Automašīnai ietriecoties kokā, traumas guvis mazgadīgs bērns

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.oktobris 2018 11:41

Aizvadītajās brīvdienās Pārgaujas novadā, vieglajai automašīnai nobraucot no ceļa un ietriecoties kokā, traumas guvis mazgadīgs bērns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Sestdien automašīnas "Audi A4" vadītāja uz grants ceļa netika galā ar transportlīdzekļa vadību, tas nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī, kur ietriecās kokā.

Negadījumā cieta mazgadīgs bērns, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Mote informēja, ka aizvadītajās trīs dienās Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēti 29 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 gadījumos notikusi sadursme ar dzīvnieku. Noformēti 239 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 143 bijuši par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Savukārt pie transportlīdzekļu stūres alkoholisko dzērienu iespaidā aizvadītajās trīs dienās Vidzemē sēdušies astoņi vadītāji.

Sestdien reģistrēts gadījums, kad Smiltenes novadā kāds vīrietis sēdies pie automašīnas "Fiat Punto" stūres bez jebkāda veida transportlīdzekļa tiesībām un būdams smagā alkohola reibumā. Vīrietim tika konstatēts 4,11 promiļu alkohola reibums.

Savukārt Gulbenē, Rīgas ielā, apturēts automašīnas "VW Passat" vadītājs, kurš savā automašīnā pārvadāja reģistrētu medību bisi un patronas, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Vīrieša izelpā tika konstatēta 2,03 promiļu minimālā alkohola koncentrācija.

Alūksnē, Lielā ezera ielā, kāds "Mercedes Benz" vadītājs iebraucis mājas sienā. Pēc pārbaudes tika konstatēts, ka vīrietis atradies 1,32 promiļu reibumā.

Visiem iereibušajiem vadītājiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

 Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 11 cilvēki, kas ir uz pusi mazāk nekā diennakti iepriekš, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

No visiem 11 cietušajiem trīs cilvēki satiksmē piedalījušies kā gājēji vai velosipēdisti.

Svētdien valstī kopumā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem astoņi bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 25 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - desmit, Vidzemē - deviņi, bet Kurzemē un Zemgalē uz ceļiem reģistrētas katrā sešas avārijas, liecina VP apkopotie dati.


 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti