Un kaadas ir tavas optimistiskaas prognozes? Cik uscari, tavupraat vareetu savaakties, njemot veeraa tavu ieprieksheejo gadu pieredzi?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Un kaadas ir tavas optimistiskaas prognozes? Cik uscari, tavupraat vareetu savaakties, njemot veeraa tavu ieprieksheejo gadu pieredzi?
ap 50 gab - buutu jaabuut
Khm, khm. Un ja sarosaas visi Ford un Voyager simti? Cepurei kirdik?
McJanis rakstīja:Khm, khm. Un ja sarosaas visi Ford un Voyager simti? Cepurei kirdik?
Es jau pasuutiju cepuri no shokolaades
Ford un Voyager simti, var nesaspringt.... Shokolaades cepure. Nekaada action....
taa jau ir, vajadzeeja uzreiz piefixeet, kuru cepuri bij paredzeets ievadiit organismaa.... ( to Sejejs: ievadiit organismaa, ir domaats caur augsheejo rumpja galu, tobish, apeest!
)
RHINO rakstīja:
McJanis rakstīja:Khm, khm. Un ja sarosaas visi Ford un Voyager simti? Cepurei kirdik?
Es jau pasuutiju cepuri no shokolaades
būs smuki ja ārā būs +padsmit...
Amerikanji lietus nebaidaas!
motociklistiem Rīgā gan tas varētu nedaudz traucēt...
Vigants rakstīja:motociklistiem Rīgā gan tas varētu nedaudz traucēt...
Tu ko par motociklistu buusi palicis????????????????
trax esi! Cabrio rulez!
TKO rakstīja:<
oFICIāLU grupņiku
Norunājām neteikt nevienam!
Ak Tu mana blondīnīte, atkal būs jāper!
Nevajag citus!
McJanis rakstīja:< to Sejejs: ievadiit organismaa, ir domaats caur augsheejo rumpja galu, tobish, apeest!
Neuzminēji!
Ņemiet ziepītes arī!
KM rakstīja:es laikam ari busu
Kur? Grupņikā? Tev tak svingeri nepatīkot!
Atmaigi? Ak Tu rezgalis!
sejejs rakstīja:
TKO rakstīja:<
oFICIāLU grupņiku
Norunājām neteikt nevienam!
Ak Tu mana blondīnīte, atkal būs jāper!
ziiiiiiiiiiillllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee
sejejs rakstīja:
McJanis rakstīja:< to Sejejs: ievadiit organismaa, ir domaats caur augsheejo rumpja galu, tobish, apeest!
Neuzminēji!
Ņemiet ziepītes arī!
Ziepiites vairs nav modee.... , nu, tu jau zini, vai ne?
cik talu(km) ir lidz izbrauciena galamerkjim?
Riga-Jelgava=43km, Jelgava-Dobele=29km, Dobele-Jaunpils=32km. Kopaa 104km. Pluss miinus paaris juudzes, streetrace pa pilseetaam...
McJanis rakstīja:Riga-Jelgava=43km, Jelgava-Dobele=29km, Dobele-Jaunpils=32km. Kopaa 104km. Pluss miinus paaris juudzes, streetrace pa pilseetaam...
ok nekad neesmu bijis tajos krajos
Jo interesantaak buus....
panjemsu vel biedrus lidzi
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]