Avārijā Madlienā gājis bojā traktorists

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.oktobris 2018 9:57

Vakar Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl desmit cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar vakarā ap plkst.22 Ogres novada Madlienas pagastā, ceļa Madliena-Aderkaši piektajā kilometrā, apgāžoties traktoram, gāja bojā tā vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Par otru negadījumu ar bojāgājušo detalizētāka informācija nav sniegta, taču zināms, ka tas noticis Latgales reģionā un bojāgājušais bijis gājējs.

Vakar seši cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Latgalē, bet viens - Zemgalē. No cietušajiem trīs bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 11 autovadītājus: sešus - Rīgā, divus - Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē, Vidzemē un Zemgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 175 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 60 autovadītāji, Zemgalē - 53, Vidzemē - 23, Kurzemē - 19, bet Latgalē - 20 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 421 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti