Man vajag prieksheejos amortinjus un vadiitaaja puses ABS datchiku! Paliidz, kas var!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Man vajag prieksheejos amortinjus un vadiitaaja puses ABS datchiku! Paliidz, kas var!
Steidzami vajag Opel Astra 1,6 1996.gads Vadības bloku (x16xel) ar imbolaizera bloku un atslēgas čipu (komplekts).
Arnij cau. tev gadijiena nav Opel astras 92 gada, stures pastirpinataja suknis? Itka der ari no vectras, suknis ir ar kilsiksnu
Pardodu Opel lietos diskus lietotus, ar četrām skrūvēm, der Kadetiem, Vectram, Astram, arī Audi un BMW..
bildītes būs pirmdien, riteņu izmērs 15' komplekta cena 60Ls.
tel.9613466.
Sviestc rakstījaardodu Opel lietos diskus lietotus, ar četrām skrūvēm, der Kadetiem, Vectram, Astram, arī Audi un BMW..
tel.9613466.
Disku bildītes ir šeit..
fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIU1M5LlMoXERQQFJEVVM5LlIoXERXQlVF
.
Maariss rakstīja:Arnij cau. tev gadijiena nav Opel astras 92 gada, stures pastirpinataja suknis? Itka der ari no vectras, suknis ir ar kilsiksnu
Ir no Senatora....
Sviestc rakstījaardodu Opel lietos diskus lietotus, ar četrām skrūvēm, der Kadetiem, Vectram, Astram, arī Audi un BMW..
tel.9613466.
Sviesc... Nemusini tautu! Bembim neder! Un arii Audim viduscaurums atskjiras par 1mm. Tas, ka skruuves var traapiit caurumos, nenoziimee, ka vinjus var likt
Arnijs rakstīja:
tel.9613466.
Sviesc... Nemusini tautu! Bembim neder! Un arii Audim viduscaurums atskjiras par 1mm. Tas, ka skruuves var traapiit caurumos, nenoziimee, ka vinjus var likt
viņi ir stāvējusi uz E30 un uz Reno 19....
zinu ka esmu no E30 diskus pārlicis uz A80.....tik veco škiet, kāda 86.gada....
No E30 uz A80 paarlikt nav probleemu Bet otraadi neizdosies
Jo Bembim ir cits ofsets un uzliekot uz E30 priekshpiedzinjas diskus, tie metiisies suportos. 14` metas par visiem 100. Par 15` gan nezinu, varbuut arii nemetas, bet katraa zinjaa lieka slodze uz hadeni un bedrees iespeeja dabuut riepu spaarnaa...
Peedeejais teikums bija domaats, ja uz priekshpiedzinju uzliek E30 diskus
Arnijs rakstīja:No E30 uz A80 paarlikt nav probleemu Bet otraadi neizdosies Jo Bembim ir cits ofsets un uzliekot uz E30 priekshpiedzinjas diskus, tie metiisies suportos. 14` metas par visiem 100. Par 15` gan nezinu, varbuut arii nemetas, bet katraa zinjaa lieka slodze uz hadeni un bedrees iespeeja dabuut riepu spaarnaa...
spārni bemberim man arī ir, ja kas,...
Pērku veco Opel 1,8i OHC dzinēju normālā stāvoklī. Varu pievākt arī ar visu opeli. Tikai ne dārgi. 9648085
adatuvilks rakstījaērku veco Opel 1,8i OHC dzinēju normālā stāvoklī. Varu pievākt arī ar visu opeli. Tikai ne dārgi. 9648085
kur biji vakar,nodevu lužņos 2 gab,sborā
vajag opel omega caravan pakaleejo stiklu elektrisko mehaaniku abaam durviim. Ja kas piedaavaajams, tad suutiet mailu: andrips@inbox.lv vai uzzvaniet 6147057
Ir no 94g. Astras 1.7td dažas motora daļas, ja vaig ko konkrētu rakstiet tepat, izlasīšu...
par tām detaļām sūtiet tomēr meilu iwis@tvnet.lv
Ir 4 opelja dzelzinieki uz 13 (njemti no pajaunas korsas). Ar tiiri svaigaam NF2 shipeneem virsuu. Ja saincee, piepz@inbox.lv
tetis: btw cik metalalomaa dod par taadu opelja motoru? Ir man 1,6 motors izjauktaa veidaa.
Tirgoju shitaadas mantinjas
PiepZz rakstīja:tetis: btw cik metalalomaa dod par taadu opelja motoru? Ir man 1,6 motors izjauktaa veidaa.
100 ls/t..ļumiņijs 0,69 ls/kg.taka nosver un uz priekšu
www.opel-blitz.lv/forum/viewtopic.php?p=19#19
Te ir visaadi GSi Kaddeta lorinji par sapratigaam cenaam...
Jauprojaam sis tas tiek tirgots...
CIk apmeeram kadettam 1.8 automaatiskais choks (lietots vai jauns) vareetu maksaat???
Opel detaļu tirgus
Ja kāds ko meklē vai kādam kas lieks