PAPILDINĀTS ar policijas atbildi; Rīgā jauns autovadītājs ar BMW izbrauc cauri margām (+ VIDEO) 25

 
iAuto | 18.maijs 2023 10:50

Rīgā nenoskaidrotos apstākļos gados jauns autovadītājs ar BMW markas automobili izbraucis cauri joslas atdalošajam nožogojumam. Cietušo negadījumā neesot.

 

PAPILDINĀTS plkst. 14.50 ar Valsts policijas atbildi:

"Šodien, 18. maijā, ap pulksten 09.30 Rīgā, Gunāra Astras ielā notika ceļu satiksmes negadījums. Kāds automašīnas BMW vadītājs netika galā ar spēkrata vadāmību un iebrauca pretējā braukšanas joslā, bojājot ceļa norobežojošās barjeras. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona necieta. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus."

 
Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>
 
Visi komentāri
 
srt 18.maijs 2023 11:05
2 6 Atbildēt

Dīvānpirdēji bļāva, ka Francijā notiesātā letiņa dati ir jāaizsargā! Bet te nav? Kautkas ir mainījies likumos?

0pis 18.maijs 2023 11:09
5 1 Atbildēt

Šis taču ir urla....

iAuto 18.maijs 2023 11:12
11 1 Atbildēt

Kopš kura brīža Latvijā numurzīme ir aizsargājami dati?

srt 18.maijs 2023 11:25
1 13 Atbildēt

Kopš likuma pirmssākumiem

Kanibaals 18.maijs 2023 12:11
9 0 Atbildēt

Nekad tā nav bijis. Numurzīme nav un nevar būt personas dati, jo auto var piederēt arī uzņēmumam. 

Kopš likuma pirmsākumiem arī videoreģistrators bija "jāreģistrē" līdz atklājās ka nē. Tā kā nav ko izdomāt.

iAuto 18.maijs 2023 19:03
3 0 Atbildēt

Tieši tā, numurzīme nav privāti dati.

Krotow 18.maijs 2023 11:21
6 1 Atbildēt

"Jauns autovadītājs" un BMW... nuja.

eidis 19.maijs 2023 13:01
1 0 Atbildēt

viņš netika galā ar automašīnas vadāmību. Tā policija.

Nu nav tiem BMW tā vadāmība lāga. Īpaši komplektā ar adibas trenniņbiksēm

srt 18.maijs 2023 11:31
0 11 Atbildēt

lvportals.lv/e-konsultacij...iskosana-2019 

Taču, vērtējot, vai šo pašu mērķi nav iespējams sasniegt citiem līdzekļiem (piemēram, aizklājot konkrētā identificētā transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numura zīmi), ir secināms, ka transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numura zīmes publiskošana ir nesamērīgs personas privātuma aizskārums un vērtējama kritiski.

Glorija 18.maijs 2023 11:50
10 1 Atbildēt

Ko te kasies - pieraksties pie manis, pirmajai reizei iedošu skidonu.

Kanibaals 18.maijs 2023 12:16
6 0 Atbildēt

Publiskā vietā bildēju ainavas. Nepatīk ka numurs redzams, tad pārvietojies kājām. 

Rakstā ir aprakstīts pavisam cita situācija, ka numuru sasaista ar personu tad jā šāda izsekošana nav pieļaujama. Tai pat laikā Lembergs publicē savu personas kodu un ko tagad mums to aizmirst? Vai arī kāds uzliek numurzīmi ar savu uzvārdu.

srt 18.maijs 2023 15:34
0 7 Atbildēt

Publiskā vietā tu vari kaut pipeli bildēt. Bet ja tu izliec foto ar auto numuru fonā puliskai apskatei, tad tas ir pārkāpuns.

iAuto 18.maijs 2023 19:06
2 0 Atbildēt

Nu nav tā. Nav neviena notiesājoša sprieduma šajā jautājumā Latvijā.

Kanibaals 18.maijs 2023 20:15
1 0 Atbildēt

Ej tak tu bojā, es nobildēju priekš Waze ka priekšā sastrēgums un man tagad jāapstrādā tā bilde un jāmiglo numurzīmes? Tieši bilžu apstrādes process nav pieļaujams, jo tā tad ir darbošanās ar "personām". Tas ka Google miglo bildēs numurzīmes ir dēļ tā ka automatizēti tiek bildēts un atšķiras nolūks.

Pļurkt 19.maijs 2023 8:21
0 0 Atbildēt

Ir valstis kurās Waze ir aizliegta, un viens no iemesliem ir neaizmiglotās numurzīmes un cilvēku sejas!

Piemērs Austrija.

iAuto 19.maijs 2023 8:51
1 0 Atbildēt

Video ir no Latvijas.

0pis 18.maijs 2023 12:16
11 0 Atbildēt

Nadirs, ja. Šitie lohi ir publiski jāpadara par izsmieklu, lai nākamie loha statusa kandidāti aizdomātos, ka atnākot pie darba devēja vai biznesa partnera par to jau būs zināms, ka ir nelīdzsvarots murmulis kas nespēj pat vadīt auto un nekāda sadarbība nenotiks.

Šito kremlinu demagoģiju "agresīvo braucēju tiesības stāv pāri sabiedrības interesēm" lieciet malā! Tai nav vietas ārpus Raškostānas!

Ābols 18.maijs 2023 12:07
8 1 Atbildēt

Jau gadu desmitus kladzinu, ka vajadzētu parskatīt autovadītaju likumus! CIK VAR?!??

Uztaisīt jaunu 'jauno autovadītāju' kategoriju ko noliekot dod visiem, bet atsķirība, ka var nokārtot jau no 17 gadiem būt pilntiesīgs autovadītajs.

 Šādu pirmo apliecību izdot uz 5 gadiem piemēram tur 'BM' tiesības klase. Autoskola jāmācas un ekši jāliek, kā līdz šim.

 Šādiem autovadītajiem logā būtu jaliek informējoša 'M' zīme logā kas ir uz dzeltena fona (lai nesajauktu ar mācībnieku) bet brīdinātu citus, ka esi nepieredzējis autovadītājs un lai pārējiem nebūtu jānervozē vai jabarās par dīvanajiem manevriem.

 Kā arī šādi jaune autovadītaji drīkst uz sevi registrēt, kā arī vadīt citu automobīļus līdz 90kw jaudai(~120hp) kas ir pilnībā pietiekami jaudas ziņā lai nostiprinātu savas zināšanas uz reāla ceļa un saņemtu šo autovadītaja pieredzi, kas apzinātos sekas visos laikapstākļos.

5gadu termiņš beidzas un vēlies pilno B kat. tev zināšanas ir jāparāda un jānoliek velreiz CSDD praktiskā daļa, parādot eksaminatoram, ka zini, kā pareizi ir jābrauc. (Nevis tikai pedālis grīdā un par sekām pēctam domā)

 Negribi vai nejūties pietiekami stabili? Tad vari uz velvienu 5gadu termiņu vienkārši atjaunot šīs jauno autovadītāju tiesības, bet līdz otrā termiņa beigām gan ir obligāti japārklasificejās savādāk vienkarši tad annulē tiesības un tev skola un viss process ir jāiet no jauna.

Protams to visu var apiet, jo arī tagad ir tādi kam kabatā šis dokuments ir bet ar auto nav braukuši gadu gadiem un tad kaut kur jaizbrauc....bet 'individuālus likumus' katram ta neizstrādāt...

Patlaban jau gadu desmitiem 18gv gurķis dabū tiesības(kas principā tajā vecumā ir tikai formalitāte) tad dabū savu sapņu auto, kas Latvija jauniešiem 99% ir BMW markā jo tādi šroti maksā no 1k €, bet JAUDA - IR pat pāri 250 zirgiem... Un te problēmas recepte  garantēta.

Motociku vai smago jomā ir šādi ierobežojumi, ka 18 gadīgs gurkis nevar uzreiz sēsties pie stūres ar neierobezotu jaudu kur tev vajag 'pieredzi' lai varētu nolikt pilno klasi... Kāpec lai tādi nebūtu auto jomā?

Arnijs 18.maijs 2023 14:19
2 3 Atbildēt

Itkā jau ok, bet neko daudz tas nedos, jo ir atkal otra galējība. Uz šosejas bieži sūdus taisa vecāka gada gājuma cilvēki, velkās nesaprot kur atrodas utt., arī pilsētās līdzīgi, tie arī būtu kaut kā jānoņem no trases.

0pis 18.maijs 2023 12:17
6 1 Atbildēt

Šito kremlinu demagoģiju "agresīvo braucēju tiesības stāv pāri sabiedrības interesēm" lieciet malā! Tai nav vietas ārpus Raškostānas!

LOHS2ū 18.maijs 2023 18:21
1 3 Atbildēt

Tu redz kā ir. Jaunajam bmwē vadātājam sagadījās missēklis, bet ērgļi/vecie uzreiz knābj acī. 

Ceļa policija visu ziemu izvaJāja dirfterus, bet nee, tie kā ir tā ir. Prestižais assfalta sporta veids izvēršas arvien plašākā plašumā.Tagad reku gandrīz vai katra pierīgas daudzjoslu un/vai aizrīgas ātrgaitas maģistrāle ir ciku/caku izcūkota un neskaitāmiem melnu apļu apļiem izdirdrisftota. Tepat,burtiski pašā lielā ceļa lielās policijas lielā polideguna galā.  

Zagļi visu ziemu cītīgi zaga kungdaj kijas.Bet te pēkšņi vakar tika aizturēti.Tā iet, kad/ja nozog nepareizo kiju, un tad vēl paši brauc ar bmw.

Cerams,ka ira aizturēti arī jūrmalas centrālo centru gadiem ilgi terorizējušie melnie g-klasses bandīti,un ka ceļa Policijai pa šo te garlaikojoši garo starplaiku ir tomēr kaut kādīgi izdevies caurskatīt un pilnībā pa kadriem atšifrēt aculiecinātāja uzņemto aculiecinošo video acumatteriālu.

Divana komentāri 18.maijs 2023 20:43
1 0 Atbildēt

Tas tak tiktokers. Bildes vēl ir kur viņš sēž uz kapota pēc avārijas.

asd 19.maijs 2023 0:36
2 0 Atbildēt

Apskatīju to vietu iekš maps. Ko tur tādu ir jādara, lai tā izpildītos? Nez, var jau būt, ka tur ir 300+ zs, tikai pakaļpiedziņai un ilgstoši sajauca pedāļus vai mēģināja drifteringot. Bet tad būtu redzamas pēdas un poliči gan jau, ka uzreiz teiktu, ka ir bijusi agresīva braukšana.

Onsis 19.maijs 2023 8:04
5 0 Atbildēt

Bembis pa galam, labi, ka adidenes veselas

WALA 20.maijs 2023 10:46
1 0 Atbildēt

.. izmazgās un braux tālāk

Ā un BMW tādā veidā tiks pie šķūninga bamperiem

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Bugatti varētu pārdod komplektā ar personīgo benzīntanku 2

Miljonu vērts Bugatti ar personīgo benzīntanku, kurā uzpildīt sintētisko degvielu mūža garumā. Lasīt vairāk

 

Tūkstošiem BYD elektromobiļu mēnešiem ilgi ostās – pircējus brīdina par problēmām 18

Mazās intereses dēļ Ķīnā ražotie BYD automobiļi mēnešiem stāv Vācijas ostās, vairojot aizdomas par rūsas un pelējuma iedarbību, kam pievienojas problēmas ar bateriju. Lasīt vairāk

 

Kompakts elektromobilis no Kia ar 600 kilometru sniedzamību (+ FOTO) 5

Dienvidkorejas autoražotājs Kia iepazīstinājis ar jauno Kia EV3 – kompaktu elektromobili, kas ar vienu uzlādi spēs nobraukt līdz 600 km pēc WLTP. Lasīt vairāk

 

Karoga dēļ - Itālijas policija aiztur 134 Fiat Topolino 6

Itālijas policija konfiscējusi 134 Livorno ostā ievestos Fiat Topolino, jo niecīgais Itālijas karodziņš, kas redzams pie transportlīdzekļa durvju roktura, ir pārkāpums, ko var sodīt ar pamatīgu naudas sodu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti