Kārtot: Augošā secībā
slaukis 28.03.2010 22:00

Nu čaļi jūs te dodiet, par autiņiem, kurš labāks var tak parunāt citur(tā taku ir katra gaumes lieta kādu autiņu katrs grib). Es taku prasīju kā bagažnieku dabūt vaļā. Problēmu pats atrisināju, un ļimonu nevajadzēja ne ar vienu dalīties. Citiem ja kaut kas tāds notiek tad jādara sekojoši - izņem benķi, atskrūvē atzveltnes skrūves nedaudz padosies no apakšas pacelt, tad ar kādu garāku varatoku par to šķirbu apakšā iebāž roku un pastum atzveltnes atlaidēju sviru un atzveltne vaļā. Nu un pārējais jau katram būs skaidrs kas jādara.

slaukis 21.03.2010 19:23

Kazimirs_Skuja rakstīja: A ko Tev vispār vaig tajā bagāžniekā? Kāpēc streso? Da aizmirsti par to bagāžnieku un miers mājā! Tev kādreiz ir bijis Daiwood Tico? Naf? Nu tad tur vispār nav bagāžnieka. Nu un ko? Neko. Brauc cilvēki ar to Daiwood un ir apmierināti.

Ta ko tu mocies ar saviem komentiem. Ja nevari atbildēt uz jautājumiem liecies mierā. Ta man ļimons tai bagažniekā...........

slaukis 21.03.2010 15:21

Sretsked rakstīja: Tu esi bagažniekā ?? Saki adresi,brauksim glābt.

Ja es būtu bagažniekā tad neprasītu palīdzību. Būtu jau no iekšpuses ataisījis.

slaukis 21.03.2010 15:20

Kazimirs_Skuja rakstīja: Nu nevajadzēja Tev pirkt to mondeo,nevajadzēja. Ir tak tik daudz labu mašīnu, otrais golfs,Pirmā renis,Kindzuļa citroens,nu kāpēc ir jāpērk tas fords? Nu teiksim es,da ja man vispār nebūtu naudas,da tik un tā nekad nepirktu mondeo. [/c

Tu varbūt neizlasīju manu jautājumu, es jau neprasu kādu modeli pirkt, bet runa iet pa visam ko citu...

slaukis 21.03.2010 15:17

Sretsked rakstīja: Pamēģini ielīst caur salonu. Nezinu gan,kā tam fordam tur var tikt klāt. Kaut kādam caurumam jābūt-slēpju vai varbūt nolaižas beņķi. Un tad pamēģini atkabināt vaļā.

Nu tur ir tā ka lai nolaist benķus ir jāpalaiž bagažniekā tādi kloķīši. Tādēļ jau es prasu, varbūt kāds zin kā var tikt klāt.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti