Lasītājs: aktīvi okupē stāvvietas Rīgas centrā... 7

 
6.aprīlis 2010 8:51

Lasītājs: "Rīgas satiksme" aktīvi okupē stāvvietas Rīgas centrā. Kvartālā Elizabetes, K.Valdemara, Hanzas, P.Brieža iela, praktiski visās ielās varēja likt pa brīvu auto.

<250>Laikā, kad satiksme bija liela, uzlika arī sestdienu par maksu! Tagad satiksme strauji mazinās, bet tiek izveidotas papildus maksas stāvvietas, sākot ar Dzirnavu ielu, kas tagad vairāk kā puskilometra garumā ir maksas, tagad arī visu Antonijas ielu pievāc, Strēlnieku, Zaļā iela.

Šodien visi nabagi jau tā atspiesti nost, liek auto pie Skonto halles, bet cik ilgi? Vietas visiem pietika, kas vēlējās maksāt, varēja vienmēr nolikt auto. Visa Dzirnavu iela no K.Valdemāra ielas darba dienās tagad ir gandrīz tukša!

Dzirdēju, ka tā politika ir, lai atbrīvotu Rīgu no auto, bet ko tas maina - kaut kur jau jāliek tas auto, jeb tas ir sabiedriskā transporta lobijs? Paldies nē, labāk eju kājām vai ar riteni braucu. Manuprāt - ciniska ņirgāšanās par tiem, kam nav kur auto likt, kad uzlika pa maksu Dzirnavu ielu, tad visa tā rinda pārvācās pretim P.Brieža ielas Rimi, ja vel tagad tur nav uzlikuši sarkanu zīmi ar krustiņu.

Imants, iAuto lasītājs

 
Visi komentāri
 
276027. viesis 6.aprīlis 2010 9:23
0 0 Atbildēt

Krievijā urlātu mafija katrā mājas pagalmā iekasē naudu par auto novietošanu. Tas ir normāli. Te Rīgas Satiksme ir tāds pats bandītisks kantoris, vienīgais te mums ir Eiropa - viņiem ir sākuma kapitāls ko iekukuļot Rīgas Domei, sakārtot papīrus un tad pavisam legāli iekasēt naudu. Pie tam vēl, ne jau tikai mēs maksājam viņiem par auto novietošanu un par sabiedriskā transporta biļetēm, bet mēs viņiem vēl labi maksājam ar subsīdijām.

Kāds varētu parēķināt cik no cilvēka aiziet RS subsīdijās, un tad to pieskaitīt sab.trans. biļetēm vai stāvvietu izmaksām.

Es uzskatu, ka RS drīkst "apsaimniekot" ielas pa kurām pārvietojas sab.trans. Tādā veidā nedaudz atbrīvojot ielu, bet ne tur kur dzīvo cilvēki. Jā, centros visās Eiropas pilsētās ir maksas stāvvietas, taču pie daudzdzīvokļu namiem tur dzīvojošie drīkst stāvēt, un nevis par 40Ls mēnesī...

276032. viesis 6.aprīlis 2010 10:18
0 0 Atbildēt

to KKTK :

cik es redzēju, tad Maskavā vispār nav maksas stāvvietu uz ielām, jo viņiem izdevīgāk bija atteikties no tām, nevis izķert visus viltvāržus, kas uzvilka dzelteno vestīti un iekasēja piķi.

276053. viesis 6.aprīlis 2010 11:55
0 0 Atbildēt

Skaisti, skaisti RS naudu paņem, bet neko negarantē - tavu auto var gan nozagt, gan aplasīt, gan sabojāt. Tu samaksā tikai par to ka tu eksistē par pārējo maksāsi citiem "biznesmeņiem".

P.S. ar nepacietību gaidu lielu vēju, kad visas tās mega P un papildzīmes kā buras tiks nolauztas nost, jau nelielā vējiņā šūpojas kā buras.

P.P.S. Starp citu dažās vietās apakšējajās zīmēs gandrīz ar galvu var ieskriet. Vai nav kāds standarts, kādā min augstumā zīmei jābūt?

276060. viesis 6.aprīlis 2010 12:18
0 0 Atbildēt

tāpēc es autobusā neeeekad nepērku biļeti!@

276061. viesis 6.aprīlis 2010 12:41
0 0 Atbildēt

RS jau pašvaldības SIA, viņiem Rīgas Domei nekas nav jāiekukuļo :)

276068. viesis 6.aprīlis 2010 13:38
0 0 Atbildēt

mja, gan jau vienkarshi delj taa, ka stavvietu darbinieki nem kepaa, nacaas paielinaat staavvietu skaitu lai kompenseetu zudusho kaapostu....

276076. viesis 6.aprīlis 2010 15:58
0 0 Atbildēt

to KKTK:

Kaut kad vienreiz jau parēķināju par subsīdijām, ka tas katram Rīgas iedzīvotājam(arī zīdaiņiem, invalīdiem un citiem kas to nelieto vai nevar lietot) izmaksā ap 5Ls mēnesī. Tur gan neierēķināju tā laika valsts subsīdijas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti