Kārtot: Augošā secībā
aivars_d 21.03.2014 7:53

Nu tā vēl viens meistars pacela kepas ... nevarot neko atrast, bet ir skaidrs tas ka vins doma ka 80% pie vainas ir vadības bloks. Vins man izstāstīja savu teoriju. Izrādās, ka tomēr pie sprauslām Nepienāk elektrība. Respektīvi to nepadod bloks(vadi visi vesali). Viņš domā ka pie biežās bloku mainjas(3reizes) isti nekontaktejot(vai esot bojāti) tie divi mazie cipinji, kuri katru reizi tika parlodeti, t.i, viens kas glaba info par imobilaizeru, otrs par to komforta bloku, kurš atrodas salonā(kaut kas tamlidzigs). Bet kapēc nemet ara kludas ... Nu doma ir atrast donoru un tam nonjemt bloku, kopa ar imobilaizeru, komforta bloku un cipkartem, Lai tipa nekas nav japarlode ... . Nu tāds variants itkā ir.

aivars_d 20.03.2014 10:11

Chankaishi rakstīja: Nedaudz no kopējās ainas izlec tas, ka motoram bija jātaisa kapitālais remonts. Bet tā - pie vainas nav elektrība vai elektronika - tur ir kaut kāds klejojošs mehānisks defekts degvielas sistēmā, varbūt pat ārpus dzinēja.

It kā viss ir pārbaudiits ...

aivars_d 20.03.2014 9:22

taaneko rakstīja: Espeisam nav nekādas vainas. Pašam ir gan III gan IV paaudzes. abi dīzeļi, tikai viens ir 2,2 dt otrs 2,2 dci. Nopietnos remontus veicu Lietuvā, Viļņā. Adresi gan nepateikšu (atceros daudzmaz vizuāli) jo jāremontē šie auto reti, zobeni un sīkumus mainu tepat un vismaz pusotru gadu nav bijusi vajadzība nopietniem remontiem. Pieļauju, ka arī Rīgas renocentrs varētu līdzēt. Jo- kā rakstīja espeisa reklāmā- ""šajā auto par jūsu drošību un komfortu gādā 7 datori.

Nē nu lielākā vaina ka neviens nevar sataisīt ,Euro Auto uz reiz pateica, ka vadības bloku nepārprogramēs, jāpērkot esot jauns ... jaunais ta arī būs jāprogramē, bet neviens nezin ja es nomainīšu bloku jau ceturto reizi auto straadaas vai nee, negribaas izmest naudu par pilnigi Jaunu bloku. Nepaveicās man ar to auto ...

aivars_d 19.03.2014 15:35

Labi, laikam jāvelk būs pie renault dīlera uz Rīgu(pats neesmu no Rīgas) varat ieteikt kurš skaitas labākais?

aivars_d 19.03.2014 11:26

ak rakstīja: Ka tad Tu tos bērnus vari aizvest, ja visu laiku vai nu pa ceļam noklājies, vai stāvi servisā mēnešiem

Nu doma bija dziļa, tipa ja nevajadzētu bērnus vadāt tad lai viņa "brauc " ar reno, kurš neiet, a tā es tagad tipa ar viņu "braucu" un vīna ikdienā pārvietojas ar manu auto, a es ar reno - tojestj ar kājām un sabiedrisko

aivars_d 19.03.2014 11:18

anonimikis rakstīja: nu ta ado sievai lai brauc.

ja nebūtu bērni jāved uz bērnu dārzu un skolu, tad tā arī darītu. Principā kad tas auto gāja viņa arī ar viņu braukāja labi, tas tā, ir kādam tiešam doma kā viņu mēģināt dabūt pie dzīvības.

Paldies

aivars_d 19.03.2014 11:00

ak rakstīja: Šeit varu izteikt tikai līdzjūtību par notiekošo, un apbrīnu, par pacietību Bet vispār nesaprotu-kam Tev tas mēsls ir vajadzīgs? 2003. gada espaiss maksā apmēram 3000 eiro. Tak par to naudu ir arī mašīnas ar ko braukt

Tagad tas auto maksā vismaz 5000 eur ... tāpēc man viņš ir vajadzīgs. Un iegādājos jo vajadzēja 7 vietīgu auto ... nu un sieva pierunaja pirkt šito brīnumu.

aivars_d 19.03.2014 9:59

anonimikis rakstīja: zelts maksā ap 1000 eiro uncē. nododot metālā dabūsi baiso piķi.

nē iegūldijis esmu vairāk Bet ja nopietni, tad diezgan liela bezizeja ...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti