VIADA atklāj jaunu degvielas uzpildes staciju uz Rīgas-Jūrmalas šosejas (+ FOTO) 5

 
Viada / iAuto.lv | 31.janvāris 2019 13:27

Foto: Publicitātes attēls

VIADA degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla apgrozījums 2018.gadā palielinājies par 22% līdz 165,5 miljoniem eiro.

Šāds pieaugums bija iespējams, pateicoties tīkla attīstībā veiktajām investīcijām vairāk nekā piecu miljonu eiro apmērā. Labi rezultāti bijuši arī jaunajai lojalitātes programmai, informē AS “VIADA Baltija” valdes priekšsēdētājs Romas Turlinskas.

2018.gadā AS “VIADA Baltija” veiksmīgi noslēdza jaunā VIADA zīmola ieviešanu, kā arī uzbūvēja jauna koncepta DUS Kārļa Ulmaņa gatvē 135 un divas jaunas automazgātavas, modernizēja piekabju nomas servisu, izveidoja desmit jaunas gāzes uzpildes stacijas, rekonstruēja piecas DUS Rīgā un Rēzeknē, kā arī izveidoja jaunu klientu lojalitātes programmu.

Foto: iAuto.lv

“Esam gandarīti par to, ka klienti novērtē pērn paveikto. Līdztekus modernizācijas darbiem mēs mērķtiecīgi paplašinājām pakalpojumu klāstu, kā arī veidojām īpašus piedāvājumus lojālajiem klientiem, to skaits 2018.gadā pieauga par 15%,” stāsta Turlinskas.

Atklājot jauno DUS Kārļa Ulmaņa gatvē 135, degvielas tirdzniecības tīkla vadītājs uzsver, ka arī šogad tiks turpinātas investīcijas DUS tīkla modernizācijā un paplašināšanā, investējot vairāk nekā piecus miljonus eiro.

2019.gadā plānots uzbūvēt trīs jaunas DUS, trīs automazgātavas ar lava putu uzklāšanas sistēmu, atklāt trīs jaunā koncepta veikalus, piedāvāt jauna zīmola degvielu, kā arī izveidot lietotni lojalitātes programmas “VIADA Plus” dalībniekiem.

Foto: iAuto.lv

“Sekojot tendencēm, lojālajiem klientiem turpināsim piedāvāt ne tikai iespēju iegādāties degvielu par izdevīgāku cenu un saņemt patīkamus bonusus par pirkumiem, bet arī ērtāk un ātrāk uzzināt par lojālo klientu priekšrocībām ar jaunās lietotnes palīdzību,” tā Turlinskas.

Ar jaunās lietotnes palīdzību būs iespējams norēķināties par pakalpojumiem VIADA DUS tīklā, kā arī sekot līdz uzkrātajiem pirkumu bonusiem. Plānots, ka jaunā VIADA lietotne būs pieejama 2019.gada nogalē.

Runājot par 2019.gadu, “VIADA Baltija” valdes priekšsēdētājs ir optimistiski noskaņots, norādot, ka degvielas tirdzniecība turpinās pieaug, tāpat būs novērojama lielāko dalībnieku pozīciju nostiprināšanās.

Foto: iAuto.lv

Vai Tu iepērcies Viada? Jā, nē, kāpēc?

Kas tik stabilā tirgū kā degvielas tirgus, var veicināt klientu pāriešanu no viena uz citu piegādātāju!

Viada veikals Foto: iAuto.lv

DUS klasika "Karstie suņi" Foto: iAuto.lv

Šis izskatījās interesanti, saprotu, ka uzpildot degvielu būs iespējams izvēlēties produktus, samaksāt ar aplikāciju un to visu saņemt veikalā. Foto: iAuto.lv

Cena par logu šķidrumu gan varēja būt draudzīgāka. 3,89 EUR par 4L -15 grādiem! Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
ezis71 31.janvāris 2019 18:34
0 0 Atbildēt

Vecais krāsojums man labāk patika,acīm tīkamāks.

viencexperc 31.janvāris 2019 20:10
1 1 Atbildēt

Vai tad šitajos kāds pildās?

sarkasms 2.februāris 2019 15:52
0 0 Atbildēt

ja var, labāk braucu garām... ir vietas kur apkalpošana ir laipnāka un slāviskais nesitas tik ļoti cauri

iAuto 2.februāris 2019 18:20
0 0 Atbildēt

Tagad pieder lietuviešiem

wons 3.februāris 2019 23:14
0 0 Atbildēt

kāda cena dīzelim Viada ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti