Lielbritānijā jaunietis bēg no policijas un piedzīvo avāriju lielā ātrumā (+ VIDEO) 10

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 8.marts 2023 15:39

Hambersaidas policija publicējusi video, kurā tā vajā nozagtu Ford Fiesta ar deviņpadsmitgadīgu jaunieti pie Ford Fiesta stūres. Vajāšana notiek ar ātrumu 160 km/h un beidzas, Ford vadītājam ietriecoties smagās automašīnas aizmugurē.

 
Visi komentāri
 
LMT 8.marts 2023 15:55
8 12 Atbildēt

Miličiem sods par distances neievērošanu un avārijas izraisīšanu!

650 8.marts 2023 16:48
2 3 Atbildēt

LVijai šitāds te "jaunietis" izmaksātu apm 500k eur, taču Liel Britānijā suuda milicijass mašīnas Bamperis (buferis..) drrošvien (iespējams) maksā krietni Dārgāk.

Britāniešu milicija bij visaugstākajos uzdevumu Augstumos- drošība, kārtība un/vai nevainība tika nodrošināta pēc augstākajiem kaKanoniem.Jā.

Opis 8.marts 2023 16:50
14 17 Atbildēt

Priekškam tas vajadzīgs!? Ja kravinieka vietā būtu ģimenes minivens ar bērniem? Un vēl paši lielā ātrumā uzskrien virsū sadauzītajam jaunieša auto. Stulbi kovboju gājieni!

Kāpēc nevar pēc reģistrācijas numura nozkaidrot īpašnieku un šoferi?

GTD2 8.marts 2023 17:02
14 4 Atbildēt

Kā var pēc auto reģ. Nr. noteikt auto zagli?

eseris 9.marts 2023 8:35
5 1 Atbildēt

Opim atīstība pa spirāli uz leju - jau līdz "kāpēcīša" līmenim.

Ņeporjādok! 8.marts 2023 18:16
8 1 Atbildēt

Kas būtu, ja tas durnis uzjātos virsū skūlbasam vai noslaucītu vieglo kurā brauc visa ģimene? Pat smagā vadītājs varēja iet bojā. Manuprāt, bija noziedzīgi ļaut viņam turpināt ceļu. Šeit bija jāšauj pa auto tiešā tēmējumā, lai to apturētu posmā bez citiem auto tuvumā. Pusaudzis, vecis vai pensis - tam vairs nebija nozīmes, cilvēks radīja potenciālu liela mēroga apdraudējumu. Tagad iznāks no pārmācības nama un nodarbosies ar to pašu, šitie puvušie āboli ir jāņem laukā no groza, lai samazinātu zaudējumus.

Egons 8.marts 2023 20:20
2 1 Atbildēt

Kādēļ vispār vajag vajāt, ja to pašu var panākt ar pārdesmit gramiem svina?

imzz 9.marts 2023 11:51
1 1 Atbildēt

Nu, kā tad tu to šaušanu īsti iedomājies ? Poliči tak netika viņam blakus. Šādā ātrumā izbāzt galvu un labo plecu pa logu, lai šautu kā pienākas ? Jeb izbāzt tikai roku ar pistoli un šaut aptuveni bēgošā auto virzienā ?

Tas ir kino iespaids, ka pistole ir piemērots un pareizs instruments auto apturēšanā, jā kalašņikova tipa rīks derētu, bet britu poliči, visticamāk vispār nebija bruņoti šajā gadījumā.

pārdesmit gramu būs tikai summējot 2 ložu svaru viena 9 mm kalibra lode svērs 9-10g

Atceros, 90.gados tika vajāta viena Opel Ascona ar šaušanu uz Rīgas apvedceļa, izšāva uz to kādas pārdesmit reizes, vismaz 7 lodes trāpīja, bet auto vēl nobrauca 40 kilometrus.

0pis 9.marts 2023 13:45
1 2 Atbildēt

Piekrītu, te vajadzētu palaist raķeti vai dronu-kamikadzi. Lai daudz maz droši.

Kanibaals 10.marts 2023 15:26
0 0 Atbildēt

Ogrē vēl nesen pašaudijās, labi ka gājējus nenošāva.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 4

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti