir laba manta... man jau tieši tie krāsainie, bet priekšroka tiem no vecās pasaules...
par Famoust Grouse ir taa kaa ar Seejeja LOWu - itkaa pudele klasiska liidz riebumam toties taa manta tur iekshaa ir taa verta lai klusiitem stuuriitii pa vakariem pats izsuuktu - tipa tapat kaa tajaa reklaamaa ar pelmenjiem
Tapeec ir US whiskiji ko nav zhel arii draugam ieliet - tikai ja vinjsh nav pie stuures 
tas sarkanais buick pie sporta pils ir manam chomam, tikai shamejs ir nomainiijis savu tel.nr.
gaidam visus sestdien, 16.oktobrii
info http://www.uscars.lv
http://www.sigulda.lv
V8 pazuud no weba liidz 1 dienai
Es izskatas, ka Sigulda ari bushu ar (pagaidam savu) Chrysler!
Nu tad RIIT VISI UZ SIGULDU pa lapaam slidinaaties 
Hey, mājas lapa uskariem sabruka
. Kas var pateikt cikos bija jābūt pie Sēnītes? It ka 10:00? Pie Sēnītes stāvvieta virziena uz Siguldu?
lapai taču pamatā bija usa materiāli. kā tāda var sabrukt?