Baltijas valstīs degvielas cenas palielinās 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.janvāris 2023 10:38

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās palielinājās degvielas cenas, izņemot benzīna cenu Viļņā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,8% - līdz 1,654 eiro, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 2,3% - attiecīgi līdz 1,754 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,7% un maksāja 1,509 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,699 eiro par litru, kas ir par 1,2% vairāk nekā pirms nedēļas.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 2,3% - līdz 1,759 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,3%, sasniedzot 1,789 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā nedēļas laikā saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi 0,835 eiro un 0,722 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā autogāze palika dārgāka, cenai palielinoties par 2,6% - līdz 0,8 eiro par litru.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
m 23.janvāris 2023 10:57
5 1 Atbildēt

Palielinās vai samazinās...to mēs tāpat redzam.

Iemeslu, iemeslu...par to šajos rakstos ne vārda...

Vai ir kāds pamats kāpumam, vai tieši pretēji...pamata nav, bet cenas pieaug.

Dotajā veidolā diezgan bezjēdzīgs raksts...

Gog 23.janvāris 2023 16:55
3 1 Atbildēt

Melotības un NA fāni - ejiet ...irst! Nopietni - ar saviem rēkiniem, vārda brīvību un naida kurināsanu eijet ...irst!!!!!

650 22.janvāris 2023 22:20
1 0 Atbildēt

Nujanu ja.Nu jā jā.Cena kāpa Debesīs.Tad tieši Tāpēc atsevišķi degošās vielas pircēji (Lo..) šonedēļ savās viedajās ierīcēs saņēma šo ziņojumu/Par! (20.01. norēķinies ar N karti privātpersonām un saņem atlaidi 10 centi/ litrā!)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti