Lietū tas laikam bija par ātru (+ VIDEO) 16

 
iAuto | 4.augusts 2022 16:51

Ford Mustang avarē iesaistot negadījumā vēl vienu transportlīdzekli.

 
Visi komentāri
 
WALA 4.augusts 2022 16:58
3 3 Atbildēt

Tas nebija par ātru, tas bija kārtējais cilvju stulbums, kad pārbijās no tā cik pats ātri brauc un norāva auto saķeri, un tad vēl sāka cītīgi bremzēt ... Straujas auto balansa izmaiņas pat sausā laikā uz līdzenas virsmas var novest pie šāda pat joka, slapjā - tas ur sasniedzams ar "eksponenciāli mazāku piepūli" ....

Hmm 4.augusts 2022 17:40
7 1 Atbildēt

Manuprāt, jābrauc atbilstoši savām iemaņām, ja konkrētais indivīds avarēja, tad viņam tas bija par ātru j

WALA 4.augusts 2022 18:39
2 0 Atbildēt

Zināma taisnība tev ir !

Bethovs 4.augusts 2022 20:35
3 2 Atbildēt

Turklat tas ir mustangs, kuram balansējums ir pakalā, lai gan skilās parsvara neprasas amīši kuri prot braukt tikai taisni..

Mairis 4.augusts 2022 17:03
4 1 Atbildēt

Nesaprotu, tagad izrādas stulbākie šoferi ir nevis Krievijā, bet Polijā? Tā jau drīz līdz Latvijai aizies.

Rr19 4.augusts 2022 17:33
1 0 Atbildēt

Ir jau atnācis.

imzz 4.augusts 2022 17:41
1 2 Atbildēt

Krievijā joprojām. Bet sankciju dēļ Krievijas video rādīt nedrīkst ;)

Antons 4.augusts 2022 17:06
1 0 Atbildēt

Tur beigās varēja būt vēl viens - busiņš pret melno.

650 4.augusts 2022 17:20
0 0 Atbildēt

Polijas materiāli te ir īsti vietā,tieši pa galvu.Savādāk lamzaki ar LV numuriem vispār vairs neuzzinās neko tālāk par savu cienījamo pakakaļu.Lietus- problēma, 2fūres 3km posmā- ārprāc, viens (bandīts) mani nekakaunīgi abdzina- brrrr.. Un 140 atļautais- jūs ko, galīg jau nojūgušies?

Vispār jau uz ārzemēm pašrocīgi ar savu auto turpmāk reti kurš brauks, tāpēc visādas apgaismības un informācijas būs vēl mazāk kā šodien..

rt 4.augusts 2022 17:35
4 3 Atbildēt

Nu Mustangs vispār ir auto, kuru var sanest arī vedot uz treilera. Brīnums, ka spārni nenokrita!

Učene 4.augusts 2022 17:55
3 0 Atbildēt

Cilvēks, kas veidojis tik neloģisku virsrakstu, droši vien arī brauc neprognozējami un haotiski.

Ābols 5.augusts 2022 8:24
0 0 Atbildēt

Tā teikt par naudu smadzenes nenopirksi. Nav jau žēl lai tādi sitas nost(dabiskā atlase) vismaz mazak stulbu cilveku pasaulē.

Žēl ir par to, ka tādi parauj citus līdz - šoreiz škodas vadītajam galvassāpes un izčakarēta diena, labi ka tas attapīgs un pārmetot pretējā virzienā uz pareizo pusi stūri grieza, nevis pretībraucošajos, izraisot vēl kādu frontalo.

P.S. Šeit kartējo reizi pierādās, ka ātrums nenogalina, kā pie mums skandina un megina iestāstīt Jo škoda brauca normāli, uzmanīgi, pat izskatās zem atļautā. Bet viss varēja beigties daudz smagāk.

Latweehtis 5.augusts 2022 9:10
0 2 Atbildēt

A man teica ka nedrīkst braukt leehnaakh par pluusmu, ka vienmehr jabrauc ar maksimalo ātrumu - vai saule, vai leehtus vai putenis vai atkala. Un weel jāspeezh +10 jo spidometers melojot brangi.

WALA 5.augusts 2022 9:41
3 0 Atbildēt

Šito fufeli izbeidz, jo tiem 90km/h un ne gramu vairāk, tas 90 ir kā ziemā tā vasarā, un braukšanas apstākļi ir radikāli atšķirīgi. Būtu pēdējais laiks iemācīties vienkāršu patiesību - braukt tā lai citiem netraucētu ( jā dažreiz tas nozīmēs arī nepieciešamību vilkties lēnbraucēju kolonnā), un braukt atbilstoši ceļa apstākļiem. LV pat ziemā lielākā daļa ceļu ļauj braukt ar 90+ bez nekāda riska, veidojoties nokrišņiem un/vai apledojumam, tas attiecīgi mainās. Tāpat ir bijis gadījums kad pa Siguldas šoseju nebija iespējams braukt ātrāk par 60km/h vasaras vidū dēl pamatīgas lietusgāzes ( man gan papildus mīnus bija platas vasaras riepas un nexenona gaismas - redzamība mega sūdīga, taču arī ātrāki braucēji ar džipiem sākumā tā kā vilka garām, bet tad atmeta un palika aiz mums, jo kolēģim ar "kreiso xenonu" vismaz ceļš bija labi saskatāms - pat man sekojot aiz viņa)

Ābols 8.augusts 2022 10:22
0 0 Atbildēt

Vai tad xenons un pietam hrenons, tieši lietus lāsēs nelauž un neatstaro pretīgu gaismu un liekas ka priekšā siena?

(Gluži kā ja miglā ieslēdz tālos)

Veco skolu jau nepārmācīt, bet diemžel jaunos joprojām ne autoskolas nedz csdd māca, ka ir jabrauc nevis pēc zīmēm, bet laikapstākļiem nepārsniedzot maksimali atļauto.

Ja zīme ir 90, bet ir ziema.. putenis..apledojums tas nenozīmē ka tev ir jābrauc uz 90(un tad vēl +10) un jāriskē...

Kanibaals 5.augusts 2022 14:27
0 1 Atbildēt

Pakaļpiedziņa rullē...grāvī.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti