Rover nobīstas no BMW? (+ VIDEO) 64

 
iAuto | 7.augusts 2024 15:53

Rover vadītājs reaģē pārāk asi, zaudē kontroli un piedzīvo avāriju.

 
Visi komentāri
 
uupis 7.augusts 2024 17:12
0 1 Atbildēt

Teksts nepareizs! Ja būtu reaģējis pārāk asi, nekas tāds nebūtu!

Reakcija ir pārāk savītusi un spoguļi neeksistē, lai nebūtu tādas vītušas roķeles jāvicina pa salonu tā vietā lai stūrētu!

Merikurrats 7.augusts 2024 20:55
5 1 Atbildēt

Totāls dornis pie rovera stūres

uupis 8.augusts 2024 9:22
2 1 Atbildēt

Pazaudēt saķeri pie 90 km/h uz sausa ceļa - tur laikam vajag īpašus sagatavošanās kursus iziet!

Bradypus 8.augusts 2024 9:41
2 0 Atbildēt

Kur izrāvi 90 km/h?

uupis 8.augusts 2024 10:39
3 0 Atbildēt

Video sākumā apakšā ir datums, laiks un ātrums.

uupis 8.augusts 2024 10:43
3 1 Atbildēt

Un tikai tagad nevajag skaldīt matus ka 90 ir fimētājam, ka roverim ir +10 vai +15...

Sauss asfalts un taisns ceļš - lai šitā norautu saķeri ir jābūt vecām un kokainām riepām un vājām vadīšanas prasmēm!

Bradypus 8.augusts 2024 11:13
1 0 Atbildēt

Nu jā... tam, kurš ātrumu starpību, dēļ kuras tas rover vispār grib apsteigt, neskatoties spoguļos, uzskata par matu skaldīšanu, noteikti ir skaidrs, kas tur notika. 

Noraut saķeri ir elementāri, ja vienlaikus asi parauj stūri un nospiež bremzes. ABS tur neglābj. "Taisns ceļš" nav nemaz tika "taisns", kad pēkšņi pamani spoguļos neredzēto un priekšā strauji tuvojas sķērslis.

uupis 8.augusts 2024 11:37
0 1 Atbildēt

Ne**rs - ja?

Bradypus 8.augusts 2024 11:40
1 0 Atbildēt

Vari, protams, pāriet uz rupjībām, bet tas nemaina faktu, ka man IR saprotams, kādēļ tā notika, bet tev nev ne jausmas. Un ja nu kādreiz būsi tā rovera vietā, izstrādāsi to pašu un brīnīsies, kā tā varēja gadīties.

uupis 8.augusts 2024 12:45
1 0 Atbildēt

Man tiešām nav ne jausmas kādiem apstākļiem ir jāsakrīt lai ko tādu uztaisītu! Es no instruktora puses privātam auto (bez pedāļiem) esmu izvilcis līdzīgas un sarežģītākas situācijas ar pliku stūrēšanu! Tāpēc man nav ne jausmas kā to var dabūt gatavu normāls un sagatavots šoferis!

Bradypus 8.augusts 2024 14:41
1 0 Atbildēt

Nu dafaj... klāj vaļā, kādas bija tās situācijas un kādēl uzskati tās par līdzīgām. Pateikšu priekšā - šajā situācijā, kuru tu acīmredzami neaptver, NEVAR paļauties, ka varēs izstūrēt (jā - šajā konkrētajā gadījumā varēja, bet to niansi nevar gaidīt no tāda, kas pat spoguļus neredz). Un tava pārliecība vien jau norāda, ka tu šajā situācijā būtu nesagatavots šoferis un, mēģinot izstūrēt, iespējams uztaisītu čupu, nevis tikai pats ieliktos bortā.

uupis 8.augusts 2024 14:52
0 1 Atbildēt

OK! Lai tā būtu ka es neko neprotu! 😂😂😂

Neies jau strīdēties ar cietpauri!

Bradypus 8.augusts 2024 15:14
1 0 Atbildēt

Precīza pieeja - uzreiz "neko" un ad hominem Ja pats nebūtu cietpauris, varbūt noderētu zināšanas, kā šādā situācijā uz bāņa rīkoties un kādēļ.

uupis 8.augusts 2024 16:32
0 0 Atbildēt

Tev laikam neaiziet - iespējams dēļ cietpaurības - es no lielākiem sū.. esmu izvilcis mācībniekus! Kam man tavas zināšanas kā iestādīt barjerā roveri?

Bradypus 8.augusts 2024 16:44
1 0 Atbildēt

Tev laikam neaiziet, ka tavas spējas citos apstākļos nenozīmē pašsaprotamu spēju kaut ko izdarīt situācijā par kuru demonstrē galīgu nezināšanu. Un ko secināt, ja pārej uz rupjībām un apsaukāšanos, kad tevi aicina aprakstīt to tavu situāciju, lai var salīdzināt, nevis ticēt tev uz vārda, cik kruts esi?

uupis 8.augusts 2024 17:14
0 1 Atbildēt

Nu ķer!

Ātrums 110. M pie stūres. M nolemj apdzīt. M nejūt gabarītus un paņem daudz par daudz pa kreisi. Norauj ar kreisajiem ratiem uz grants, labie uz asfalta. Sākas sānslīde. Ūpis iztaisno mašīnu un ar otru roku neļauj noņemt kāju no gāzes pedāļa. Trikus kā nodzēst amīšu rezonansi pats apskatīsies! Kad Ūpis ir ievilcis auto atpakaļ joslā, tad mācībnieks saņem pļauku pa pakausi un ar trīcošām rokām turpina vīlēt uz 90 līdz galamērķim! Ūpim rokas netrīcēja un tagad arī esmu gatavs izvilkt tādu priekšpiedziņu atpakaļ uz ceļa! Sānslīde identiska!

Bradypus 8.augusts 2024 17:51
1 0 Atbildēt

Rekur smuks video, kā jāizstūrē bremzējot (gan ar lielāku ātrumu, nekā raksta video, bet ar gana labu piemēru, kā minimizēt sekas) - uz bāņa der tikai taisnvirziena bremzēšana, pat apzināti ejot uz kontaktu, ja nevar savādāk, nevis paniska raušana malā.

uupis 8.augusts 2024 22:24
0 1 Atbildēt

90 pret 250?

Es tak teicu ka tu esi tups un salīdzināsi nesalīdzināmus ātrumus!

Sotaku ar 250 - pipec tu esi tups!

Bradypus 8.augusts 2024 17:35
1 0 Atbildēt

Nu re, iebrauci auzās tieši tur, kur biju pārliecināts, ka situāciju nesaproti. Sānslīde NAV identiska - redzamajā video tu "ar otru roku neļauj noņemt kāju no gāzes pedāļa" un iepis pakaļā filmētājam - pie sliktas apstākļu sakritības var arī fūri iznīcināt un zem tās palīst, ne tikai apskādēt - sekas daudz smagākas, nekā noplēšot bleķus pret margām.

Jā, lai izvilktu, ir jādod gāze grīdā, tādēļ izvilkšana nav opcija, kad esi attapies, ka fūres pakaļa strauji tuvojas un palikt nav kur. Paskaties uzmanīgi video - tas slīdētājs turpina tuvoties fūrei pat vēl tad, kad jau iet plakaniski - ātrumu strapība tur ir gana liela, video ātrums izskatās maldinoši lēnāks.

Konkrētajā video - jā, varēja izstūrēt pirmo sanesi uz joslu kas tieši šajā vietā atdalās. Bet tā ir sagadīšanās un to paspēt ieraudzīt tādam, kas nespēj ieraudzīt auto joslā uz kuru pārkārtojas, ir nereāli. 

Tevis aprakstītajai situācijai līdzīgā esmu bijis, arī no blakussēdētāja vietas izstūrēju, bet tieši tāpat - ar brīvu ceļu, nevis fūres pakaļu, priekšā.

uupis 8.augusts 2024 18:01
0 1 Atbildēt

Nu es tak saku ka cietpaurim nav jēgas neko stāstīt. Šams vienalga pateiks ka ekstremāla situācija nav ekstremāla un rovera gadījumā ir tikai sasita mašīna pret apmalēm! Citu variantu nav!

Tu pierādīji ka man nav jēgas tev neko rakstīt!

Tāpēc lai paliek - ka priekš Bradypus es neko nemāku un nevaru! Ir personu grupa ar kuru tikai pa labam!

Bradypus 8.augusts 2024 20:10
1 0 Atbildēt

Protams, ka neko vairāk par rupjībām uzrakstīt nespēj, jo tava nojēga aprobežojas ar "ekstremāla situācija" - visas vienādas. un "es neko nemāku un nevaru". Tā arī beidzas spēja argumentēti apspriest KONKRĒTO situāciju

Un protams jau neizpaliekoešie meli: "Šams vienalga pateiks ka ekstremāla situācija nav ekstremāla" Kurā vietā es teicu, ka situācija NAV ekstremāla? Vai ne tieši otrādi - ka tā ir vēl bīstamāka par to ar kuru lepojies tu?

uupis 8.augusts 2024 20:54
0 1 Atbildēt

Par konkrēto situāciju - tādi kā tu nespēj glābt šo situāciju! Bet tādi kā es spēj nepieļaut - un vēl jo vairāk - prognozēt un pieļaut ka M aiziet līdz kritiskai robežai un tad izvilkt viņu no sūdiem!

Bet būs palikt neziņā - nav jēgas runāt ar kadru kuram CSN zināšanas ir vājas bet sētas noteikumi rullē! Ej pie vernona un pamēģini viņa sētas vīna koncepciju!

Bradypus 8.augusts 2024 22:15
0 0 Atbildēt

Tādi kā tu spēj tikai ķerties pie rupjībām, kas saprot, ka ir saņēmuši pamatotu aizrādījumu - tepat blakus topikā, kur viens tāds nebremzējošs izstūrētājs ir izdarījis tieši to, ko tu piedāvā, jau citādas gudrības muldi. 

Latvijas CSN, tev un CP par lielu bēdu zinu perfekti un diezgan daudzas specifiskas nianses arī citu valstu noteikumos. Bet nu jā - jāmaina tēma uz kaut kādu pilnīgi nesaistītu ad hominem Nu nav tā īpaši grūti pamanīt, ka mūsu diskusijā nebija NEKĀ no CSN

Visa tava lielā pieredze tieši tev ir līdzīga Vernonam - ar padomju domāšanu pie žiguļa stūres.

uupis 8.augusts 2024 20:48
0 1 Atbildēt

Tas gadījumā nebīji tu kurš te pļūtīja ka Valdemāra iela ir droša velosipēdistiem? Pirs gada vai diviem?

Bradypus 8.augusts 2024 22:17
1 0 Atbildēt

Gadījumā nē. Cik tēmas tu mēģināsi mainīt? Šeit par izvairīšanos no sadursmes uz bāņa tā kā tēma - kāds tam ar velosipēdiem sakars?

uupis 8.augusts 2024 22:27
0 1 Atbildēt

Es tak teicu ka tu esi tups un salīdzināsi bremzēšanas ceļu un vadāmību pie diviem dažādiem ātrumiem – 90 ar 250 salīdzināt var tikai zābaks kuram ir 0,9 litru trīscilindru dacīte!

Bradypus 8.augusts 2024 23:14
1 0 Atbildēt

Precīzi. Rupjības un meli. Tieši to es saku, ka vajadzēja bremzēt - pie tā ātruma visnotaļ reāli to varētu izdarīt līdz fūrei, kamēr tu piedāvāji spiest pedāli grīdā. Mans video tikai pierāda, ka strauja bremzēšana IR valdāma pat pie ļoti liela ātruma un pavisam jau noteikti pie tā, kas video (kas gan ir būtiski lielāks par tevis meloto 90)

uupis 9.augusts 2024 7:12
0 1 Atbildēt

Es tev prasīju nesalīdzināt divus kardināli atšķirīgus ātrumus? Tev pajāt! Ko tu man teici? Ka mans aprakstītais gadījums ir nekāds, lai gan es tev sākumā tecu ka viņš nav šī situācija bet ir ekstremālāks, un tātad nav salīdzināms! Tu pateici ka es neko neprotu un nesaprotu! Es tev piekritu! Būtuski lielāks par 100 ir 200km/h. 120 pret 100 NAV BŪTISKI lielāks ātrums! Tev ir jāiet skolā un jāmācās latviešu valoda pirms stāstīt ka es meloju! Jā un jāiet pie okulista jo neredzēji video redzamo ātrumu!

Bradypus 9.augusts 2024 8:32
1 0 Atbildēt

"Es tev prasīju nesalīdzināt divus kardināli atšķirīgus ātrumus? Tev pajāt!" - muļķibas. Ne tu prasīji, ne es salīdzināju. Es tikai ieliku piemēru, kā ir iespējams savākt auto, ekstrēmāli bremzējot taisnvirzienā, nevis salīdzināju ātrumus un piebildu, ka tieši tas bija jādara, pretēji tavam piedāvājumam ar gāzi grīdā "noķert filmētāju.

"Ka mans aprakstītais gadījums ir nekāds, lai gan es tev sākumā tecu ka viņš nav šī situācija bet ir ekstremālāks, un tātad nav salīdzināms!" - meli. Es NEESMU teicis, ka tavs gadījums ir NEKĀDS un NAV SALĪDZINĀMS. Es teicu, ka nav TĀDS PAT - un arī izsakidroju atšķirību - tu piedāvāji klasisko auto savāksānu ar gāzi grīdā - to nevar, kad priekšā skaidri tuvojas fūres pakaļa, ko apbbraukt nav iespējams (norādīju arī veiksmīgo izņēmumu, kas šajā gadījumā tomēr piedāvāja apbraukšanas variantu).

"Tu pateici ka es neko neprotu un nesaprotu!" - meli. To neteicu. 

"Tev ir jāiet skolā un jāmācās latviešu valoda pirms stāstīt ka es meloju! " - nē, vienkārši tev ir jāmācās diskutēt bez meliem. Es nespēju izskaidrot šo fenomenu, bet tas mūsdienās ir ārkārtīgi moderni - melot par to, ko oponents ir teicies un pēc tam diskutēt pret paša meliem. 

"Jā un jāiet pie okulista jo neredzēji video redzamo ātrumu!" - atkla meli. Video ir norādīts fūres ātrums - ja nu kādam ir jāiet pie okulista, tad tam, kurš nespēj pamanīt, ka abi viegli tuvojas ar būtisku ātruma starpību.

uupis 9.augusts 2024 9:46
0 1 Atbildēt

Kuram pieder šis jautājums?

"Bradypus

8.augusts 2024 9:41

Kur izrāvi 90 km/h?"

Man vai tev?

Bradypus 9.augusts 2024 11:35
1 0 Atbildēt

Man, jo tu acīmredzami ātrāk braucošam auto piedēvēji filmētāja ātrumu, absolūti ignorējot to, ka avārijas situācija radās bezatbildīgi mēģinot apsteigt lēnāk braucošo.

uupis 9.augusts 2024 11:45
0 1 Atbildēt

Vēlreiz atgādinu ka tuvākais Oftalmologs ir Daugavpilī!

Sergejs 8.augusts 2024 11:33
0 0 Atbildēt

Kur piekrītu tur piekrītu uupim, roverists bija gana centīgs lai šo paveiktu.

Bradypus 8.augusts 2024 11:44
0 1 Atbildēt

Nekā centīga. Tipiska 'pareizā' loha bezatbildība ar likumsakarīgu rezultātu. Dzīvošana ilūzijā, ka CSN ir pārāki pār fiziku un jebkuras slidināšanās mēģinātāju saukšana par agresīviem.

uupis 10.augusts 2024 8:17
0 0 Atbildēt

Bradypus raksta ka pārkāpt CSN ir pareizi!

Bradypus 10.augusts 2024 8:23
1 0 Atbildēt

Tupi, kretīniski meli, kad vairs nekas cits nav atlicis.

650 7.augusts 2024 22:09
4 0 Atbildēt

2 dablaijobi.Mainot joslas, ir jāieslēdz slēdzi.Nemainot joslas, ir jābūt lietas kursā par blakus joslā notiekošo.Kā arī, ja esi dableijobs, tev vispā nav ieteicams atrasties kreisajā.Jo tu pats īsti nezini, ko tu tur dari un kā pēc tur atrodies.Tu (un arī tu) esi dablaēbs (lohs).Jā. ;p

0pis 8.augusts 2024 10:10
0 0 Atbildēt

Kurš durnis saliek tās dzelža margas, pret kurām auto dauzās kā rieksti pret cisku? Bez tām auto būtu mīksti ieslīdējis grāvī un varbūt pat pietiktu tikai ar bampera nopucēšanu.

uupis 8.augusts 2024 10:47
2 0 Atbildēt

Ja nebūtu margas tad no sākuma būtu 95% iespēja frontāli sadalīties pa molekulām!

Bradypus 8.augusts 2024 11:19
2 0 Atbildēt

Ja nav ne jausmas, kas ir automaģistrāle, tad pateikšu priekšā - ceļš, kurš konstruēts tā, lai fiziski nav iespējams izraisīt frontālo sadursmi. Ja tur nebūtu metāla barjera, tad pie tik šauras sadalošās joslas tas rover nokļūtu pretējā joslā, nevis mīksti ieslīdētu grāvī

0pis 8.augusts 2024 15:06
0 1 Atbildēt

Un vai maģistrāle paglāba no avārijas? Tikai brīnuma pēc aiz rovera nebrauca cits ķēpausis, kas būtu ielīmējies virpuļojošajā roverī, jo brauktu par tuvu un neuzmanīgi, tāpēc noreaģētu par vēlu - ja vispār.

Bradypus 8.augusts 2024 15:18
2 0 Atbildēt

Jā, pat ļoti paglāba - noskrāpēties gar gludām barjerām ir pavisam kas cits, kā frontālā sadursme. Un brīnums būtu, ja notiktu tevis uzzīmētā bilde - ja "ķēpaušu" būtu tik daudz, kā tu esi iedomājies, tad uz bāņiem būtu vienas vienīgas avārijas. Un pat ja kāds būtu "ielīmējies virpuļojošajā", tad tā joprojām būtu vienā virzienā kustošu auto sadursme ar mērenu ātrumu starpību.

0pis 8.augusts 2024 15:21
0 0 Atbildēt

Tad jau sanāk, ka bleķa joslai bija jābūt tikai gar kreiso malu - ar to tak pietiktu. Labajā pusē nav nekādu pretīmbraucošo!

Bradypus 8.augusts 2024 15:27
0 0 Atbildēt

Nu jā, tiem, kas vēlas ieraudzīt, kā auto, kas ar bāņa ātrumu "ieslīd" grāvī (pat tikai līdzenā zālītē) un pēc tam smuki uzlido gaisā, tāda vēlme varētu būt.

uupis 9.augusts 2024 7:14
0 0 Atbildēt

Apskaties kāds ātrums ir redzams video! Un pēc tam sāc di**t ka roveris un tas otrs vīlē ar 200!

Bradypus 9.augusts 2024 8:34
0 0 Atbildēt

Atkal meli - es NEKAD neesmu teicis, ka "roveris un tas otrs vīlē ar 200", tieši pretēji - es uzreiz pie video pievienoju atrunu par ATŠĶIRĪGU ātrumu: "(gan ar lielāku ātrumu, nekā raksta video, bet ar gana labu piemēru, kā minimizēt sekas)"

uupis 9.augusts 2024 9:51
0 0 Atbildēt

Kuram šis teksts bija adresēts?

"Un tikai tagad nevajag skaldīt matus ka 90 ir fimētājam, ka roverim ir +10 vai +15..."

Gadījumā ne tev?

Tuvākais Oftalmologa valsts apmaksātais laiks ir 2. septembrī Daugavpilī - pieraksties un nenokavē! Līdz tam nāksies paciest tevi!

Bradypus 9.augusts 2024 11:34
0 0 Atbildēt

Man. Un es tam absolūti nepiekrītu, ka tā ir matu skaldīšana, ko arī konkrēti iebildu, piedevām norādot, ka tur ir vairāk kā +10/15. Nevajag tādēļ melot par pavisam ko citu.

uupis 9.augusts 2024 11:50
0 0 Atbildēt

Un pēc tam tu ieliec 250 km/h!!!

Nu tāpēc izbeigsim šo diskusiju - tu saki ka roveris NAV savācams tādā situācijā un es tev piekrītu! Lai tā paliek!

Lai tā paliek ka es nevienam neko neesmu iemācījis un lai tā būtu ka es arī netiktu galā ar roveri pat ja viņš ir ar lisām riepām!

Ir cilvēku grupa ar kuriem labāk nestrīdēties - nu nemāk Ūpis neko - nomierinies!

Nav jēgas tev neko rakstīt - kāds biji - tāds paliksi!

Bradypus 9.augusts 2024 12:32
0 0 Atbildēt

Atkal melo. 

Es ieliku video, kurā parādīts kā var savākt auto bremzējot pat pie 240 (starp citu pat šiet piemelo klāt +10, lai smukāk), kas pierāda, ka roveri VARĒJA savākt - tieši pretējo taviem meliem. 

Un attiecībā uz tavu pieeju noskaidroju tieši to, ko nojautu sākumā - tu piedāvāji "izvilkt" ar gāzi grīdā, kas nozīmētu sadursmi ar priekšā esošo fūri. Lai no tā apgalvotu, ka "es nevienam neko neesmu iemācījis" ir atkal jāmelo - ne jau es mēģinu izvērst diskusiju par kaut ko citu ("visu"), kad esmu norādījis uz vienu konkrētu kļūdu konkrētas situācijas vērtējumā.

"Nav jēgas tev neko rakstīt - kāds biji - tāds paliksi!" Nu ja tavs mēŗkis ir mani pāraudzināt, lai kļūstu iecietīgs pret melu un ad hominem izmantošanu diskusijā, tad taisnība.

uupis 9.augusts 2024 12:33
0 0 Atbildēt

Es NEKO nepiedāvāju! Es teicu ka tikai līkrocis nevar savākt auto tādā situācijā!

Tā kā pats vien esi MELIS parastais!

Bradypus 9.augusts 2024 12:49
0 0 Atbildēt

Melo. Es tevi aicināju pastāstīt, kā tad bija jāizstūrē un tu atbildēji ar piedāvājumu "ar otru roku neļauj noņemt kāju no gāzes pedāļa". Pierādot, ka neesi aptvēris situācijas atšķirību un nepieciešamību BREMZĒT. 

Gan noraut saķeri strauji bremzējot ir daudz vienkāršāk, nekā tu esi iedomājies, gan savākt BREMZĒJOŠU auto ir pavisam savādak, nekā tavā stāstā ar brīvu ceļu priekšā. Tieši tādēļ aicinu tevi pašu kādreiz piedomāt pie savas līkrocības, jo acīmredzami tev nav ne jaumas, kā tavs auto uzvestos video redzamajā situācijā. Bet, protams, tev ir tiesības saukt mani par meli pēc visiem saviem meliem - runas bŗivību neviens nav atcēlis. Tāpat, kā tavas tiesības iepist fūrei pakaļā un brīnīties, kā nu man šitā sanāca

uupis 9.augusts 2024 13:47
0 0 Atbildēt

NĒ!

Es tev teicu ka nestāstīšu par savām ekstremālām situācijām! Tu ļoti lūdzi pastāstāstīt! Dabuji stāstu par kritiskāku situāciju un tad tu tā kā solovjobs un sukabejeva ātri piešuvi manu situāciju ka itkā es būtu piedāvājis risinājumu!

Ej pie Oftalmologa uz Daugavpili un iemācies no sākuma lasīt! Un neņem kursus pie solovjoba - tikai dziļāk sevi ieraksi melos!

Bradypus 9.augusts 2024 14:29
0 0 Atbildēt

Nu jā - tu izstāsti situāciju, kas ir acīmredzami atšķirīga, uzstāj, ka to bija jāsaprot kaut kā savādāk un pārmet MAN kā "kā solovjobs un sukabejeva"?! Nu tā pavisam godīgi - es taču tevi nekādi nepiespiedu stāstīt neatbilstošu situāciju. Vai ne? Un ne jau es tevi pamudināju muldēt par 90km/h, nespējot redzēt ātrumu starpību, jo pārāk sen neesi bijis pie tik ļoti tuvā otalmologa

uupis 9.augusts 2024 15:53
0 0 Atbildēt

😂😂😂 Šitas kadrs man tagad stāstīs ka video rullītī redzamais roveris pārvietojās ar 250 km/h! Nu tā pavisam godīgi - tev neviens neprasīja to video - pats ieliki!

Oftalmologs - Daugavpils! (Es rūpējos par tavu maciņu, tur noteikti būs lētāk nekā Rīgā)! 😂

Bradypus 9.augusts 2024 18:42
0 0 Atbildēt

Turpini vien melot. Es nevienā brīdī nesmu teicis, ka roveris pārvietojās ar 250. Tieši pretēji - pie video, ko ievietoju pievienoju atrunu, ka ātrums ir lielāks. Bet nekas cits jau kā pīties savos melos tev neatliek, jo pēc būtības neko iebilst nespēj - esi sapratis, ka tas roveris nevarēja varonīgi mīt grīdā, kā tu piedāvāji.

uupis 9.augusts 2024 19:48
0 0 Atbildēt

Oftalmologs!

Vernons 8.augusts 2024 10:45
1 0 Atbildēt

Agresīva braukšana! CSN 57. un 64. punktu nepildīšana! Neies taču Sevi pazemot, ar skatīšanos Spogulī!

Sods uz vietas...

ZZZZ 9.augusts 2024 7:38
0 0 Atbildēt

😍

650 9.augusts 2024 18:53
0 0 Atbildēt

Finaanaalizeejošais jautāJums- vai "apsteidzējam ar +1km/h" ir ilgstoši jāatrodas kreisajā joslā.

Īpaši, ja viņš (tas Lohs) acīmredami redz, ka tuvākais labējajā (jāJā) joslā esošais braucējs pa savu to labējo joslu acīmredzami tuvojas kādam acīmredzami lēnākam objektam.

uupis 9.augusts 2024 19:49
0 0 Atbildēt

Vienkārši - ja nāk miegs tad jāmeklē hostelis!

650 10.augusts 2024 1:30
0 0 Atbildēt

Nujā, tas viss ir spēkā arī tepat uz Jelgavs un Jūrmals šossejas.

Bradypus 10.augusts 2024 8:30
0 0 Atbildēt

Nākamais pasaciņu izdomātājs. Video sākumā jau iesaistītais kreisās joslas braucējs apsteidz roveris ar palielu ātrumu starpību. Ne tev ir informācija, cik ilgi pirms tam tas vispār bija kreisajā joslā, ne pamanīji, ka pat rovera "uzbrukuma" brīdī samazinot ātrumu, tas kravinieku joprojām apsteidz ar būtisku ātruma starpību.

650 10.augusts 2024 15:09
0 0 Atbildēt

Tak nomierinies, vecais itālijAss bandīt, nu protams, ka "man" informācijas nav- jo Tu to visu esi pievācis sev! 

Prottams, ka ar milzīgu starpību viņs to loha roveri apssteidz, PROTTAMS, ka abu to lohu auto kādu brīdi neatrodas reāli līdzās un vēl izcili sūdīgā (abiem bīstamā) situācijā.Protams, ka tas apsteidzējs nabadzīņš no sava A.God. apssteidzējpunkta nu nekādīgi NEredzēja rovera situāciju.To vien gaidīt gaidīja, ka roveris ielīdīs smagajam dsā un būs spiests sadzēsties, kamēr viņš kā Kungs to roveri ar tiem saviem Būtiskajiem +2km/h kādā 2km posmā beidzoot "apssteigs".Tāda ir šo tipisko lohu filozofija, jau iztālēm pa kilometru saredzama.

Tādi tie "passaciņu" fani kā Tu, nemāk uzvesties pat tepat augstākminetētajā pierīgā, ta kur nu vēl kādā polijā.Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda Elroq – čehu ražotājs nodemonstrē jauno dizaina virzienu (+ FOTO)

Čehijas autoražotājs Škoda publicējis topošā modeļa dizaina skices atklājot, ka elektriskās piedziņas SUV būs pirmais, kas izmantos jauno Modern Solid dizaina valodu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglā auto sadursme uz A2 autoceļa 9.09.2024 (+ FOTO) 20

Vieglais auto uztriecas reisa Žīguri-Balvi-Rīga satiksmes autobusam. Nav zināms, kādēļ notikusi sadursme, taču redzams, ka tā nav smaga, tādēļ, cerams, iztikts bez cietušajiem. Lasīt vairāk

 

Daudzvirzienu ceļš. Pirmais kontakts ar Toyota nākotnes modeļiem (+ VIDEO)

Toyota ir hibrīdpiedziņas pionieris, taču nesnauž arī citu enerģijas un piedziņas veidu izpētē. Toyota multipath - way pasākumā Francijā pirmo reizi ieraudzījām degvielas šūnu pikapus un citus nākotnes transportlīdzekļus, kā arī vērienīgo ieguldījumu motorsportā ar Toyota Gazoo Racing nodaļām. Lasīt vairāk

 

2026. gadā Chrysler un Dodge sola jaunus krosoverus; bažas par likvidāciju gaist - pagaidām 3

Bažas par to, ka Stellantis varētu upurēt abas markas šī brīža autoražotājiem ne pārāk labvēlīgajos apstākļos pēc šī paziņojuma gaist – pagaidām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti