Tur nebija barjeru - filmētājs bez izredzēm (+ VIDEO) 22

 
iAuto | 26.septembris 2023 16:56

Ieraugot, ka priekšā maksas ceļš, Opel vadītājs nolemj šķērsot vairākas joslas un pagriezties atpakaļ.

 
Visi komentāri
 
650 26.septembris 2023 17:14
2 0 Atbildēt

Diezgan neveiksmīga sagadīšanās.Pārāk daudz Lohu vienā vietā un laikā. Ieskaitot (kā parasti) filmētāju un daunveida plānotājus, kuri šādā vietā to barjeras šķirbu "ieplānoja".

es 26.septembris 2023 19:24
0 0 Atbildēt

Plats, pārredzams ceļs, 50 zona, laicīgi redzami sūdi. 50/50 vaina. Ekspertīze pierādīs, ka ātrums bija stipri virs 50.

Vernons 26.septembris 2023 19:27
0 0 Atbildēt

Tu laikam policists!

0pis 26.septembris 2023 19:40
6 0 Atbildēt

Vai tad Polijā kreiso pagriezienu drīkst veikt no labās joslas?

650 26.septembris 2023 20:36
2 0 Atbildēt

Kāpēc nē.

uupis 27.septembris 2023 9:17
0 1 Atbildēt

CSN 70! Tur rakstīts kāpēc nē!

Vernons 27.septembris 2023 11:09
4 0 Atbildēt

Varēja apstāties ceļa labajā malā! Sagaidīt tukšu ceļu un tad veikt manevru!

iciks 26.septembris 2023 21:18
13 0 Atbildēt

Var tikai izteikt cerības, ka tam fantastiskā manevra veicējam izdevās tikt pie kādas traumas. Būtu visnotaļ vēlams, jo kaut ko tik brīnišķīgu redzēt negadās bieži.

Jūrmalnieks 27.septembris 2023 8:19
3 0 Atbildēt

Jūrmalā, Dubultu prospektā, Rīgas kafijas vegāns hipsteri regulāri no labās malējās joslas taisa kreiso pagriezienu, tiklīdz ierauga Circle K DUS. Vietējie,  kas brauc kreisajā joslā jau laicīgi tura kāju uz bremzes, kad brauc garām Circle K un redz Bolt, City bee, Carguru vai citu koplietošanas auto.

Krišs 27.septembris 2023 9:30
3 0 Atbildēt

Tur jau kopš sākas vienvirzienu iela ir viena liela avārija (ar biežām realām avārijām) Īpasi tas ir no ārzemnieku puses.

Jo tur zīmes ir pa pilno, bet pareizu un konkrētu zīmju tur nav. Un ta tāds ārzemnieks jau nezin... Brauc pa labo un griež arī pa kreisi, kur vajag.

Piemeram, cik zīmes jūs saskaitat, kas 'pilsetas viesim' īpaši kādam arzemniekam ir jānolasa pāris sekundžu laikā un janovērtē pareizo rīcību?

Tad šajā posmā arī pašam ir gadījies mest pa nažiem jo no labās griež pa kriesi aiz kuršu hoteļa vai tālāk pie cirkuļa. (jo zīmes darbojas līdz krustojumam, pēc krustojuma NAV zīmju kas norāda, ka vienvirzienu ceļs turpinās) 😉 Vietejie protams, ka zin! Bet pārējie...

Krišs 27.septembris 2023 9:45
5 0 Atbildēt

Ja žēl ir metāls, jo metāls ta ir dārgs un jūrmala tak ir nabadzīga pilsēta, tad šeit vismaz noteikti vajag uzkrāsot būltas uz asfalta, pirms katra krusta.

1 krustā pie top veikala labā taisni un pa labi, kreisa taisni

2 krustā pirms kuršu hoteļa labā josla taisni un pa labi, kreisā taisni

3 krustā aiz hoteļa labā josla taisni pa labi, krieisā taisni un pa kreisi

4 krustā pie cirkuļa arī labā josla taisni pa labi, krieisā taisni un pa kreisi

5 krustā kur griež uz jūrmalas bibliotēku, labajā joslā taisni, krieisā taisni un pa kreisi

Jau tikai ar uzkrāsotam bultām jau būtu LIELS uzlabojums.

 Varētu jau pats nopirkt baltu krāsu un uzkrāsot (man nav žel noziedot 50€), bet pats krāsot nevari - tas būs uzreiz vandālisms!!!! 🙈

Eriks_Grigis 27.septembris 2023 11:36
3 0 Atbildēt

Lasu: "...pēc krustojuma NAV zīmju kas norāda, ka vienvirzienu ceļš turpinās".

Un NAV arī jābūt, jo vienvirziena ceļš turpinās aiz krustojuma un arī aiz nākošajiem krustojumiem!

Vienvirziena ceļš beidzas vietā, kur uzstādīta 502.zīme "Vienvirziena ceļa beigas".

Krišs 27.septembris 2023 15:28
0 0 Atbildēt

Bet varbūt zīmēm ir jābūt?!?? Savādāk ar uzprintētajiem burtiem ceļu satiksmes grāmatā, tālu netiksi! Īpasi ja izdzisīs kāda dzīvība, ko tad šī grāmata palīdzēs?

Vismaz uzkrāsotām bultām uz ceļa šajā posmā TUR IR JĀBŪT! Jo tur ir daudz zīmju, daudz sānu ieliņu- krustojumu un vēl pa vidu atpūtnieki kas iet ar degunu debesīs jo viņiem esot 'tiesības!'

 Nevis jāiet uz to, kas ir rakstīts teorētiski grāmatā. 😉

Eriks_Grigis 27.septembris 2023 17:08
1 0 Atbildēt

Noteikumi ir noteikumi.

Uz karas sānieliņas pirms krustojuma ar šo vienvirziena ceļu ir jābūt 503.vai 504.zīmei "Izbraukšana uz vienvirziena ceļa". Tāda zīme ir redzama Tavā attēlā kreisā pusē virs 207.zīmes!

Ābols 28.septembris 2023 8:43
1 0 Atbildēt

Pag pag pag, kaut ko te fantazē, kā diez cilvēks varētu redzēt un nolasīt zīmi, kas stāv sāniski no braukšanas virziena?!??? 🙈 Esi ļāvis parak lielu vaļu fantāzijai vai nemaz nav B kategorijas tiesības... 'Zīmi' tā neviens nelasa un nemaz nevar nolasīt, kas tur ir. 

 Tas ka tur karājas kaut kāda taisnstūra veida zīme tas NEKO nenozīmē, jo taisnstūrī jebko var uzzīmēt!

 Zīmes nolasa 'braukšanas virzienā' kur tās arī uz attiecīgo kustības virzienu ir spēkā esošas, nevis jebkurā virzienā uzkarināts koka galotnē kur ir jāievero un jāzin, pēc zīmju laukuma trapeces kas tur ir... 😂👌

Eriks_Grigis 28.septembris 2023 10:24
1 0 Atbildēt

Klau! Kur rakstīts, ka zīmes "jānolasa" braukšanas virziena? 😂

Eriks_Grigis 28.septembris 2023 10:22
1 0 Atbildēt

Braukšanas virzienā ir "jānolasa" 501.zīme, nevis 503. vai 504.zīme. 

Citiem ir cits braukšanas virziens un tiem citiem ir "jānolasa" 503. vai 504. zīme, nevis 501.zīme!

anonimikis 26.septembris 2023 21:34
3 0 Atbildēt

Filmētājs ir vienkārši fantastisks lohs. Gaišā dienas laikā iepis skaidri redzamam šķērslim.

Josla 27.septembris 2023 8:21
0 0 Atbildēt

Nesaprotu, kāpēc filmētājs iebrauc nogriešanās joslā un brauc taisni, nevis pagriežas pa kreisi, vai apgriežas braukšanai pretējā virzienā!

Bradypus 27.septembris 2023 10:28
8 0 Atbildēt

Nesaproti, jo nekad laikam neesi redzējis bāņa maksas punktu. Josla, kurā iebrauc filmētājs, ir attiecīgi apzīmēta distances apmaksas josla, nevis "nogriešanās josla". Apmaksas punktos nogriešanās nav paredzēta vispār, bet joslu sadalījumu nosaka ceļa zīmes un CHA pēc apmaksas veida un t/l tipa.

Kanibaals 2.oktobris 2023 20:57
0 0 Atbildēt

Nedirs, Grieķijā bija iespēja pamukt malā uz publisko ceļu.

650 27.septembris 2023 12:57
0 0 Atbildēt

Vaig izņemt vienu fragmentu zaļās barjeras(un zaļās suudaseetas) tā dēvētajā jūr malas šossejas sākuma (lohgatves) posmā.Lohstatisstikai.

PS., ŠO DIEN uz šīs slavenās Lohmaņa g-ves notiekās paranormālas aktivitātes- pēc krietnu Pacmitgadi ilgās gatavošanās tur tiek "remontēta" tā dēvētā trešā josla, akurāt līkumā, tradiciononālā lietuspeldambasseina apkārtnē.

Citiem vārdiem īsāk (pēc iespējas konkrētāk, bez liekiem vārdiem lietišķi sakot), droši vien (iespējams) par Lohu naudu tagad notiek par to pašu LOhu naudu nesen veiktā diženā plaisu Lohremonta transformācija/Par! , tā ka uzgaidām tā dēvētos Rezultātus.

...pPs., prottams, jūras malas virzienā tēmējošajiem lohiem šis ira pārsteigums (zīme 50) - tik Liels Parsteigums, ka pirms stundas neviens tas LOhs vel nebij paspējis šo te remontvietu (teju kilo metra garumā) iezīmēt Wāzē.Ta kur nu vēl cerēt, ka to darbību kādureiz (pēc savas iniciciatitīvas) varētu izdarīt Rīgas Domes (adbildīgie) Lohi.Ieskaitot tās (nesasskaitāmās) reizes, kad tie augstākminētie Lohi tur to lohremontu darīja dien nakts (diennakts) tumšajā laikā (turpmāk textā Darbi..).

Pie kam,nupat tur dežūrēja itin vērīgs (samērā cilvēcisks) Ceļa Poli Cists uz moto cikla (CPCMC)..Tas, ka viņam "neinteresēja" pat ne režīmā "no 21 līdz 30" garāmtraucošie (lohplūsmā plūdeni iekļāvušies) Lohi, nozīmē to, ka iekš LV (jo projām) "Zīmēm ir informatīva nozīme".Gluži kā ss-ā tirgoto riepu "izražošanas gādam".Jā.

Ps2, @tvainojos/par!, nākamo reiz (nākamreiz) izklāstīšu izklāstu savu iespēju robežās sīkāk (detalizētāk).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

40 gadi bez kārtīga remonta: “Kur paliek mūsu ceļa nodoklis, ko maksājam?” Protests Rojā (+ VIDEO) 9

Pēdējā administratīvi teritoriālā reforma Roju pievienoja Talsiem, rojniekiem solīja, ka uz novada centru tie varēs aizbraukt pa sakārtotu ceļu. Taču realitātē viņiem regulāri salauztas automašīnas, dārgi remonti. Viņuprāt, arī atpūtnieki izvēlas piejūras ciemam mest līkumu. Lai beidzot skaļāk pievērstu uzmanību nesakārtotajam ceļam, ap 250 automašīnu devās protesta braucienā. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti