Vai Ķekavas apvedceļa būvētāji par kājāmgājējiem ir aizmirsuši? (+ VIDEO) 16

 
4.Studija | 4.decembris 2022 9:33

Ķekavas apvedceļa būvdarbi rit pilnā sparā, taču apkārtējo ciemu iedzīvotāji sāk bažīties, ka satiksmes izmaiņas viņiem var izrādīties nelabvēlīgas.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Elektro 4.decembris 2022 12:59
16 0 Atbildēt

Vel ir “labi padomats” ar frazi ka visiem jābrauc ar dzelceļu, bet LV pie dzelzceļa pieturām nav stavvietas, Anglija arpus Londonas pie ktras vilciena pieturas ir lielas stavvietas.

LV cilveki spiesti likt auto kaut kur neatļautās vietās un dabu sodus, tad ari tauta domā, nah tas vilciens letak ar auto lidz pilsetas centram braukt.

Krišs 4.decembris 2022 17:26
13 4 Atbildēt

Es jau iedomājos milzīgus kājāmgājēju pūļus, kuri tur nevar tikt pāri.

Honoseksuālis 4.decembris 2022 11:12
11 5 Atbildēt

Mums te visādi progresīvi mēri, grib mus visus pārsēdināt uz velosipediem, bet uzkritot sniegam ceļu pārvaldes nemaz netiek gala ar brauktuvem, nemaz nerunajot par ietvem un veloceļiem.

No Ulbrokas ar velo tagad var tikt lidz dreiliņu aplim un tur sākās netīrītais veloceļš. Ne ar velo ne ar ratiem mammas, ne bolti ne kas cits tur īsti nevar pabraukt.

Varbut jāsāk domāt progresīvi, nevis tikai savam dzipam iztīra ceļu.

Atceros Ušaks teica ari beauciet visi ar riteniem un pats sev nopirka dzipu

Londonas mers Boriss Jonsons piemeram beauca uz darbu ar metro un autobusu, bet padomju produkts Ušaks domā savādāk. Bet cik daudz vel ir tādu padomju produktu?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti