Satiksme pār Gaujas tiltu pie Ādažiem atjaunota vakar pēcpusdienā 3

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 14.maijs 2023 7:30

Pēc sestdienas rītā notikušās avārijas pašlaik ir atsākta satiksme pa Tallinas šoseju pār Gaujas tiltu pie Ādažiem.

Sestdien agri no rīta uz Gaujas tilta aiz Ādažiem frontāli saskrējās divas kravas automašīnas un traktors. Avārijā cieta trīs cilvēki, divi no kuriem tika nogādāti slimnīcās.

Avārijas rezultātā uz aptuveni astoņām stundām tika pilnībā bloķēta satiksme pa Tallinas šoseju minētajā posmā. Valsts policija ziņoja, ka pirms plkst.13 negadījuma vietā ir izdevies atbrīvot vienu joslu satiksmes kustībai, un policijas ekipāža regulēja satiksmi, lai transportlīdzekļi pamīšus varētu izbraukt abos virzienos.

Savukārt pirms plkst.15 "Latvijas valsts ceļi" paziņoja, ka satiksme pa Tallinas šoseju negadījuma vietā atjaunota pilnībā.

Avārijas dēļ autovadītāji tika aicināti izvēlēties citus braukšanas maršrutus vai meklēt apbraukšanas ceļus. Maršrutā Rīga- Saulkrasti negadījuma vietu iespējams apbraukt pa Vidzemes šoseju, tālāk pa Valmieras šoseju un reģionālo autoceļu Saulkrasti- Sēja- Ragana. Iespējams arī īsāks apbraukšanas ceļš, taču tas ved cauri blīvi apdzīvotajiem Ādažiem.

Brīvdienās, īpaši labos laika apstākļos, Tallinas šoseja ir ļoti noslogota, rīdziniekiem dodoties atpūsties pie jūras un uz laukiem, līdz ar to palēnināta satiksme un sastrēgumi uz Tallinas šosejas Ādažu novadā mēdz būt arī tad, ja nekādi ceļu satiksmes negadījumi nav notikuši. Kā novēroja aģentūra LETA, vairums autobraucēju negadījuma vietu sestdienas priekšpusdienā centās apbraukt tieši caur Ādažiem, kur uz mazākiem ceļiem un ielām bija vērojami kilometriem gari sastrēgumi.

Negadījuma rezultātā cieta arī Gauja, kurā no avarējušajiem spēkratiem ieplūda degviela. Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), pāris stundas pēc negadījuma VUGD saņēma informāciju, ka no tilta pa notekcaurulēm Gaujā pil degviela un upē ir izveidojušies pleķi, kas ar straumi pārvietojas uz netālu esošo jūru.

Glābēji apsekojuši skarto upes posmu ar dronu un pāri upei vilka bonas, lai ierobežotu vielas tālāku noplūdi. Par notikušo informēti Valsts vides dienests un pašvaldība.
 

 
Visi komentāri
 
0pis 14.maijs 2023 10:31
0 0 Atbildēt

Ome, maucam pelst uz Sauskrastiem?

Glorija 14.maijs 2023 23:15
0 0 Atbildēt

Opi, mēs taču ļoti labi iztikām bez Omes.

srt 14.maijs 2023 21:01
0 0 Atbildēt

Tas traķis ar ielu mazgāšanas piekabi bija smuki dabūjis pa labo pusi. Piekabe dirsā un abi labās puses riteņi arī.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti