Vai Ķekavas apvedceļa būvētāji par kājāmgājējiem ir aizmirsuši? (+ VIDEO) 16

 
4.Studija | 4.decembris 2022 9:33

Ķekavas apvedceļa būvdarbi rit pilnā sparā, taču apkārtējo ciemu iedzīvotāji sāk bažīties, ka satiksmes izmaiņas viņiem var izrādīties nelabvēlīgas.

 
Visi komentāri
 
vietējais 4.decembris 2022 10:02
2 1 Atbildēt

Pie Baložu pagrieziena ir tunelis, var taču caur to tikt pāri. Tāpat no Baložiem uz Krustkalniem iet tiešais ceļš. Atkal viss ir slikti, nevar ne pakaļu pakustināt, ne stūri pagriezt! Man līdz tuvākajai pieturai ir 5 km meža ceļš, nesūdzos. Ziemā pirmais iebraucu risas.

Honoseksuālis 4.decembris 2022 11:12
11 5 Atbildēt

Mums te visādi progresīvi mēri, grib mus visus pārsēdināt uz velosipediem, bet uzkritot sniegam ceļu pārvaldes nemaz netiek gala ar brauktuvem, nemaz nerunajot par ietvem un veloceļiem.

No Ulbrokas ar velo tagad var tikt lidz dreiliņu aplim un tur sākās netīrītais veloceļš. Ne ar velo ne ar ratiem mammas, ne bolti ne kas cits tur īsti nevar pabraukt.

Varbut jāsāk domāt progresīvi, nevis tikai savam dzipam iztīra ceļu.

Atceros Ušaks teica ari beauciet visi ar riteniem un pats sev nopirka dzipu

Londonas mers Boriss Jonsons piemeram beauca uz darbu ar metro un autobusu, bet padomju produkts Ušaks domā savādāk. Bet cik daudz vel ir tādu padomju produktu?

Elektro 4.decembris 2022 12:59
16 0 Atbildēt

Vel ir “labi padomats” ar frazi ka visiem jābrauc ar dzelceļu, bet LV pie dzelzceļa pieturām nav stavvietas, Anglija arpus Londonas pie ktras vilciena pieturas ir lielas stavvietas.

LV cilveki spiesti likt auto kaut kur neatļautās vietās un dabu sodus, tad ari tauta domā, nah tas vilciens letak ar auto lidz pilsetas centram braukt.

Boris 4.decembris 2022 22:52
2 1 Atbildēt

Cik grūti dzīvot pagātnē. Diezgan ilgi jau nav dzirdēts par Ušakovu bet padomju laika produkts honoseksuālis vēl joprojām par viņu sapņo

Konservatīvais 5.decembris 2022 10:40
3 0 Atbildēt

Nils jau pļutktlera prostitūta.

Ahaha 4.decembris 2022 11:46
0 0 Atbildēt

Nu, būvnieki domāja - ja jau ķekavnieki dzīvo šosejas malā, tad visiem ir auto un kājām neviens nestaigā))

Bet tā ir laba mācība - nu nebūvējiet savas sādžas ceļmalas abās pusēs, pēcāk paši netiksiet pāri. Kāpēc nedzīvoty vienā pusē ceļam kā normāli cilvēki?

darklight 4.decembris 2022 19:47
1 0 Atbildēt

Bet tur jau nav sādža abās šosejas pusēs. Katrā pusē ir pavisam cita sādža.

Krišs 4.decembris 2022 17:26
13 4 Atbildēt

Es jau iedomājos milzīgus kājāmgājēju pūļus, kuri tur nevar tikt pāri.

srt 4.decembris 2022 22:59
1 3 Atbildēt

Kādēļ gājējiem tur būtu jāstaigā?

Lai staigā pa Rīgas centru ibo pamuļķi tādi

ttt 5.decembris 2022 8:40
3 5 Atbildēt

Motorista sapnis - viss ir noasfaltēts, ātruma limits (120) un nekur nekādu gājēju. Laikam benzīna tvaiku ilgstošas elpošanas sekas.

Mehs 5.decembris 2022 8:40
0 0 Atbildēt

Kāds sakars ar virsrakstā minēto, būvnieki ir darbu izpildītāji un būvē pēc projekta. Šajā gadījumā jautājums ir pie pasūtītāja. Ja ignorējam lingvistiku, tad šī raksta redaktors varētu būt atbildīgs.

Janka 5.decembris 2022 10:08
4 0 Atbildēt

Tikai latvānijā cilvēkiem 'VAJAG' staigāt pa šosejām.... Un tad kad pacel uz kapota tādu kas skrien pari bez atstarotajiem, autovadītājs vainīgs un tiek sodīts, nevis pešihods!!!

Opis 5.decembris 2022 10:54
8 0 Atbildēt

Šoseju izvāc ārā no apdzīvotas vietas, lai netraucētu cilvēkiem. Bet tagad jau domā, kā cilvēki atkal skraidīs pa šoseju! Uztaisīs tādu pašu mēslu kā Ādažos, kur šoseju apbūvēja ar veikaliem, tad šoseju pārtaisīja par ielu, salika stabiņus un drīz taisīs dzīvojamo zonu!

DUSMĪGĀ Krustkalnu iedzīvotāja 6.decembris 2022 9:07
0 0 Atbildēt

Kā var būvēt ātrgaitas šoseju praktiski Rīgā? It sevišķi vietā, kur ir divi lielveikali, transporta pieturas un gājēju pārējas???

Ķekava 6.decembris 2022 10:02
0 0 Atbildēt

Novāc savas ķetnas no Ķekavas! Kāda vēl Rīga? mēs, ķekavnieki maksājam nodokļus Ķekavas pagastā un vispār rīdzinieki nav nekādi cilvēki. Vot tā

VK 6.decembris 2022 11:18
0 0 Atbildēt

Kad bùs normàlas 2 joslas lidz LT robezai !!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti