Kārtot: Augošā secībā
Arvs 23.10.2014 20:09

Kādam ir bijusi saskare ar sodiem par ātruma pārsniegšanu Itālijā? Atnāca vēstule, ka radars esot fiksējis 76 km/h 70 vietā un tas maksā EUR 50. Atnāca parastā vēstule uz adresi, kas bija norādīta autonomas kantorī. Laikam vēlu attapās, savādāk būtu uzreiz noņēmuši. Vai ir vērts maksāt?

Arvs 28.09.2007 11:15

Ir īrēts kemperis gan Latvijā (BT1), gan Vācijā (McRent). Ceļot ir ērti, tikai nevajag braukt max cilvēku skaitam, tad ir par biezu. Par gulēšanu ceļmalās ir atkarīgs no katras valsts likumiem - McRent busā bija līdzi grāmata, kur tas viss bija uzrakstīts. Ir gulēts stāvlaukumā (vienmēr jau var atrast kādas iestādes tukšo laukumu, pie veikala utt.). Bāņa stāvlaukumos jau arī var vienmēr pateikt, ka tā ir īslaicīga atpūta, bet īpaši ērti tas nav - labāk kempingos, jo ūdens dušai visiem pat 1 reizei var nepietikt, nav iespējas (pārsvarā) izvilkt nojumi, grillu, galdiņu utt., ir dzirdēts par drošības problēmām atsevišķās valstīs. Uz atsevišķiem maksas ceļiem ir paaugstināts tarifs (ir gadījies Austrijā). Pilsētā ir problēmas ar parkošanos, vēl ir jāuzmanās, izbraucot no maksas stāvvietām, nevajag braukt pie kases automāta, kas ir augstāks, lai gan tas ir ērtāk, ir pēc tam gadījies kartes atskaitē ieraudzīt cenu kā lielajam autobusam (labāk braukt pie vieglajiem un pie kases automāta izkāpt ārā)

Arvs 26.09.2007 14:31

VAjag tikai apdrošināšanu un vari 5 dienu laikā doties uz CSDD reģistrēt - un nav jābrauc uz tuvāko (noteikumos-uz reģistrācijas vietu). Pats nopirku auto Rīgā un braucu uz Ventspili bez nr.z. bez problēmām. Tātad 5 dienas pat var braukalēt, vienīgi nevajag vienai un tai pašai CP ekipāžai kursēt garām dažādos virzienos.

Arvs 25.09.2007 14:27

Bija tāds 1993.gada Chevrolet Lumina APV 3,8 - ļoti ērts ceļojumu auto, patēriņš ap 11-12 l neatkarīgi no noslodzes, lūza maz - ritošajai kaut kas jāpamaina utt. Raksturīgi defekti - durvju rokturi, it īpaši vadītāja durvju rokturis, kurš nav atrodams "svalkās" un nebija pasūtāms (atveda no ASV). Par amortizatoriem - sākumā liekas, ka to nav vispār (kaut arī darba kārtībā), bet pēc tam pierod.

Arvs 03.08.2007 12:00

Arī Yamaha ir detaļas ar uzrakstu Minn Kota. Lietoju YamahaM18, laiva 3,2m, ar 5.pārnesumu iet tīri ātri, bet, protams, pamatā izmantojams velcēšanai.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti