Vieglais palika pa vidu - divu smagsvaru sadursme (+ VIDEO) 22

 
iAuto | 21.aprīlis 2021 16:55

Kravas auto un tam sekojošais vieglais auto piebremzē pirms ātrumu samazinošā vaļņa, taču aiz vieglā auto braucošā smagsvara šoferis acīmredzot "aizguļas".

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 21.aprīlis 2021 18:19
7 2 Atbildēt

Kur tik šausmīga pārliecība? Aizmiga! Nomira! Vai telefonu dračīja! Bet Tev iesaku biežāk spogulī paskatīties, vai Nāve no muguras netuvojas un atbilstoši rīkoties! Modelē situāciju, kā Tev izdzīvot!

s 21.aprīlis 2021 20:49
7 2 Atbildēt

Stulbenīt, cik reizes esi auto uz vāka licis, varu saderēt, ka mazāk reižu nekā autosportisti! Un tagad ar savām raktuvju strādnieka smadzenēm padomā kādēļ?

Es nekad mūžā neesmu iekļuvis nevienā csn negadījumā, nobraucu ap 40k+ km gadā, atļauto braukšanas ātrumu pārkāpju ikdienas, dažkārt par 2x un vairāk! Un ko man tagad darīt teikt, ka pilsētās atļautajam braukšanas ātrumam jābūt 80km/h un ārpus pilsētām vismaz 160km/h, jontas priekš manis ir drošs un nevainīgs ātrums?

Jeb kāda iespējamība, ka Tevi Rēzeknē sakodīs indīgs zirneklis un tu nosprāgsi, salīdzinot ar tiem kuri dzīvo Austrālijā?

Tak ieslēdz vienreiz domāšanu, šādi notikt vsr ar JEBKURU!

Tas pat ir pašsaprotami paraugies taču apkārt, ne tādi vien pigori ir iemūžināti video!

B*a no kurienes jūs dārzeņi izkrītiet?

Pļurkt 21.aprīlis 2021 17:51
6 4 Atbildēt

A var būt tam pēdējam nevajadzēja dročīt braucot pie stūres??

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti