Vilcienu satiksme Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā atjaunota 3

 

Foto: Ekrānbilde no Balticlivecam.com

Nozare.lv | 20.marts 2021 8:22

Vilcienu satiksme Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā atjaunota, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāve Agnese Līcīte.

Viņa norādīja, ka Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā vilcienu kustību plānots atjaunot plkst. 21.30.

No "Pasažieru vilciena" neatkarīgu apstākļu dēļ šovakar vairāk nekā piecas stundas kavējās vai tika atcelta virkne vilcienu reisu. AS "Pasažieru vilciens" atvainojas visiem saviem klientiem par šovakar piedzīvotajām neērtībām, uzsverot, ka neizmantotās biļetes visiem pasažieriem tiks kompensētas pilnā apmērā. Tāpat pasažieriem ir tiesības rakstīt iesniegumu par izdevumiem, kas radās, lai nokļūtu savā galamērķī.

Uzņēmumā skaidroja, ka šādas situācijas ar tik būtiskiem kavējumiem un vilcienu reisu atcelšanu ir izņēmums un pēdējo gadu laikā nav pieredzētas. Minētā situācija tiks analizēta kopā ar VAS "Latvijas Dzelzceļš", lai šādas krīzes mūsu pārvadājumos vairs netiktu pieļautas.

Minētās problēmas bija radušās mikroprocesora bojājuma dēļ, un vilcieni Rīgas centrālajā stacijā nevarēja iebraukt un izbraukt no tās jau no plkst.16.10.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 20.marts 2021 23:19
2 0 Atbildēt

Sērga pamazām digitalizējas.Nākammēnes mūs drošvien apmeklēs loHveida zibens.

imzz 20.marts 2021 14:33
1 0 Atbildēt

Un kāpēc sistēma nav rezervēta ? Nākošreiz, pārmaiņas pēc, sabojāsies elektrolītiskais kondensators un atkal stāvēs ?

WALA 20.marts 2021 16:14
1 0 Atbildēt

Problēma gan jau ir mūžsena - viss griežas uz 10-gadēm veciem dzelžiem, jo.neviens negrib un varbut pat nespej pāriet uz jaunākiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti