Kārtot: Augošā secībā
Mizgrauzis 02.06.2016 11:37

Nu paldies! Bet tā vai tā - ne Zemesgrāmata, ne Uzņēmumu reģistrs jau XX gadus nepieprasa nodot ne veco zemsgrāmatu apliecību, ne sia-mia reģistrācijas apliecību. CSDD prasība tomēr ir anahronisms 21.gadsimtā.

Mizgrauzis 30.05.2016 19:26

Vēlreiz par to pašu - it kā pats par sevi saprotams, ka tehpase ir klāt CSDD dzimtsarakstu nodaļā, ja piedalās abi ceremonijas dalībnieki. Taču tajā e-vidē visu kārtojot, autiņu var savākt arī no kāda tirgotāju plača un tas moments ar veco laulības apliecību var piemirsties. Portālis, ja reiz sola gatavot rakstu par šo megainovāciju, pie viena varētu noskaidrot, kakova h... tā vecā teh. pase joprojām ir jāatdod CSDD. Un ko darīt, ja iepriekšējais īpašnieks pie tikšanās (autiņu nododot) paziņo, ka tā ir pazudusi, taču elektroniski īpašuma tiesības jau reģistrētas jaunajam īpašniekam??

Mizgrauzis 30.05.2016 11:19

Gribētu papildināt par pārdošanu e-vidē. Ja esi pircēja ādā, neaizmirstiet savākt tehnisko pasi no bijušā īpašnieka. Kaut gan ir 21.gadsimts un CSDD kompī redz, ka autiņš jau noņemts no uzskaites, viņi spītīgi turpina pieprasīt nodot veco teh.pasi pie pārreģistrācijas.

Mizgrauzis 30.03.2015 11:43

Tēmas virzienā - tā kā diezgan bieži braukāju ar veļļuku, ir reta, bet stresaina pieredze ar klaiņojošiem/slikti audzinātiem/nekontrolētiem suņalopiem. Izpētot interneta apcirkņus, kā iedarbīgu un par labu atzītu atradu suņu atbaidītāju - amurikāņu ražojuma ultraskaņas verķi Dazer II. Diemžēl vienīgā vieta, kas deklarē, ka šo verķi pārdod, ir ieroču veikals strēlnieks V. Sazinoties ar veikalu, meitene žēlīgā balsī informē, ka verķi beigušies, piegādes no ASV ilgas un tādēļ gaidiet - kaut kad jau būs! Cits verķis - ķīniešu analogs pieejams vienā citā interneta veikalā, bet nav īsti uzticības ķīniešu lētajiem know-how. varbūt kādam ir praktiska pieredze ar līdzīgu verķu pielietojuma efektivitāti?

Mizgrauzis 10.03.2015 17:30

Kaut kur lasīju, ka netīros traukus eko stilā visādi hipsteri cenšas atmazgāt ar sinepju pulveri. Iesaku pamēģināt arī autiņam - sliktāk jau nebūs. Ja ģimenē ir pilna laika svaigēdāji, vegāni, bikram jogas entuziasti u.c. dīvaiņi, viņi man neļaus samelot. Un galvenais - lai mazgājot neciestu neviens dzīvnieks, mušas un mikrobus ieskaitot. Lai veicas!

Mizgrauzis 10.03.2015 17:21

Tas, ka Variant, protams, sašaurina eļļas rīšanas atminējuma iespējas. Ja vēl būtu krāsu norādījis, tad iauto expertu padomu precizitāte tuvotos 99,9%.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti