ir jau webaa bilduki....
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Baismais kvantums
visu dienu jau skatos
taa ir jau izshkjirotaa dalja...visaam vietas par maz...vairaak kaa 1000...
Brrrr nu noskatijos visas bildes - baigi jau nu labas
Es vēl pārdzīvoju, ka bilžu maz būs..jāņem savs aparāts. Bet te...Leonardo da McJanis, Vigants Picasso, Del RHINO, utt!
Malači!!!
Augstākminētajām personām izsaku pateicību!
TKO rakstīja:Es vēl pārdzīvoju, ka bilžu maz būs..jāņem savs aparāts. Bet te...Leonardo da McJanis, Vigants Picasso, Del RHINO, utt!
Malači!!!
Augstākminētajām personām izsaku pateicību!
Paldies paldies - bija jau jauki bildeet cilvjus kad tie eed - tikai vinji visu apeeda kameer bildeeju - Takaa TKO nakoshreiz es eedishu bet tu focheesi
Pateiciiba pienjemta, un pats ar njeskromnjichaj! Atgaadini to adresiiti, kuraa vareeja redzeet tavas bildes!
Baltaa busa saimnieks shoriit pirms 7 pa briiviibeni uz juglas statjiku nebrauca?
shoriit zemu lidoju es...ar zilu busu
McJanis rakstīja:Nee, zemu lidoja....
Nu tad reizee lidojaam
Kaa tad, kaa tad! Augstu lidot neljaava jenjkju izniicinaataaji...taapeec visi lidoja zemu....
kvatra rakstīja:Baltaa busa saimnieks shoriit pirms 7 pa briiviibeni uz juglas statjiku nebrauca?
Ja domāts es,tad nekādā gadījumā! Modos tikai 8šorīt!
bet Buša kompānijai gan daudz labu auto.....
Man vislabaak iepatikaas melnais Durango ar antenu mezhu uz jumta.... Laikam suunains raadzinjsh iekshaa, ka tik daudz antenas vajag....
McJanis rakstīja:Man vislabaak iepatikaas melnais Durango ar antenu mezhu uz jumta.... Laikam suunains raadzinjsh iekshaa, ka tik daudz antenas vajag....
tas kas tur ir iekshaa pietiktu visai muusu pretgaisa aizsardziibai un veel kaadai komercradiostacijai pietiktu-apm uz 8 milj usd veertiibaa ieskaitot pasha auto brunjojumu
Vai tad mums ir pretgaisa aizsardziiba? Ja nu vieniigi pret motodeltaplaaniem.... man taa liekaas. Tamdeelj jau mees NATOhrenizeejaamies!
Jaa, ja jau tur ir navoroti/opcijas pa 8mlj USD, tad gruuti ir taadu autinju peec tam paardot! Rumbulaa zeeniem naaktos ilgi tuseet...
McJanis rakstīja:Vai tad mums ir pretgaisa aizsardziiba? Ja nu vieniigi pret motodeltaplaaniem.... man taa liekaas. Tamdeelj jau mees NATOhrenizeejaamies!
ehhh buutu man pajautaajis
Atvainojos ...korekcija
www.mod.gov.lv/images/grafiks.gif bij domāts ar šo===>>>> www.mod.gov.lv/uploads/bildes/nbs/GS.gif
ĀĀĀĀ slepenā informācija bet vis pār kad es to štabu lielvārdē taisīju nekā vēl tur laba nebij ,ja nu vienīgi džip'mašīnas tās ga bij labas......
Jaaa!!! Tu, TKO, mani paartliecinaaji! Zheel, ka nekas par muusu MIGiem nav tur teikts....
MIGi arii ir..vnk vajag man jautaat nevis visai LV
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]