Labais piemērs kā Latvijā tiek organizēta satiksme ceļu būvdarbu laikā uz Liepājas šosejas Babītē (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 2.septembris 2024 11:22

Tātad var! - iAutolv atrod būvdarbu objektu, kur satiksme ar korekti izvietotām ceļa zīmēm un apzīmējumiem sakārtota tā, ka nevienam nerodas pārpratumi.

Prieks skatīties!

Viena no versijām, ka varbūt atbilde jāmeklē pasūtītājā!?

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Hm 2.septembris 2024 12:15
7 2 Atbildēt

Ārpus Rīgas notiekošie remontdarbi ir ļoti sakārtoti. Viss ir viegli saprotams un praktiski bez liekiem pārpratumiem. Cilvēki zin ko dara un ir profesionāli.

Bet tas, kas notiek Rīgā ir vienkārši liels liels bardaks. Rīgā nav bijis neviens ceļubūvobjekts, kur viss būtu autovadītājiem vai gājējiem viegli saprotams. Izskatās jau pēc sistēmas, ka viss notiek tādā bardakā. Neviens neparko neatbild. Varbūt kādreiz kādam parāda ar pirkstu,  bet tāpat neviens sodīts netiek. 

Kamēr sistēma Rīgā netiks mainīta un nebūs kādas letālas sekas tikmēr nekas nemainīsies. Un  jāsāk ir jau ar pašu augšu.

Bumms 2.septembris 2024 18:25
5 0 Atbildēt

Nu kāds saimnieks pilsētā, tāds bardaks. Arī starp nākamajiem kandidātiem neredzu labāku

650 2.septembris 2024 15:30
2 0 Atbildēt

Pats tas interesantākais, ka ap ulmaņa lohugatvi notiekošajos darbos tas bardaks ir novērojams jau nezkuro mēnesi.Taču NAV bijis sakarīga "komentāra" no kādas iesaistītās orgānizācijas vai kur nu vēl no tā dēvētajiem "uzraugiem" vai "drošibas x-pertiem".Nekādas ne mazākās "taisnošanās"- lohiem vienkārši ir jāsaprot, ka notiek Darbi.Skaidrs, ka iespēja "iebilst" te līdzinās nullei.

Šādi līdzīgi vadītājus neinformējošie nolaidīgi noziedzīgie stulbumi massveidā notika arī iepriekš- gan ilgstošajā lidostas viadukta čakarēšanas laikā, gan ulmaņa/vienības krustā noorganizēto izrakumu periodā, gan pat tagad- kad nupat steidzamības kārtā tika organizēti šuvju lāpīišanas darbi uz (brūkošā?) ulmaņgatves dzelzceļpārvada, virzienā no/centra.Pat NAKTĪ (tumsā!) tur bija novērojami tikai uz attīecīgās "slimās joslas" vienkārši sasprausti vadstatņi, bez kādiem tur papildu brīdinājumiem.

Pat wāzē šis viss bija tikai atsevišķos retos laikos iebakstīts- kas lieku reizi liecina par to, ka reālas bīstamības gadījumā tikai retais braucējs apķersies izveikt kkādas darbības "citu labā".

Tāds pat suuds ar šiem te joslas vidū pēkšņi uzslietajiem bezpersoniskajiem vadstatņiem ir bijis novērojams praktiski pie jebkuras mazākās iespējas- veselu gadu no vietas ik pa laikam čakarētajā u-gatves slimajā vietā zem bauskasielas pārvada virzienā uz/centru, uz mūkusalas ielas, uz vienībasgatves, uz valdeķuielas- nu tak absolūti pilnīgi Dajebkur!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti