Satiksmes ministrija izvērtēs ceļu satiksmes drošības plāna ietekmi 2

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 15.decembris 2019 12:44

Satiksmes ministrija (SM) izsludinājusi iepirkumu par ceļu satiksmes drošības plāna 2017.-2020.gadam ietekmes izvērtējumu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Iepirkuma paredzamā līgumcena ir 70 000 eiro.

Iepirkuma dokumentācijā norādīts, ka izvērtējums tiks finansēts no transportlīdzekļu īpašnieku obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) apdrošināšanas 2019.gada budžeta līdzekļiem. 

Konkursa mērķis ir veikt politikas plānošanas dokumentos ietverto Latvijas ceļu satiksmes drošības politikas mērķu sasniegšanas efektivitātes izvērtējumu.

Iepirkuma dokumentācijā norādīts, ka pretendentam līguma izpildei jāpiesaista projekta vadītājs, kuram ir vismaz maģistra grāds ekonomikā, sociālajās zinātnēs, vadībzinātnēs vai inženierzinātnēs. Tāpat jāpiesaista eksperti autotransportā, transportbūvēs un ekonomikā. 

Konkursa uzvarētājam būs jāveic politikas plānošanas dokumentos ietverto Latvijas ceļu satiksmes drošības politikas mērķu sasniegšanas efektivitātes izvērtējumu par laika posmu no 2010. līdz 2016.gadam, kā arī par laika posmu no 2017. līdz 2020.gadam. Tāpat būs jāizstrādā priekšlikumus Latvijas ceļu satiksmes drošības politikai no 2021. līdz 2030.gadam. 

Pieteikumus iepirkumā var iesniegt līdz 2020.gada 3.janvārim. Līguma darbības termiņš paredzēts desmit mēneši. 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 15.decembris 2019 14:16
2 0 Atbildēt

Krapša darbību nedomā vērtēt?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti