Kārtot: Augošā secībā
meridu_fans 04.09.2007 15:12

Kamikadze rakstīja: oktaavijas vietaa - polo, vai cik jauki nez vai lexus/busu iipashniekiem ar tiek vietaa doti mazauto?

tik vai taa tas ir patiikamaak nekaa ar sabtransu paarvietoties

meridu_fans 04.09.2007 11:38

pieredzes nav, bet kasko polisē var iekļaut opciju - transportlīdzekļa aizvietošana. - kamēr paša mašīna tiek remontēta, tikmēr var iznomāt citu. dienu skaits un nomas maks.izcenojums, ko apdrošinātājs sedz, noteikts polisē. ==> varētu būt ērtāk, jo autonomās parasti ir lielāks pieejamo braucamo skaits nekā servisos

meridu_fans 20.07.2007 8:50

nafigators rakstīja:

Cik liela varbūtība, ka pēc avārijas mašīna/visas iesaistītās mašīnas būs tā noblieztas, ka neviena gaismiņa vairs nedeg ( tai skaitā salona apgaismojums ) un V/N nokritusi(-šas). Turklāt zin vēl ir tāda OBLIGĀTA lieta, kā avārijas 3-stūris! Teiksi, ka tos 100 metrus ejot kāds var uzskriet virsū? Tak ej ritīgi nostāk pa nomali un vicini to 3-stūri

Un vispār man tak pilnigs pokujs par tām vestēm.... Manis pēc fluoriscējošos stringos varat skraidīt apkārt... Runa par to, ka gadu desmitiem cilvēki lieliski iztikuši bez tām, bet tagad no mušas ziloni uzpūš - IZKĀPSI NO MAŠĪNAS BEZ VESTES - NOTRIEKS 100 PUNKTI!

kur taads ir teicis, ka vienmeer taa veste ir vieniigais, kas nodroshina, ka to cilveeku pamaniis? ka 100 punkti - bez vestes notrieks?

labaak vislaik vadaat liidz to vesti, kas neko daudz nesver, nekaa tikt notriektam tanii vieniigajaa reizee, kad savajagas.

reiz naktii bij uz celja stirna notriekta - joslas viduu guleeja. vairaakus simtus metrus taalaak staaveeja mashiina. ar iedegtiem ugunjiem, pamanaama. bet pa vidu starp mashiinu un stirnu - naaca pa to joslu 3 cilveeki [pienjemu - no mashiinas pie stirnas] - un nevienam no vinjiem nebija neviena atstarotaaja! un gaaja pa brauktuvi. tumsaa.

meridu_fans 19.07.2007 16:45

nafigators rakstīja:

meridu_fans rakstīja:

nafigators rakstīja:

meridu_fans rakstīja:a zin, ir mashiinas, kuraas pateeree vairaak nekaa 5 sekundes, kameer no shofera vietas pa salonu aizlien liidz bagaazhniekam peec vestes. lai neliistu uz celja tumsaa bez atstarotaajiem.

PSC

LV uz šosejām satiksme tāda, ka mašīnas ikpa 10 metriem viena aiz otras un visi uz 160km/h lido? Mašīnas V/N gaismu neatstaro??? Gaismas neredz??? Ja kāds nepamanīs to, tad tevi arī 10 vestēs nepamanīs! LOH`iem tas viss

V/N var noraut. lampas var buut izsistas.

Aha...

Auto tehnisko stāvokli pirms braukšanas pārbaudijāt ( ko pieprasa CSN )? Vai arī nummurzīme pa ceļam nokrita un uguņus odi izbliezuši...

Es tak saku - priekš lohiem tas viss

tak ne jau taapat vien lien tumsaa no mashiinas pa brauktuvi paklainjot. bet gan peec negadiijuma. un peec negadiijumiem reti kad mashiina ir taadaa pat staavoklii kaa braukshanas uzsaakshanas.

meridu_fans 19.07.2007 15:57

nafigators rakstīja:

meridu_fans rakstīja:a zin, ir mashiinas, kuraas pateeree vairaak nekaa 5 sekundes, kameer no shofera vietas pa salonu aizlien liidz bagaazhniekam peec vestes. lai neliistu uz celja tumsaa bez atstarotaajiem.

PSC

LV uz šosejām satiksme tāda, ka mašīnas ikpa 10 metriem viena aiz otras un visi uz 160km/h lido? Mašīnas V/N gaismu neatstaro??? Gaismas neredz??? Ja kāds nepamanīs to, tad tevi arī 10 vestēs nepamanīs! LOH`iem tas viss

V/N var noraut. lampas var buut izsistas.

meridu_fans 19.07.2007 13:23

nafigators rakstīja: Kuras pi.peles galā tev razņica 1 sekunde salonā paķert vai 5 sekundes no bagāžnieka. Tā ka turi vien un brauc ar apziņu, ka esi baigais atvažnijs vecis un visi no tevis baigi mīž...

a zin, ir mashiinas, kuraas pateeree vairaak nekaa 5 sekundes, kameer no shofera vietas pa salonu aizlien liidz bagaazhniekam peec vestes. lai neliistu uz celja tumsaa bez atstarotaajiem.

meridu_fans 18.07.2007 20:16

Piebaldzens rakstīja: www.delfi.lv/...

vai tik taa ieprieksjeejaa info par tiem GETZ nebija mazliet aplama???

vai tik tai zinjaa par GETZu nebij teikts, ka driizumaa iegaadaas veel vairaakas jaudiigas mashiinas [proti, shitos SUBARUs]. uz ko dazhi nez kaapeec iedomaajaas, ka jaudiigi ir getzi un tie tiks iegaadaati veel.

meridu_fans 18.07.2007 20:14

ja pareizi atceros, tad, piem., Spaanijaa ir taa, automashiinai, kas piedalaas celju satiksmee, ir jaabuut ne tikai avaarijas 3-stuuris, aptiecinja, ugunsdzeeshamais, bet arii 2 vestes. [un ir shoferi, kas taas uzvelk jau seezhoties pie stuures - ja nu jaaizkaapj?]

LV tikai ieteiktas.

kam sava dziiviiba / veseliiba ruup, tas sagaadaa sev vesti vai kaadu citu atstarojoshu elementu. lai tumsaa netiktu notriekts, kad no mashiinas izkaapis.

meridu_fans 14.05.2007 13:29

quattro rakstīja: vot tie gan ir daunji..... Vareja vismaz apbraucamo celu par galveno uztaisīt... !

kaa ieteicamais apbraucamais noraadiits celjsh caur Tiinuuzhiem, pa Eerglju celju iebraucot Liichos - ikuraat pa galveno izbraucot Ulbroku.

meridu_fans 26.04.2007 18:52

kliks rakstīja:

5. If, Seesam - ļoti dārgi, vvz vai drošina autiņus KASKO

droshina, bet ne vecaakus par 10 [?] gadiem. neatceros, maajas lapaa nav, bet uz @ smuki atbildeeja

pazinja no brokeru kantora labi atsaucaas.

meridu_fans 26.04.2007 17:01

Karlsone rakstīja:

Man KASKO bez pašriska, zādzība, laupīšana 15%. Total pa Latviju 510 Ls (tikai KASKO).

tas skaitlis viens pats neko neizsaka...

apdroshinaashanas summa 300 ls vai 20 000 ls?

meridu_fans 26.04.2007 14:50

vmaxer rakstīja:

vai 1997gada BMW ir riska grupā? tfu, tfu, tfu...

pēc kādām formul;am noteikt vai es bieži dauzu vai nē?

un ko nozīmē dauzīt? saskrāpēt sānu arī nozīmē dauzīt?

1) droshi vien - kaa kuram apdroshinaataajam. [ljoti iespeejams, ka driizaak jaa.]

2) to nosaka apdroshinaataajs D ja neesi pie veel pie vinja droshinaajies, vinjsh paskatiisies, kaadi ir citi bembisti.

saskraapee vai sadauzi - ja aiziej pie apdroshinaataaja peec naudas vai remonta - apdroshinaashanas gadiijums ir iestaajies. lai gan skraapeeshana izmaksaas leetaak, tomeer kopeejaa BMW atliidziibu statistikaa iekljausies

meridu_fans 26.04.2007 14:45

vmaxer rakstīja: Vēlos padomu par KASKO. Iauto.lv meklētājā uzsērčoju, bet neko prātīgu tur neatradu. Tad nu jautājumi svarīguma secībā:

1. pēc kādiem kritērijiem izvēlēties vai ņemt ar pašrisku vai bez

2. vai vispār man to KASKO vajag vai nē

3. cena un vieta (kantoris)

4. uzbraucieni autoram un citas gurrības

1. ne visi apdroshinaataaji piedaavaa bez pashriska.

2. shitam ta kaa bij jaabuut pirmajaa vietaa ja liidzshineejaa pieredze liecina, ka gada laikaa sanaak lielaakos/mazaakos remontos ieguldiit summu, kas paarsniedz kasko cenu - labaak panjemt. [nolietojumu kasko nesedz.] un jo vairaak tavs transportlidzeklis izmaksaas apdroshinaataajam, jo lielaaku cenu prasiis naakamgad... bet varbuut par to nav veerts domaat, jo peec gada tikpat var viss mainiities. [shogad inflaacija kasko cenas ietekmeeja laikam gan vairaak nekaa izmaksas ]

ja njem liizingaa, ljoti iespeejams, ka kasko obligaats.

vispaar jau kasko vairaak pasha sirdsmieram domaats.

3. brokeri var uztaisiit n-tos piedaavaajumus - vari izveeleeties, kas labaak patiik. un brokeris var arii pastaastit, ka labaak panjemt ne to visleetaako piedaavaajumu, bet bish daargaaku, bet toties pie adroshinaataaja, ar kuru mazaaks chakars.

cena vispaar atkariiga no daudziem faktoriem.

vieta - labaak izveeleeties taadu apdroshinaataaju, kam viegli nokljuut izmaksu daljaa arii bez personiigaa transporta

4. citreiz.... ja neaizmirsiisies

meridu_fans 26.04.2007 11:05

Arnijs rakstīja: Ir vesela chupa detalju no 93 gada AERO, resp. gandriiz viss auto. Optika, haube, radiatori, salons, slieksnji u.t.t.

to kjinjkjeezinju no bagaazhnieka vaaka

meridu_fans 14.11.2006 11:03

uupis rakstīja:

meridu_fans rakstīja: trolejbusi sastreegumos tup veel ilgaak...

Nebuus tramvaju nebuus sastreegumu

nav cilveeku - nav probleemu

meridu_fans 13.11.2006 17:01

uupis rakstīja:

meridu_fans rakstīja: tu zini, kaa ir staaveet lietuu, veejaa - gaidiit tramvaju, kas tepat jau ir, bet netiek pieturaa, jo visaadi iiblji autovadiitaaji sastaajushies tik tuvu sliedeem........

Nu redz Buutu trolejbuss - apbrauktu. A tramvajam sliedes neaplokaas ap katru sniega kupenu un ap katru mashiinu.

TAPEEC NAFIG TOS TRAMVAJUS - nevajadzees salt lietuu un veejaa.

trolejbusi sastreegumos tup veel ilgaak par tramvajiem! kaajaam ejot aatraak sanaak. tak ne vienmeer apstaaklji ljauj lielus gabalus nokaajot.

nost ar autovadiitaajiem, kas nesajeedz, ka tramvajiem priekshroka!

meridu_fans 13.11.2006 11:54

uupis rakstīja: Bet tramvajaus vajaga aizliegt. Visiem tā kā zirga klapes būtu uz acīm uzliktas. Tas ka tramvajs tagad iet ātrāk par citu sab tr. tas nozīmē tikai to ka viņam ir atvēlētas lielas privilēgijas un daudz vietas.

tu zini, kaa ir staaveet lietuu, veejaa - gaidiit tramvaju, kas tepat jau ir, bet netiek pieturaa, jo visaadi iiblji autovadiitaaji sastaajushies tik tuvu sliedeem, ka nenolauzhot vinjiem spoguljus, tramvajs garaam netiek?

tramvajaa pulka ljauzhu iekshaa, pieturaa ar. un visi dabuu ciest neakuraatu autovadiitaaju deelj. pie kam tajaas mashiinaas, kas traucee tramvajam, parasti ir ne vairaak par vienu pasazhieri.

meridu_fans 20.09.2006 13:28

Nezinite rakstīja:

un tā pa 5ītim katru dienu degvielā

vai pat vairaak - no kurienes brauc bet zato pusotrs ls ietaupiits!

ja braucu ar mashiinu, katru dienu sanaak garaam E&S braukt. ja ar sabiedrisko, tad gan nekaa...

meridu_fans 20.09.2006 12:01

ibio rakstīja:

MariMans rakstīja: Cik maksā SMS?!

15 santiki. kopā sanāks 1,5 Ls.

nav dārgi par iespēju gadu braukt ar jaunu 9-3

un var jau nesuutiit sms, bet ik dienu iestaigaat E&S - to vaardu nozinjot un pie reizes to mashiinu apluukot atkal un atkal...

meridu_fans 28.08.2006 14:50

es maaciijos braukt ar diizeli. tiesa gan, - ar audi.

izrunaats, tas ir - var diizeli noslaapeet! paskaties, kaa maaciibnieki slaapst. it iipashi krustojumos, kad aizmuguree ir kaads, kam neliekas, ka jaasagaida zaljais, lai iebrauktu krustaa.

meridu_fans 22.08.2006 18:45

Yukki rakstīja:

Man šitā sadaļa labāk patika: www.blocket.se/... , bet es tur neko, pilnīgi neko nesapratu, viņiem takš neviens pat nevismazākais vārds nav līdzīgs kādai no zināmajām valodām Search arī advancēts - izmet pilnīgi visu, t.sk. arī to, ko nemaz nemeklē

es kaadreiz bik maaciijos zviedru valodu. un tad, ja nezinaaju, kaadu vaardu, mekleeju kaut ko liidziigu vaardam anglju valodaa, ja nedereeja - tad vaacu. baigi daudz liidziibas.

tiesa, tehnisku literatuuru tikpat nelasu, to saitu bik paskatiiju, sho to sapratu, sho to ne, pavaicaaju cilveekam, kas bik labaak jeedz to valodu.

fin bil - jauka mashiina - tas ir gandriiz katraa sludikjii un ko tad veel vajadzeetu zinaat?

meridu_fans 17.08.2006 17:28

es lietoju analogo spoguljkameru un digitaalu 'gribu buut spoguljkamera'.

vienkaarshi sagadiishanaas - pirmo atdaavinaaja izbijis profs, otro par simbolisku samaksu paardeva draugs, kas apgreidojaas uz spoguleni.

meridu_fans 06.06.2006 11:46

Yukki rakstīja: Cik prasi un kā pie tiem tikt?

yukki iekš inbox-a.

skaties @ - aizsuutiiju bildi.

aa, kaa tikt - nu ja grib redzeet dziivee/ njemt, ta man jaasagaida mashiinu no servisa, un ta varees runaat - kad, kur, kaa...

meridu_fans 05.06.2006 18:58

Vilcinjsh rakstīja:

2. A varbuut kaadsgrib tikt valjaa no ljitakiem?!

nu es vispaar neiebilstu tikt valjaa. tiesa, laikam agraakam gadam paredzeeti, bet moshka der.

meridu_fans 26.05.2006 14:00

laba diena.

nav kaadam lieks labais prieksheejais miglas lukturis?

9000 '93

Lasītākie raksti

Jaunie raksti